cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кога сте нервозни кој е крив?

clock-img

29.01.2010, 20:24

clock-img

zami

pencil-img

574

A ova prasanjevo bese koj ja sozdava nervozata ili koj go okrkuva od nea

Kreatori, jas licno i mm, a strada mm a cesto pati i sin mi.
Znam znam netreba taka, ama najcesto toj mi e na patot.

Allways look on the bright side of life!

clock-img

29.01.2010, 22:04

clock-img

lilit

pencil-img

294

за жал мм секогаш го крка кога јас сумuser posted image а многу пати не го заслужил тоа !и после и мене ми е криво и 100%си се прекорувам во себе ама таква сум ко ке избувнам бегај!!!!

clock-img

29.06.2011, 21:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.06.2011, 12:59

clock-img

kuklica

pencil-img

264

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа user posted image

kako jas da go imam pisuvano !!!

clock-img

11.12.2011, 18:39

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

vo posledno vreme mm,  covekot mi tancuva po nervi,jas edno mu zboram on se obratno praviuser posted image user posted image user posted image uf ama inaetcija stanal

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

28.03.2012, 15:58

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Koj drug ako ne mm...a sto da se pravi sami si ziveeme pa mora on da go krkauser posted image

clock-img

28.03.2012, 16:20

clock-img

majmunce

pencil-img

257

mm i sveeeekrva miii
ALWAYS

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

mm i sveeeekrva miii
ALWAYS

и кај мене, но знам понекогаш и сама да се кривам зошто сум дозволила мм и свеки да ме изнервираат.

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

18.04.2012, 20:42

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

многу пати дома јас сум дежурен кривец, но кога јас сум нервозна навистина максимално гледам да се изолирам и негативната енергија да не ја префрлам на друг

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Последни статии

article-img