cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Снег

clock-img

19.12.2009, 20:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде дебел,доаѓај наваму..ке си играме заедно...

clock-img

19.12.2009, 20:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

И немора да ти кажувам да ја земеш и Нене нели???

clock-img

20.12.2009, 14:36

clock-img

caci20

pencil-img

1049

user posted image
user posted image
Prvoto sankanje na Petar

clock-img

20.12.2009, 14:51

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Цаци значи син ти колку е умен како убаво се држиuser posted image user posted image user posted image срцко е

clock-img

20.12.2009, 14:56

clock-img

majka 79

pencil-img

836

цаци малиот е срцко!!!!
гледам имате пластична санка, а јас сеуште се двоумам помегу дрвена и пластична.
која е побава или попрактична?

clock-img

20.12.2009, 22:55

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Fala mnogu na ubavite zborovi. Nie se odlucivme na ovaa oti e poniska ni bese strav so drvena, a i nekako postabilna ni se vide, ke vidime samo kolku sezoni ke ja koristime

clock-img

20.12.2009, 23:41

clock-img

mami

pencil-img

8680

цаци малиот е закон..срцко најубав...
мајка79 јас имам кај моите пластична санка стара 25 години, и мака нема, а сме се возеле тројца на неа секогаш- јас, сестра ми и татко ми или мајка ми, а после коа пораснавме со цело друштво и здрава е ко вчера да е купена..
а кај мм има дрвена која деверите ја средиле на времето па сега е прикрпена за да Лука се санка...
и тоа и тоа има маани и предности..јас сум посекако за санка

clock-img

20.12.2009, 23:49

clock-img

Maria

pencil-img

533

Алал да ви е,си имате снегче и си се санкате.Кај нас,на југот,заврна колку да се порадуваме и за неполн час дожд заврна и се растопи и тоа малку што го имаше.user posted image Илија таман почна да се радува и да вика:" Леле мамо ќе правиме снешко"...и ништо...user posted image толку од снегот.Јас се разочарав,а не детето.user posted image

clock-img

20.12.2009, 23:50

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

кај нас не сме виделе убаво снег во саботата малку почна да врне па потоа почна дожд.А ти Мариа од кај си од југот?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

20.12.2009, 23:54

clock-img

Maria

pencil-img

533

Од Гевгелија

clock-img

21.12.2009, 01:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

Луѓе бе..вчера нели бевме да се санкаме и еве сега пред спиење почна да кашла како стар дедо, со еден тон шлаем... Не е ваљда дека го разболевме..ке му давам утре прегорен шеќер и маргарин, белки ке го изфрли тоа од него..

clock-img

21.12.2009, 01:36

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле Цацко синчето ти е златноuser posted image user posted image ај мами ваљда не сте го преладилеuser posted image ај пиши утре како е.user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

21.12.2009, 08:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

има шлаем невиден, вчера преспа со нас цела ноќ и кенкаше цело време скоро..сабајле му стаив капки во носето и мајка ми сега дома ке му направи прегорен шеќер и маргаринче и млекце потопло за да го поврати. Ама не ми е јасно, цел ден ништо не му беше и пред спиење затнат ко никој...
а снегот што? планира да си оди и да ни го остави мразот??не фала, не ми треба тој

clock-img

21.12.2009, 10:32

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ние сме на брдо и ептен дуваше ветер косеше.излагаш и одма добиваш бронхо пневмонија-секундарно.али малце се посанкавме 5 минутиuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.12.2009, 10:43

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

цаци малиот ти е пресладокuser posted image user posted image user posted image user posted image срце мало...

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.12.2009, 10:43

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ние и синоќа малку излеговме да се помаваме со топли но ладно беше и заледено се, не беше како онаа вечер кога падна снегот.

clock-img

21.12.2009, 10:50

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Moze malku se procistil od ladniot vozduh, pa ako i lapnal snegce.
Fala za ubavite zborovi za Petar

clock-img

21.12.2009, 11:54

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Click on people's faces in the photo to tag them.

user posted image

еве ме и мене на снегот user posted image user posted image user posted image како малине деца трчав user posted image

clock-img

21.12.2009, 11:56

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Click on people's faces in the photo to tag them.
user posted image

на претходниот пост ставив две слики една испадна само..еве тука друга

clock-img

21.12.2009, 11:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

каков пример им даваш ти на малите деца???user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

21.12.2009, 12:03

clock-img

Enika

pencil-img

1480

кај чепкаш ти во мои албуми а user posted image user posted image user posted image Лука ме штракна а мене од ладното ми затече носот user posted image user posted image user posted image не им давајте на децата да гледаат слики на РРuser posted image

clock-img

21.12.2009, 12:06

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

излагаш и одма добиваш бронхо пневмонија-секундарно.user posted image user posted image user posted image  

хахаххаахххаах е добра си?user posted image

clock-img

23.12.2009, 12:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Od snegot ne ostana nitu S...2 dena vrneše dožd i sega e katastrofa, bljak user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

23.12.2009, 12:34

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

user posted image
E vaka bese kaj  mene vo dvor, a sega e kal.

user posted image
Ova Moni se sanka.

user posted image
A ova e nasiot snesko koj sega go nema.

user posted image

Jas malku kasnam so slikiteuser posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

23.12.2009, 12:41

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Bebica slikite se prekrasniuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Последни статии

article-img