ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Jas iskreno ne slushnav dobar muabet za Smokovska, kao mnogu fama za nisto...se napunila so pari i ne bila tolku kvalitetna i posvetena...i sto e vprocem, opsht lekar, pedijatar specijalist?!
Ako navistina pomaga, alal neka i se parite, ama koga e nekoj kvaliteten, kvaliteten e kaj site. Posebno kaj drugi doktori. A za Smokovska toj muabet ne go slushnav. Sepak, sekoj so svojot izbor, i bravo ako leci deca i pomaga na roditeli, i alal vera na parite, ako e taka. Za mene pedijatar e coek od tipot na dr. Sofijanov postariot i dr. Sofijanova(sto sega e direktor na Detska klinika) i uste nekolku eksperti sto na prsti se brojat, a doktor so nagagjanje dijagnoza ne se stanuva. Moe mislenje!
Eve srce ovde na pravo mesto ( za da ne bidme off topic) da ti odgovoram na tvoite dilemi i prashanja..
1. Jas iskreno ne slushnav dobar muabet za Smokovska - ako se vratis nanazad na temava kje vidis deka ti si edinstvenata koja ima vakvo mislenje odnosno ne slushnala dobar muabet....btw...a sto sme nie iljada i kusur???
2. i sto e vprocem, opsht lekar, pedijatar specijalist?! - tuka najubavo ti odgovorila blue_blue *жената има 63 години, цел живот е педијатар, работела и во две смени и дежурства, a ja kje dodadam deka e primarius doktor..predijatar specijalist...
3. ama koga e nekoj kvaliteten, kvaliteten e kaj site. - ova ne ti drzi...Vidoevski e kvaliteten....ama 90% od doktori nema da ti go kazat ova...dali ljubomora, zavist, nestrucbnost ili samo neprofesioanlizam ne navleguvam...
4. a doktor so nagagjanje dijagnoza ne se stanuva. - ova od Smokovska nema da go cues NIKOGAS...kaj nea nema MOZE E OVA MOZE E ONA... zatoa i leci bez antibiotici...(najcesto)
5. nemam namera da te ubeduvam vo nisto...pocituvam shto sekoj si ima stav...ama obicno ne sakam koga istiot se formira od "muabeti" - barem ti taka pisa..deka im veruvas na muabetite...drugo e koga zaklucokot kje go donesam od sopstveno iskustvo...
kako sto rekov eden ist ginekolog za edni e car i zakon..za drugi koshmar...ama za Nada..barem na forumov nema losh zbor
backi i gushki od mene i Andrej za tebe i tvojata lepojka...bez ljutish neli,?
< Поракaта ја уредил Andriance -- 15.3.2012 22:51:35 >