cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Кога сте нервозни кој е крив?

clock-img

15.12.2009, 21:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Дали кога сте нервозни вината сами си ја препишувате на себе или на некои друг?
Што мислите вие кој е кривецот за вашата нервоза?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.12.2009, 21:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

тој што ми е прв при рака user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 21:52

clock-img

loulou

pencil-img

28

ne jas nikogas ne sum kriva i najcesto/skoro sekogas mmuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 22:12

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

за мене секој е сешто може да биде криво еве најчесто и мојот компјутер е крив за моите нервози а нормално јас сама го рабркувам али он е крив не сум јасuser posted image user posted image user posted image а и мм многу често од е крив јас нееее се јас не сумuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 22:19

clock-img

tereza

pencil-img

784

тој што ми е прв при рака

истоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 22:36

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Nervozata obicnao sama si ja sozdavam zatoa sto sum sitnicar i sakam se sto ke zapocnam da go zavrsam tokmu kako sum zamislila, i nikako poinaku.
Se nerviram koga nisto na mi odi od raka,koga imam eden od onie denovi koga stanuvam na leva noga, koga sin mi place,mm izveduva i probuva da me vrti,a voopsto na e vest vo lazenjeto

clock-img

15.12.2009, 23:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

сама сум крива за се и тогаш најмногу ме нервира несредено и оставам се живо и се фаќам за чистење и додека не дојде момент да зафали малку да ми се слоши, јас не седнувамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

15.12.2009, 23:29

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

Site mi se kriviuser posted image

clock-img

16.12.2009, 00:05

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

mm i sveeeekrva miii
ALWAYS

clock-img

16.12.2009, 09:27

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ММ  а често и јас сама сум си крива па само викам.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

16.12.2009, 09:32

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

ММ  а често и јас сама сум си крива па само викам.

potpis

Биди тоа што си

clock-img

16.12.2009, 09:40

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Dezuren krivec e mmuser posted image user posted image user posted image user posted image pa duri i koga jas sum kriva za nekoja sitnica, jas naogam izgovor deka on e.Jaden on so mene.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

16.12.2009, 10:01

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Шефот, владата, комшиите, свекрвата и сестра ми. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2009, 10:57

clock-img

Iva

pencil-img

626

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

mm i sveeeekrva miii
ALWAYS

user posted image user posted image user posted image и кај мене, но знам понекогаш и сама да се кривам зошто сум дозволила мм и свеки да ме изнервираат.

clock-img

17.12.2009, 20:39

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

мм си ограисуваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2009, 09:07

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ех, кој ми е крив..сите ми се криви ама ќе си го окрка тој што прв ќе ми прозбори..user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2009, 11:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

цел светuser posted image

clock-img

27.12.2009, 10:03

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

цел светuser posted image

потпис!

clock-img

27.12.2009, 12:01

clock-img

Боцко

pencil-img

806

прво и основно гледам да не се изнервирам. ако веќе се изнервирам тогаш гледам што побргу да ми помине. ако треба да барам кривци тргнувам од себе. ако треба да одам понатаму, продолжувам со жмuser posted image
за работа исто - прво кај себе барам грешка па одам на следниот...
но гледам се да се разреши креативно и практично. што било-било, да не се вртиме назад, туку да го поправиме и одиме напред...
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

27.12.2009, 12:30

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Прво силно сум гневна, докажувам, објаснувам, па кога не сум добро сфатена знам да викам - тешко тој што е тогаш во моја близина (тој со кој сум дебатирала, ако не ме поддржи во ставот/мислењето) user posted image user posted image user posted image Тоа е најчесто партнерот - my boyfriend user posted image На крајот му се извинувам на тој што ме изнервирал иако ретко грешам и се инаетам без потреба, основа и факти, велејќи дека јас сум виновна. За истурање, се истурам на тој што е најблиску до мене, макар што често и по телефон знам да го најдам кривецот и да го отерам у.п.м. - со малку поблаги зборови user posted image user posted image user posted image Кога ќе згрешам или навредам некого (најчесто тоа го правам несвесно) за кратко време сфаќам што сум рекла/направила, се чувствувам неубаво и во првиот момент се извинувам. Знам да простам, да се извинам и да преминам преку многу работи, само додека е во рамките на дозволеното. Ако се надмине црвената граница - што побрзо подалеку од мене user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

29.01.2010, 16:21

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ауууууууу некоја нерва ме фати денес и сите ми се кривиuser posted image

clock-img

29.01.2010, 16:25

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

е оти така?? Во што е проблемот?

clock-img

29.01.2010, 16:27

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

незнам станав со ужасна главоболка се напив апче ми помина,сега пак ме боли и нешто нерва ме фака и сите ми се кривиuser posted image user posted image user posted image катастрофа.......мора да излезам да ме издува ветерот може и нервозата ќе ми ја дувне........

clock-img

29.01.2010, 16:35

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Се знае секогаш тој што е до тебе ...ни крив ни должен понекогаш

clock-img

29.01.2010, 16:35

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Е тоа помага кога ќе го фати човек нерва..да прошета малку ама сам..барем мене ми помага..Ако шетни, па може и нешто интересно ќе видиш по пат :)

Последни статии

article-img