за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Никола го држеше еуфоријата за бонжитките едно месец деан може и толку. Не е по благо детево мое.
Е чоколадо
и едното и другото, како кога _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Чоколадо _____________________________You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
Кај може бонжита да замени чоколадо
cokolado
BONZITA
Čokolada.
И за мене чоколадо, ама ни бонжита не јас одбивам. туку тоа ако баш морам да бирам
Чоколадце _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
I dvete mmmm...
темава е за вашите деца, не за вас. Ајде сега сите да се поправите, што сте пишале. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
cokolado :) _____________________________знам дека можеме :)
Чоколадо. Бонжита не сака ни да проба.
Чоколадо, бонжита многу ретко _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива