за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Uff jas posledno sonuvav mrsen son,ama po mrsen zdravje...od bremenosta kje da e
04.12.2014, 14:52
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Uff jas posledno sonuvav mrsen son,ama po mrsen zdravje...od bremenosta kje da e
E pa ako nemas toa go sonuvas Definitivno kje da e od bremenosta I jas sonuvav, ama bukvalno, pa si kazav ajde ne cekam potvrda od doktorot, pa vekje ne sonuvam
04.12.2014, 14:53
Ki4iko
438
Ноќеска јас во акционен филм влегов, , јас мноогу ретко сонувам,ама соновите ми се ептен јаки
04.12.2014, 14:54
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
E pa ako nemas toa go sonuvas Definitivno kje da e od bremenosta I jas sonuvav, ama bukvalno, pa si kazav ajde ne cekam potvrda od doktorot, pa vekje ne sonuvam
U pravo si,nekako se pazam radi utrogestenot sto mi go prepisaa,ama denes ako si kazat deka se e ok,ke se stavam vo akcija,pa nema smisla,sirot mm
07.12.2014, 23:14
mamicki
1111
Sto znaci da sonuvas mrtovec, svesen si deka e mrtov i vo sonot, ama toj ti se isponasuva kako da e ziv i ti bara da mu vratis pari od nekakov nepostoecki vo realnost zaem sto ti go dal?
07.12.2014, 23:58
kapina
4327
denes duri otidov i zapaliv sveka na bogorodica. oti mozda tri cetiri pati taa nedela ja sonuvav ama zena vo crno vikaat deka e sveta petka, uste ednas mi go kaza toa koga ke me vides cela ke ostanes bremena. i posle mi vika zosto places koga znaes oti ke imas deca sto ti rekov jas i tocno e toa odamna bev odila na crkva ovde vo strumica na crkvata sveti kozma i damjan mi rekoa oti ke imam deca mi dadoa edno konce da go nosam duri ne se porodam a tamu pred da mi go dadat. toa konce se molev na site ikoni na bogorodica no konceto ne go nosev celo vreme. i sega skoro edna komsivka na majka ni me potset i zatoa konce
10.12.2014, 13:02
caciana
863
Nokeska sonuvav zimii ...mnogu umrev od strav..me brkaa cela vecer
10.12.2014, 13:10
Hopeful RR
2349
Се испотресов ноќеска - сонував дека мојот мачор бил повреден и на умирање. Кога го видов во сон така легнат, се стрчав да го земам и се штрекнав така силно што не стигнав ни да плачам во сон, туку скокнав и станав од спиење. Инаку мачорот живее со моите, и сабајлево ја терав мајка ми да го разбуди и да го стисне да ми мјаукне на телефон, за да се смирам
10.12.2014, 21:57
Defne90 RR
1991
Сношти сонував црно мало кученце и јас така му приоѓам пријателски а тоа ми се втурна ме фати за раката и почна да ме каса.Цело време се обидував да се ослободам,ама тоа како ме беше зграпчило со забите,не ми ја пушташе раката.Ептен се исплашив а и значењето кога му го прочитав после не беше воопшто убаво.
11.12.2014, 12:00
scared RR
1349
Мене како што ми кажуваше баба ми, соновите се важат и се остваруваат само ако ги сонуваш спрема вторник, петок и сабота, останатите не. Така да јас само тие сонови ги земам во предвид
13.02.2015, 13:58
tea 88
427
Devojki dali znaete sto znaci da sonuvas da plivas vo voda. Nekolku pati go sonuvam ovoj son ama vcera i denes ednopodrugo. Citav po sonovnici ama sekade razlicno pisuva.
13.02.2015, 15:57
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: tea 88
Devojki dali znaete sto znaci da sonuvas da plivas vo voda. Nekolku pati go sonuvam ovoj son ama vcera i denes ednopodrugo. Citav po sonovnici ama sekade razlicno pisuva.
Теa, aкo е чистa, испливувaње oд прoблеми, aкo е нечистa, некoјa тежинa имaш, oвa се стaри тoлкувaњa, a нa нет имaш рaзлични, пoгoтoвo штo секoјa нaцијa имa свoе тoлкувaње.
25.08.2015, 00:37
kapina
4327
Jas ja soniv bogorodica imam eden molitvenik doma i na son sum go zemala da go citam i na koricata sto e na molitvenikot ima slika od bogorodica i ja snemala jas taka ocudena celata vikam ja nema bogorodica i oddednas pak se pojavi so masko dete vo racete i toa znacelo na sonovnikot videv oti ke dobieme dete sega treba uste imunoloskite ispituvanja da gi napravam i ke praveme treto ivf