cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: што ке правиме денес?

clock-img

27.02.2010, 13:10

clock-img

karla

pencil-img

224

Bevme sabajle na vakcina so Lana i sega ke chekame da kachi temeraturauser posted image

clock-img

27.02.2010, 14:03

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Se nadevam deka so lesno ke pominite.Karla a ovaa vakcinina ima li reakcija.

Jas denes treba da odam kaj edna bratuceda na otvaranje na kozmeticko i flizersko studio,ajde ve molam kazete mi nekoj predlog sto bi mozelo da kupam.

clock-img

27.02.2010, 14:10

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Еве јас да ти предложам: слика или од оние високите плетени од трска за чадори, нели во сите фризерски студиа имаат чадори!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

27.02.2010, 14:22

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana

Ako ostane vremeto vakvo ubavo, koga ke se razbudi Eva moze i edno setanje da udrimeuser posted image

Posto vreketo se rasipa TOTALNO, ke prodolzime da si sedime doma, i ke cekame da se vrati mm od rabota, pa da dade nekoja ideja za da ja razbieme monotonijatauser posted image

clock-img

27.02.2010, 14:24

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Јас го искористив сонцето од сабајле, станувам рано и се прошетавме со мм до негде пред средно Водно, сега ручек и ќе ги средувам алиштенцата и другите работи што ги имам купено за бебушот!user posted image user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

27.02.2010, 14:29

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Bile F fala za predlogot,boveke bi sakala nesto da e za kozmeticko studio, bidejki delot na bratucetkami e za kozmetika,a flizerskiot del e na nejzina drugarka.Seedno toa e zaedno pa bi mozelo od toa nesto da kupam.

clock-img

20.03.2010, 10:52

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Ајде кој е за во Луна парк?

love u all

clock-img

20.03.2010, 10:57

clock-img

mis.

pencil-img

3845

денеска за попладне ми се закажаа гости два пара со нивните две дечиња па ајде ако може некој да ми напише рецепта за салата во темата Рецепри.

clock-img

20.03.2010, 11:05

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Da zacistam malce i izleguvame so Eva, ne mozam da mu se iznaraduvam na vremetouser posted image user posted image

clock-img

20.03.2010, 11:14

clock-img

Весна

pencil-img

771

Еве чекам да се разбуди Јана, па ќе идеме да прошетаме малку до Бисер за да разгледаме количка, уште и` немаме купено user posted image
пусти пари, грррр!

clock-img

20.03.2010, 11:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нина сега заспа, јас пијам кафе и се радувам на убавиов ден. Ќе зачистам малце, да пуштам машина и лекам да стани и правец во парк. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.03.2010, 15:38

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Каков прекрасен ден. Сонце, насмеани деца, Луна парк (каков -таков), парк ( на Скопје му треба поголем) ама верувајте после оваа глупава зима прекрасно си поминавме денес. Пролетта порани 1 ден.

love u all

clock-img

21.03.2010, 09:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

Денес одиме на Водно...

clock-img

21.03.2010, 09:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ќе одам да држам час на едно детенце и после правец во парк со Нина. Вчера си поминаваме прекрасно. После 4 часовна прошетка Нина спиеше како бајче. user posted image  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

21.03.2010, 09:45

clock-img

April

pencil-img

1257

пролетно чистење по дома user posted image после шетање...

вчера во парк имаше премногу гужва и некои чудни ликови...а во луна парк чекавме пола саат за возење на ракетите...

clock-img

21.03.2010, 09:47

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

вчера во парк имаше премногу гужва и некои чудни ликови..

user posted image user posted image user posted image Ама си ме насмеала од сабајле...Чудни ликовиuser posted image user posted image user posted image
BTW доаѓаш утре или???

Love is in the air

clock-img

21.03.2010, 09:49

clock-img

niki

pencil-img

4299

Мм најави дека ќе донесе ручек, јас мислев да ја зачистам куќата, но се ми изгледа дека ништо нема  да правам и ќе уживам, досадувајќи се.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

21.03.2010, 09:49

clock-img

April

pencil-img

1257

не можам user posted image ама затоа се гледаме на следната средба некаде во природа...

до кај сте со колата...те немаше вчера да пишеш...те барав во chat room...

clock-img

21.03.2010, 09:50

clock-img

tereza

pencil-img

784

Денес ќе си уживам по дома,ништо не фаќам,ми треба одморрррuser posted image  

clock-img

21.03.2010, 09:53

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Баш ништо...Удрена од трето лице,непознато...Се ќе падне на наш трошок...А ме немаше,затоа што бев до кај 16 часот надвор,покрај Вардар и низ Бисер,за да ми помине нервозата...Планирам и денес да го направам истото...user posted image

Love is in the air

clock-img

21.03.2010, 09:58

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

...Планирам и денес да го направам истото...user posted image

Убав ти е планот user posted image

тоа е пацувче, секогаш излегуваат некои непланирани трошоци...ама да сме живи и здрави...убав ден

clock-img

21.03.2010, 11:24

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Za denes nemam nisto posebno planirano ke se dosaduvam doma vremeto ovde e za nikade

Биди тоа што си

clock-img

21.03.2010, 11:27

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Баш ништо...Удрена од трето лице,непознато...Се ќе падне на наш трошок...А ме немаше,затоа што бев до кај 16 часот надвор,покрај Вардар и низ Бисер,за да ми помине нервозата...Планирам и денес да го направам истото...user posted image

Пасувче осигурено ви е возилото? Нема да и покрие ли полисата?

What goes around comes back around.

clock-img

21.03.2010, 14:48

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ќе пијам кафенце сега, па низ дома нешто + имам гости - тетки, да се видам. Кон 17 часот ќе одиме со либето user posted image во црквата "Св.40 маченици" за денот на пролетта. Се оди денес попладне-навечер и утре претпладне. Ќе одиме порано, зашто високо е, стрмно е и лошо е за по темници. Ве напуштам и бакнувам user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.03.2010, 14:12

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

после работа сум на фризер па сме на роденден кај двете ќерки на газдата на мм во игротека.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Последни статии

article-img