за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Срцка ти фали само уште [img]на почеток на линкот и [/img] на крајот, се споено
13.04.2012, 10:49
annabela
49
jas mislam deka ova e ok neli/ ili greshka sum?????
13.04.2012, 11:12
kikicka
4218
Да да
16.04.2012, 17:13
Kockicka
302
Додај фотографија на профилотОзначи фотографии Profile Pictures Од Marija Karagonova (Албуми) · Ажурирано минатиот вторник Види ги сите Родендени Igor Ivanovski Денес му е роденден. Честитај му/ѝ го роденденот Zorica Jovanova Денес ѝ е роденден. Честитај му/ѝ го роденденот Добар ли е преводов? Unwanted contact Option in a dro_pdown for reporting content Не сакан контакт ДобарНе е добар Apple security upd_ates Сигурносни уредувања на Apple ДобарНе е добар Videos Posted by Fans of {name} Header: videos posted by a Facebook Page. Hello everybodu{name} ДобарНе е добар {name1} was tagged in a {=post}. Story in Feed about being tagged in a post. {name1} беше означен(а) во {=post}. ДобарНе е добар Кој превод е подобар? Block App? Dialog title: Confirmation for blocking an app Сакаш да ја блокираш апликацијата? Блокираш апликација? Никој од горенаведените
< Поракaта ја уредил Kockicka -- 16.4.2012 17:17:07 >
jas vaka pravam odam na slikata i desen klik view image i mi ja otvara i potoa go kopiram ova sto stoi gore na slikata http://www.glamdama.com/typo3temp/pics/10_najlepsih_torti_3_44eff2f9c7.jpg i go stavam pomegu [img][/img] ajde probaj klikni na linkot sto ti e vo postot,koga ke ti otvori daj desen klik na slikata i view image
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 18.4.2012 17:24:10 >
18.04.2012, 17:34
kikicka
4218
Ако си од ХРОМ одиш на open image in new tab и после го копираш тоа горе и го ставаш помеѓу [img][/img]
18.04.2012, 17:42
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
toa go pravam ama ne mi izleguva takva opcija. Imam open ""link in new tab"
на што работиш на хром или мозила,опера...
18.04.2012, 17:49
libra.n
645
internet explorer
18.04.2012, 18:05
kikicka
4218
Добро не ти ебавен тој пребарувач? Кликаш на сликата да се отвори само како слика и после линкот копи му правиш и ставаш [img][/img] Ама за побрзо да ти отвара страни пробај со хром да симнеш од нет .
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 18.4.2012 18:06:38 >