за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
A ova prasanjevo bese koj ja sozdava nervozata ili koj go okrkuva od nea
Kreatori, jas licno i mm, a strada mm a cesto pati i sin mi. Znam znam netreba taka, ama najcesto toj mi e na patot.
29.01.2010, 22:04
lilit
294
за жал мм секогаш го крка кога јас сум а многу пати не го заслужил тоа !и после и мене ми е криво и 100%си се прекорувам во себе ама таква сум ко ке избувнам бегај!!!!
29.06.2011, 21:13
Maca25
7558
во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа
30.06.2011, 12:59
kuklica
264
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
во последно вереме мм ми е кривец за се. за среќа ме сваќа дека не ми е денот и преќутува. а некогаш и мајка ми па после ми е криво што сум ја истурила нервозата на неа
kako jas da go imam pisuvano !!!
11.12.2011, 18:39
Bogdancanka
5422
vo posledno vreme mm, covekot mi tancuva po nervi,jas edno mu zboram on se obratno pravi uf ama inaetcija stanal
28.03.2012, 15:58
Mihaela 2010
4230
Koj drug ako ne mm...a sto da se pravi sami si ziveeme pa mora on da go krka
28.03.2012, 16:20
majmunce
257
mm i sveeeekrva miii ALWAYS ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
mm i sveeeekrva miii ALWAYS
и кај мене, но знам понекогаш и сама да се кривам зошто сум дозволила мм и свеки да ме изнервираат.
18.04.2012, 20:42
Snow Queen
302
многу пати дома јас сум дежурен кривец, но кога јас сум нервозна навистина максимално гледам да се изолирам и негативната енергија да не ја префрлам на друг