за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Не само полупразна, туку некогаш и празна...и ставам нова.
21.03.2010, 14:05
mother 29
4405
нема потреба тогаш толку често,пробај на 3-4 сата,па ке видиш,ккао ке оди работата!
хеех ке издржиш подолго време со еден пакет пелени
21.03.2010, 18:45
Mamicka3
755
Јас ги купувам во Прилеп во една продавница во пазарот, а немаат име, без посебна амбалажа се, во обична прозирна кеса се спаковани. Јас сега за сега сум задоволна од нив без разлика што немаат име
Сестра ми од Прилеп и ги купува на другата сестра,внук ми во јули ќе полни две години и е многу задоволна од нив
големо чудо ако немаат име
21.03.2010, 21:39
***Lide***
341
jas kupiv DAJPERS pa ke vidime kako ke bidi seuste ne mozam da kazam kakvi ke se pogodat koga ke gi isprobame obavezno ke vi pisam
21.03.2010, 21:58
MamaOhrid
411
До три месеци пелена му менував на секои 2-3 саати. После третиот месец му менувам на 4 саати и замислете во добивка сум . Едно пакетче подолго ми трае . Во денот му менувам 4 пелени, во 9, 13,17 и 21 часот и најчесто ова ми се поклопува и со какањето. Ако се покака измеѓу тогаш во денот по 5 пелени. А јас, демек ме разбира, му велам ајде сине какај пред да ја смениме пелената, а тој пак, демек ме слуша и кака.
21.03.2010, 22:04
Annabel
425
Ех, а Ива моја чека д аи ставам чиста пелена, па ќе си се искака, како ми иде да ја исплескам тогаш
21.03.2010, 22:54
mis.
3845
За да имате некоја ориентација дали претерувате со многу чето менување на пелени и колку пелени се доволни кај другите мамички имаме тема Колку пелени дневно кликни тука
22.03.2010, 10:19
melody
743
Extra pak sme so Molfix od denes .Od ovie Huggies 4 ,a be glava me zabole dur gi potrosivme. Se pokazaa nekvalitetni i duri i se kinea od stranite pa mi bese strav kako ja povlekuvam pelenata.Vlaznite maramcinja Huggies se dobri za razlika od pelenite.
11.04.2010, 17:44
doktor
2
nie sme 3 nedeli stari, od prvo koristevme Becutan 2, ama teshka katastrofa se, skoro isto kako karton da i stavish Sega sme na Pampers Premium Care 1, pokvalitetni zdravje(a i poskapi nema) ama sme prezadovolni od funkcijata za koja se nameneti! Ni gi prepora4uvaat i Daipers, ama toa potaka. Isto i Can bebe porano bile dobri, ama sega gi rasipale. Po sive dosegashni komenatari evidentno e deka se koristat site mozni peleni na pazarov i deka site kaj nekogo se pogodile! Se znae deka najneznite kaj site ke odgovaraat, bez ogled na osetlivost na kozata, genetska ili post rodilno predisponirana!
11.04.2010, 20:47
Maca25
7558
Нколку месеци веќе користиме Дајперс и ги купивав само од зегин. Пред два дена бев во Кам маркети и видов дека ги има и земав. Воопшто не се исти со тие од зегин. многу се покрути и ако ја носи пелената подолго од 3 саати таа се распаѓа.
11.04.2010, 20:59
BILE.F
670
Јас купив Pampers new baby 2 за почеток, па ќе видам како ќе се покажат! За некоја недела ќе пишам искуство!
21.04.2010, 14:46
Snowhite RR
5042
Јас денеска купив Виолета пелени со гратис несесер платнен многу типски и во него влажни марами, влошки за секојдневна употреба, крпа малечка фротир, палома и неколку тестери од нивните производи, ама несесерот е закон, може понатаму да се користи како ранче кога излегуваме за ставање на пелена, шишенце и сл. Имаше тркалезен и правоаголен, јас си зедов тркалезен, помал е некако заради формата ама по фаца ми беше
21.04.2010, 14:50
Палешка РР
7505
Od kade Snowhite?
21.04.2010, 14:51
elle
613
а со сите ли пакувања на виолета се добива тој подарок????
21.04.2010, 14:51
Leonida
411
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Јас денеска купив Виолета пелени со гратис несесер платнен многу типски и во него влажни марами, влошки за секојдневна употреба, крпа малечка фротир, палома и неколку тестери од нивните производи, ама несесерот е закон, може понатаму да се користи како ранче кога излегуваме за ставање на пелена, шишенце и сл. Имаше тркалезен и правоаголен, јас си зедов тркалезен, помал е некако заради формата ама по фаца ми беше
Еееее, да. И ние вчера земавме и ни дадоа несесер тркалезен. Баш симпатично Палешка во Зегин ние земавме
21.04.2010, 15:28
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Od kade Snowhite?
Во пазарот знаеш на ќошот таа големата продавница кај што е, порано рибарница, па Марфил сега за памперси и такви работи од 4-9кг се 700 ден. Побрзај
21.04.2010, 15:31
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
а со сите ли пакувања на виолета се добива тој подарок????
Па мислам дека со сите, во едни имаше наместо влажни, тоалетни марамчина, со поголемите бројки оделе тие, као за поголеми деца и исто во некои наместо секојдневни влошки, има влошки за менструација
21.04.2010, 15:34
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida
Еееее, да. И ние вчера земавме и ни дадоа несесер тркалезен. Баш симпатично Палешка во Зегин ние земавме
Мене бидејќи ми е пријателка таа што ја држи продавницата и секогаш од кај неа земам можев да си бирам каков сакам и што да искомбинирам од производите
21.04.2010, 15:53
mis.
3845
И како си задоволна од виолета пелените?
21.04.2010, 16:16
Snowhite RR
5042
Добри се пелените, доста впиваат со растегливи ластичина се од страните и назад, ги користев кога се роди, посел користев швајцарски, ама ги нема секогаш и најверојатно отсега ќе користам Виолета
21.04.2010, 16:26
Leonida
411
И мене ми се допаѓаат Виолета
21.04.2010, 17:01
mamasane
140
И мене Виолета пелените ми се супер. Пред тоа користевме само Памперс ама тука прочитав дека ги фалат и овие пелени па земавме за проба и мислам дека се доста добри. Во пропустливоста нема никаква разлика.
21.04.2010, 17:46
ananikol
1568
Nie kupivme Pampers za ama malku mi se cudni za razlika od onie od pred 16 godini so gi koristevme,ovie mi se mnogu mekani.. Vcera vo edna prodavnica imase promocija na edni novi ednokratni peleni Etos i 64 parcinja kupivme za 5 evra. E sega da mozevme da gi isprobame da videvme dali se ok da zemis poveke a vaka
23.04.2010, 17:37
mis.
3845
И јас си земав виолета пелени со несесер гратис.Земав и од округлиот и од правоаголниот екстра се.Многу ќе ми служат дека често одиме на пат.
23.04.2010, 18:24
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
И јас си земав виолета пелени со несесер гратис.Земав и од округлиот и од правоаголниот екстра се.Многу ќе ми служат дека често одиме на пат.
Кажи, закон се А за пелените да не се секираш и тие се закон Сега ме замисли и мене да си земев и јас и од правоаголниот нема да е на одмет хм..