за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Kaj e da e kje pocne...cekam narednata nedela da zemam plata i pravac vo Jumbo,sigurno vekje pocnale so novogodisnite ukrasi,pa da se podnovime so nekoi novi lampioni Bidejki imame golema elka,sekoja godina ja nadopolnuvame so nekoj nov ubav lampion,i se taka sur ne se prepolni pa ke vadime od starite... ke imam i prilika da zirnam i nekoe poklonce za M,da pikiram pa nareden pat sama bez nejze da se kupi... Mm se ispraksira od origamite da pravi prekrasni snegulki pa ovaa godina planiram i da nakitam doma
29.11.2013, 13:23
vezilka RR
4931
Хе хе во Џамбо еуфотијата почна од почеток на ноември, тогаш ги извадија украсите. Мене ми е малку прерано. Па така ќе фати месец ипол еуфорија, па срце ќе ме стрефи од толку возбуда
29.11.2013, 13:28
sandriana RR
2924
Некако рано ми е и мене за еуфории, веројатно кога ќе почне Т за зборува за тоа, кога ќе почнат со активностите во градинка на тема Нова Година, тогаш ќе ми текне Обично после 15ти Декември почнувам да размислувам за китење и подароци.
29.11.2013, 13:38
rina13
1147
Јас наκитив пρед неκолκу дена.Неκ се ρадува дете цееел месец унапρед, а богами и јас со неа.Подаρоци после 15 деκемвρи.
29.11.2013, 13:49
Bethany
4534
е па јас кажав ќе чекам неделата, 1. декември барем, ама не дочекам Накитивме елка вчера, и украсивме по дома. Заедно со синче , тој ми помагаше, еден по еден лампион ми донесуваше и јас му помагав да стави на елката. И се радувавме и двајцата заедно. Добар е, не ја фаќа елката. Убава му е, светкат лампичките, тој ја гледа и од време на време се сврти кон неа и вика: ЕКА! (елка) Ех што ни е убаво
Ама подароците не купивме се уште, за тоа има време, инаку ќе треба да купуваме три пати новогодишни подароци додека дојде Н. Година
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 29.11.2013 13:50:12 >
14.12.2013, 19:08
Bethany
4534
Денес и градот ни го украсија! За разлика од минатата година, кога беше се темно и тмурно, многу слабо украсено, годинава е пријатно освежување. Не дека не можеше уште повеќе ама подобро нешто отколку ништо. Додуша, има надеж, може и ќе докупат и достават уште некои нови украси. А Скопје годинава украсено е? Уф какво беше прекрасно лани.... ѕвездено небо од лампиони, прекрасно беше украсено.
14.12.2013, 19:12
Melanija RR
7052
Пишува дека од денес се поставува 18метри златна елка Лани беше стварно убаво, а веројатно и годинава ќе биде
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.12.2013, 19:25
niki
4299
Ke ima novogodisen koncert na plostadot vo skopje za docekot? Koj ke pee znaete?
14.12.2013, 20:05
deluxe
2479
Еххх... еуфорија која стварно ми оди на нерви Многу ми е натрупано,не обожавам затнат простор.Дома многу многу не сакам да украсувам,туку од немај каде,ќе наредиме елка и некое џиџи миџи И со душа чекам да дојде 15 јануари сите да ги соберам во кутија и да ги вратам на таван Тоа е ,ама мразач сум на новата година и целата еуфорија што се прави околу неа