cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Еднократни пелени

clock-img

08.03.2010, 09:46

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

Сега само што бев до Кам си земав Памперс 5 и не мислам веќе да правам експерименти на мојот син со пелените... а за пеленскиот осип од Кан Бебе да не ви кажувам, жал ми е за детето, му го измивам газето и препоните и го мачкам 2-3 пати со Флогоцид, а во меѓувреме со јекодерм.

I nasiot osip pomina, isto ja miev skoro na sekoe soblekuvanje, i mackavme samo flogocid, za 2 dena ni pomina. Si se vrativme na nasite dobri drugarcinja od Bekutan, samo mesto 3 pocnavme na 4user posted image , sakam i violeta da gi probam, ama cel grad obrnav, ne mozam da najdam malo pakovanje, a golemo za proba ne mi se zema.

clock-img

08.03.2010, 09:49

clock-img

mami

pencil-img

8680

Кога ке дојдете на дружбата со Рингераја, може некоја од мамичките кои користат Виолета да ти дадат неколку колку за проба :)
Јас останувам на Бекутан и откако ке ги потрошиме Памперсов за навечер ке си ги користиме и за ноќе

clock-img

17.03.2010, 09:02

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Bekutan

clock-img

17.03.2010, 11:16

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Becutan pelenite  se tezok promasaj....Ova go kaza covek sto raboti vo Alkaloid( Izvor blizok do vrvot).Vlaznite maramici se ok , no pelenite imaat maani, a nesakat da gi podobrat zosto investicijata e mnoooogu golema. Cudno no vistinitouser posted image

clock-img

17.03.2010, 11:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас си останав на Виолета, најдобри ми се, само што сега преминавме на 3-ка. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.03.2010, 11:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Becutan pelenite  se tezok promasaj....Ova go kaza covek sto raboti vo Alkaloid( Izvor blizok do vrvot).Vlaznite maramici se ok , no pelenite imaat maani, a nesakat da gi podobrat zosto investicijata e mnoooogu golema. Cudno no vistinitouser posted image

Незнам на што би се однесувал промашајот освен во тоа што можеби се малку покрути, ама нас ни се супер и не ги менувам за ништо..само да не им текне да ги повлекуваат зошто незнам што би одбрале тогашuser posted image

clock-img

17.03.2010, 11:23

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ете и Виолета ги прави алкалоид па 100 пати се подобри од бекутанот!
зашто да не инвестират во нивни бренд(да не речам заштитен знак) да ги подобрат и да бидат приближно добри како виолетатаuser posted image

мојот топ 3:

памперс..незаменливи
молфикс....солидни
кан бебе..добри за градинка(дека се потенки(полесни се),а таму често ги менуваат!

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:32:32 >

clock-img

17.03.2010, 11:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

зашто да не инвестират во нивни бренд(да не речам заштитен знак) да ги подобрат и да бидат приближно добри како виолетатаuser posted image

мојот топ 3:

памперс..незаменливи
молтекс....солидни
кан бебе..добри за градинка(дека се потенки(полесни се),а таму често ги менуваат!

молтекс не сум ги пробала како се со цена??? и не сум ги сретнала во Тинекс кај ги има ??

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.03.2010, 11:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние веќе 2 месеци користиме Дајперс и супер се. Не пропуштиле до сега ниту еднаш, високи се и цената е прифатлива. влажните марамчиња им се катастрофа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.03.2010, 11:30

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

молфикс..ZA VO TINEKS ,NE ZNAM
JAS GI KUPUVAM OD TUKA, PRIVATNA PRRODAVNICA..BEBE MAGAZIN
cenata mu doaga 15-16 denari od parce9inaku jas kupuvam jumboo..ova po pace cenata e za sporedba so dr.peleni)

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:31:57 >

clock-img

17.03.2010, 11:31

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Незнам на што би се однесувал промашајот освен во тоа што можеби се малку покрути, ама нас ни се супер и не ги менувам за ништо..само да не им текне да ги повлекуваат зошто незнам што би одбрале тогашuser posted image

potpis

clock-img

17.03.2010, 11:33

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image Molfiks............cela sum zbunka denesuser posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:34:18 >

clock-img

17.03.2010, 11:37

clock-img

nadica

pencil-img

4381

грешка бекутанот и виолетата ги произведува виолета а не алкалоид и влажните и пелените

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

17.03.2010, 11:39

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Ние кога бевме помали пробавме Памперс, Кан бебе и Молфикс, но сега решив да не експериментирам и од пред 3 месеци сме исклучиво на памперс. Не би ги менувала за никој други. Користиме 4 + од Active Baby за дење  и Premium Care за ноќе. Презадоволна сум. 

clock-img

17.03.2010, 11:41

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Pampers Premium Care се дефинитивно број 1, но се многу скапи и не ми се исплатува да му ги ставам и дење. Затоа од нив само ноќе, а преку ден Active Baby. 

clock-img

17.03.2010, 11:41

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Пишува на Бекутан марамиците дека се произведени во Босна.
ц ц ц ц ц ц

па пишав дека виолета босна ги прави и пелените и марамицита за бекутан

clock-img

17.03.2010, 11:51

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Задоволни сте од Molfix? Јас пред некој ден се мислев дали да ги купам, но некако немав слушнато за нив па пак си земав Бекутан.

clock-img

17.03.2010, 11:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас лично...повеке од молфикс,отколку од бекутан!

пробај си ,па спореди и информ тукаuser posted image

clock-img

17.03.2010, 11:57

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Договорено. Да го потрошам ова пакување Бекутан и ке ги пробамuser posted image

clock-img

17.03.2010, 12:00

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

jumbo molfix 4 ima 72 peleni i ne znam kolku cini
a jumbo 5 ,deka jas imam takvo, ima 54 peleni i go kupiv okolu 750 den..so gratis vlazni molfix

clock-img

17.03.2010, 12:04

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

jumbo molfix 4 ima 72 peleni i ne znam kolku cini
a jumbo 5 ,deka jas imam takvo, ima 54 peleni i go kupiv okolu 750 den..so gratis vlazni molfix

значи тука некаде се со бекутанот, ај баш ќе побарам, tnx mother29

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.03.2010, 12:25

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Јас си останав на Виолета, најдобри ми се, само што сега преминавме на 3-ка. user posted image

И мене ми се најдобри инаку се произвотство босански www.violeta.ba а бекутан се наши на алкалоид така да немаат ништо заедничко.

clock-img

17.03.2010, 12:31

clock-img

matushka

pencil-img

510

Mene i Violeta i Becutan mi se tolku kruti, ednas gi kupivme i tolku, sekoja pelena ni proyekuvase.
Koristime Can Bebe i prekrasni se, skros se isti kako Pampers.

clock-img

17.03.2010, 12:35

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

И мене ми се најдобри инаку се произвотство босански www.violeta.ba а бекутан се наши на алкалоид така да немаат ништо заедничко.

не е точно......бекутанот ги произведуваат во босна,истат фабрика Виолета
и пелените и влазните БЕКУТАН.....алкалоид си прави се останато за бекутан,едино пелените и влажните им ги прават во Босна
и си пишува на паковањата со мали букви..MADE IN BOSNIA

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 12:37:57 >

clock-img

17.03.2010, 12:36

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Pa dobro be luge, sto pravevte dodeka bevte sami devojki? Kade gi trosevte parite?user posted image user posted image user posted image Nemojte vakvi raboti, navistina Pampers se poskapi od drugite, no koga ke slisnam deka nemozat da gi kupat zosto se skapi, navistina se nerviramuser posted image , Mislam, za kutija  cigari sekogas imame pari , i vo najgolema kriza, a za bebusot  ni se preskapi.user posted image Nikogo ne osuduvam. no koga razmislime poveke taka e !!!

Последни статии

article-img