cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: што ке правиме денес?

clock-img

18.12.2009, 14:05

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Sega isklucuvam rr i pravam palacinki za mm.Ako prodolzam vaka, nisto nema da napravamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 14:11

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

a za nasuser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

18.12.2009, 14:12

clock-img

majka 79

pencil-img

836

za nas vo najbliskata prodavnica

clock-img

18.12.2009, 14:29

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

ne bre zeni,koga pravam ,pravam mnoooooooooogu, pa za site ima.Samo povelete.Eve da vi organiziram prevoz " mlaz" Bogdanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 14:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

koga veke se nudis Strumfeta prati 2 avtobusa da gi sobere site a i pak malku ke im bide ali ke se pravat poveke turiuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.12.2009, 14:43

clock-img

karla

pencil-img

224

Ajde shtrumfeta se nadevam deka palacinkite odlicni ke izlezat!

A nie za zal denes nema da imame vreme za palacinki bidejki eve sega se spremame da trgame na vakcina so Lanauser posted image Se nadevam deka ovaa dobro ke ja pomineme

clock-img

19.12.2009, 10:50

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Што да правам денес? Надвор е минус 4, каде да ја носам Мила? Жал ми е веќе детево само дома е затворено, станот го научи во деталиuser posted image . И од Рамстор ми е преку глава. Бил некој во Зебра? Има нешто интересно за деца?

love u all

clock-img

19.12.2009, 10:57

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Ќе одиме на црква, па да докупиме нешто од чаршија и после кај моите на ручек.

clock-img

19.12.2009, 11:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

ние китиме елка...

clock-img

19.12.2009, 11:20

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас денес не знам што попрво, тука се двете деца на золвата 8 и 5 години, сите се на работа, ќе видиме до 4 часот како ќе биде. Ако ме нема да занете дека изигравам шериф дома, зошто кога се тука Мартина да може на плафон ќе се качи.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.12.2009, 11:42

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес рано станав и цел ден ќе ми биде брзо темпо денес денот ќе ми биде 100 на час имам доста работа малку дома малку кај јатрва ми спрема св.Никола малку на магацинот и ми се собира ..........

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

19.12.2009, 12:03

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Еца да праќаме појачање, коњаница нештоuser posted image user posted image user posted image  јака ти душа.

love u all

clock-img

19.12.2009, 12:16

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Што да правам денес? Надвор е минус 4, каде да ја носам Мила? Жал ми е веќе детево само дома е затворено, станот го научи во деталиuser posted image . И од Рамстор ми е преку глава. Бил некој во Зебра? Има нешто интересно за деца?

Едниствено ако сакаш да ја поминеш дрогерјата што не е ништо поебно...и нема ништо ново....шминки и прашоци на едно место user posted image user posted image user posted image ...и еден бутик за деца, маркет тинекс, едно кафуле, хемиско чистење и цвекара...толку

clock-img

19.12.2009, 12:17

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Јас еве правам сок, ијам кафе и ке ми дојде една пријателка, колешка од факултете да и помогнам со ееј некој...user posted image сама сум дома, после може ке ида да ја видам внуката на кратко user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 12:43

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Se mislam.Eve za Filip ke napravam sokce i kasicka, za nas makaroni, i ke odam na torta kaj drugarka mi.A ponatamu nemam idea.Dosadno,dosadno,dosadno.......

clock-img

19.12.2009, 13:10

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Eve sega se vrativme od prosetka bevme so mm i kerkickata vo priroda i malku do manastirot Sv.Nikola.Sega ke ja uspivam Angela pa ke go pocnuvam rucekot.Za potoa ke vidam ke ispadne nesto da rabotam.

clock-img

19.12.2009, 14:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Снегот ни ги уништи плановите...врне ко лудо...се надевам до вечер ке престанеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.12.2009, 14:09

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Bevme malku do GTC, gledame podaroci, pa doma pravam rucek a mm go uspiva Petar

clock-img

19.12.2009, 14:10

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

спремав цел ден денес ми е слава . Сега ке одмарам со гостите

Биди тоа што си

clock-img

19.12.2009, 14:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ехе како врне снегче, изгледа нема да можеме на сите места да одиме на слава.Сега само се размислувам каде да одам? Ех вака кога треба одеднаш на повеќе места. Ама морам да се одлучам...

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.12.2009, 14:14

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Вистина Пенелопа, снегот се ни расипа user posted image Во Битола вее како луд, се обели ... И јас инаку мислев да одам на кафе, да се видам со некоја од другарките. Сите со нешто се зафатени, повеќето и обично за викенд се гледаме. Значи, ќе си седам дома, на топло, а вечер сум на име кај дечкото. Ќе биде неговата фамилија и сестра му со децата. По години се како децата на золва и на Еца, а и немирни како нив се user posted image посебно помалото - не застанува ниту минута мирно, освен кога е Шехерезад user posted image Многу си го сакам, а и тоа мене срце е user posted image Ме вика тетка, сеуште не му сум вујна, за понатаму ќе видиме. Ќе му биде малку чудно - тетка, па вујна user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.12.2009, 14:15

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Denes prv pat vrne sneg i toa mnoguuuuuuuuuuu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super.Mi ja dopolni novogodisnata idila i me raspolozi .Taka bas mi lici.

clock-img

19.12.2009, 14:20

clock-img

bojanas

pencil-img

187

По славата вчера дома денес не ми се мрда од дома и ми е студено. Да немав деца цел ден ќе лешкарав ама еве сега треба да правам колут назад со син миuser posted image

Кајче мама тато дада јас и бато секој среќен пее дури ветре вее

clock-img

19.12.2009, 15:07

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ќе седам до печка,многу ми е ладно.Премрзнав вчера и сега не можам да се стоплам.

clock-img

19.12.2009, 15:11

clock-img

Bile

pencil-img

440

ke uzivame zalepeni za radijatorite doma, ladno e nadvor, ke rucame, ke gledame TV i taka denot edvaj ke pomine

Последни статии

article-img