Ги памтам датумите на скоро сите врски, родендени, датумот кога ја изгубив невиноста , дат. од мојата дипломска, дат. кога тргнав на апсолвентска екскурзија, свадбата, и што е најчудно секогаш ќе го памтам дат. 20.јуни вечито на овој ден имав испит
< Поракaта ја уредил Џесика -- 28.1.2011 1:11:11 >
28.01.2011, 01:13
humana
596
Voopsto nepamtam datumi,osvem na mm,sestra mi i vnuka mi:(,eve ovaa godina zaboraviv deka mu e na tatko mi rodenden,i se javi da me potseti naluten,A pak mm,toj i negoviot ke si go zaboravi
28.01.2011, 08:03
veckasr
642
i jas pamtam datumi na se kazi reci na rodendeni na maturski itn
28.01.2011, 14:22
Pepelaska *
3820
Памтам се ама вчера со мм си ја заборавивме годишнината од веридбата мајка ми ме потсети,се скаравме пак инаку ќе ми текнеше
11.03.2011, 17:31
amelbebe
1105
site vazni datumi vo mojov zivot gi pamtam,a i ne samo moite i na tie okolu mene duri gi podsetuvam za dastumot
13.03.2011, 09:05
Snowhite RR
5042
Ги памтам поважните датуми од мојот живот и родендени од поблиските, мм памти тоа што сака да памти, многу интересен беше на почетокот на врската се фативме на 19 Јули 2001 година и секој 19ти сакаше да го прославуваме, а јас па порано многу камен бев и секогаш го заборавав тој датум и не му придавав значење, ако не му речев „денеска знаеш кој датуме е?“ стално ми се лутеше, Е сега па се смениа улогите, сега тој заборава кога ни е годишнина од бракот и јас му се лутам него сега
14.03.2011, 17:17
skorpijana
683
gi pamtam site vazni datumi rodendeni godisnini poveketo gi pametam
14.03.2011, 17:23
Snowhite RR
5042
И ете реков памтам, а заборавив , вчера беше денот кога правев 2 години откако работам во оваа фирма кај што сум сега. На петок 13ти се вработив
15.01.2012, 10:47
Snow Queen
302
15.01 18.12 15.02 07.04 11.08
15.01.2012, 11:21
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana
gi pamtam site vazni datumi rodendeni godisnini poveketo gi pametam
исто тоа што треба памтам ,а тоа што заборавам тука е фб да ме потсети хахахах
04.06.2014, 15:41
Mila mamicka
387
Леле луѓе, јас се памтам. Памтам се што е поврзано со бројки. Родендените на сите им ги знам напамет, не ми треба никаков потсетник за да честитам роденден. Ги паметам сите важни дати поврзани со мм. Ги паметам сите телефонски броеви, не ми треба адресарот на мобилниот, одма вртам на бројот. Што е најчудно, ги памтам регистарските таблички на автомобилите на сите мои блиски луѓе. Не знам што меморија ќе беше ова. Некогаш дури се нервирам оти толку многу памтам. А мм, па тој ги памти датите поврзани со нашата врска и мојот роденден. За повеќе, не се замара. Ама, затоа ме има мене како потсетник.
04.06.2014, 16:01
Defne90 RR
1991
И јас си ги памтам поважните датуми поврзани со мм,датуми на родендени на блиски роднини и пријатели.Есега не сум до толку да памтам и регистерски таблички и телефонски броеви,ги знам напамет само мојот број и на мм бројот.Ама сепак како што напишав оние поважните бројки се меморирани во глава и за нив не ми треба потсетник.А мм не ги памти ни нив.Тој единствено ги пмати родендените на потесното семејство и толку.А за датумите кога за прв пат тргнавме или кога ни е годишнина се случува и да заборави.Ама и јас си го потсетувам.
28.11.2014, 21:08
scared RR
1349
Памтам датуми, и кои треба и кои не треба Најважен датум сега за сега ми е денот кога се венчавме
28.11.2014, 23:11
Ki4iko
438
Денот кога прв пат тргнавме со мажот ми ,во врска , тоа секогаш си славиме како годишнина,и се разбира роденденот на синчето,кој го славиме и неколку дена
28.11.2014, 23:30
caciana
863
Toa e denot koga se zapoznav so decko mi,rodendenite na vnucite,svadbi I tn.