writing-img

RE: Важни датуми

clock-img

28.01.2011, 01:09

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ги памтам датумите на скоро сите врски, родендени, датумот кога ја изгубив невиноста user posted image , дат. од мојата дипломска, дат. кога тргнав на апсолвентска екскурзија, свадбата, и што е најчудно секогаш ќе го памтам дат. 20.јуни вечито на овој ден имав испитuser posted image

< Поракaта ја уредил Џесика -- 28.1.2011 1:11:11 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

28.01.2011, 01:13

clock-img

humana

pencil-img

596

Voopsto nepamtam datumi,osvem na mm,sestra mi i vnuka mi:(,eve ovaa godina zaboraviv deka mu e na tatko mi rodenden,i se javi da me potseti naluten,A pak mm,toj i negoviot ke si go zaboraviuser posted image

clock-img

28.01.2011, 08:03

clock-img

veckasr

pencil-img

642

i jas pamtam datumi  na se kazi reci na rodendeni na maturski itn 

clock-img

28.01.2011, 14:22

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Памтам се ама вчера со мм си ја заборавивме годишнината од веридбата мајка ми ме потсети,се скаравме пак инаку ќе ми текнешеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

11.03.2011, 17:31

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

site vazni datumi vo mojov zivot gi pamtam,a i ne samo moite i na tie okolu mene duri gi podsetuvam za dastumotuser posted image

clock-img

13.03.2011, 09:05

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ги памтам поважните датуми од мојот живот и родендени од поблиските, мм памти тоа што сака да памти, многу интересен беше на почетокот на врската се фативме на 19 Јули 2001 година и секој 19ти сакаше да го прославуваме, а јас па порано многу камен бев и секогаш го заборавав тој датум и не му придавав значење, ако не му речев „денеска знаеш кој датуме е?“ стално ми се лутеше,  Е сега па се смениа улогите, сега тој заборава кога ни е годишнина од бракот и јас му се лутам него сега

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.03.2011, 17:17

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

gi pamtam site vazni datumi rodendeni godisnini poveketo gi pametam

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

14.03.2011, 17:23

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

И ете реков памтам, а заборавивuser posted image , вчера беше денот кога правев 2 години откако работам во оваа фирма кај што сум сега. На петок 13ти се вработивuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.01.2012, 10:47

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

15.01
18.12
15.02
07.04
11.08

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

15.01.2012, 11:21

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

gi pamtam site vazni datumi rodendeni godisnini poveketo gi pametam

исто тоа што треба памтам ,а тоа што заборавам тука е фб да ме потсети хахахах

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.06.2014, 15:41

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Леле луѓе, јас се памтам. Памтам се што е поврзано со бројки. Родендените на сите им ги знам напамет, не ми треба никаков потсетник за да честитам роденден. Ги паметам сите важни дати поврзани со мм. Ги паметам сите телефонски броеви, не ми треба адресарот на мобилниот, одма вртам на бројот. Што е најчудно, ги памтам регистарските таблички на автомобилите на сите мои блиски луѓе. Не знам што меморија ќе беше ова. Некогаш дури се нервирам оти толку многу памтам. А мм, па тој ги памти датите поврзани со нашата врска и мојот роденден. За повеќе, не се замара. Ама, затоа ме има мене како потсетник.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

04.06.2014, 16:01

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

И јас си ги памтам поважните датуми поврзани со мм,датуми на родендени на блиски роднини и пријатели.Есега не сум до толку да памтам и регистерски таблички и телефонски броеви,ги знам напамет само мојот број и на мм бројот.Ама сепак како што напишав оние поважните бројки се меморирани во глава и за нив не ми треба потсетник.А мм не ги памти ни нив.Тој единствено ги пмати родендените на потесното семејство и толку.А за датумите кога за прв пат тргнавме или кога ни е годишнина се случува и да заборави.Ама и јас си го потсетувам.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

28.11.2014, 21:08

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Памтам датуми, и кои треба и кои не треба user posted image Најважен датум сега за сега ми е денот кога се венчавме user posted image

clock-img

28.11.2014, 23:11

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Денот кога прв пат тргнавме со мажот ми ,во врска , тоа секогаш си славиме како годишнина,и се разбира роденденот на синчето,кој го славиме и неколку дена user posted image

clock-img

28.11.2014, 23:30

clock-img

caciana

pencil-img

863

Toa e denot koga se zapoznav so decko mi,rodendenite na vnucite,svadbi I tn.

Последни статии

article-img