citajki gi postovite imav potreba da go napisam i svoeto mislenje,,PRED SE OD ISKUSTVO,,znaci ke izjasnam sto e vo red a sto ne,kako prvo doktorite i profesorite sto rabotat tamu se besprekorni profesionalci,poznavam nekolku od niv ,strucnost ,,no coment,,e bas poradi toa sto gi imaat niv za cenite da ne zboruvam,si znaete,znaci i toa e vo red,sekoj bira sam,nikoj za raka ne te vodi tamu,,bliska od semejstvo mi se operira operacijata 2000 evra,prifateno,za dva dena ja pustaat,mi se javuvaat i mi vikaat so ovie zborovi,,Direktorkata rece deka ke mora da platite do 11 casot,kade go ima toa moze bi jas nemozam da stignam do 11 casot,zar samo eden e pacient od toj den toa me zaprepasti sto ti se javuvaat koga da odneses pari i koga odnesov ni smetka ni nisto,ama aj ke reces samo za zdravje neka e,toa voopsto ne mi se dopadna,a mozebi kako sto imam informacija gazdite uste ne ja isplatile celata suma za izgradbata pa moraat da soberat pari hahhah,i pak ke kazam sekoj sam si bira kade odi,no treba da ima crno na belo kade bil,,,,,,,,,,,,,,pozzzzzzzzzz