cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Предновогодишна средба

clock-img

25.12.2009, 16:37

clock-img

lilit

pencil-img

294

user posted image user posted image user posted image user posted image ok bas sakam da ve zapoznaam site!

clock-img

25.12.2009, 17:05

clock-img

iki82

pencil-img

367

Ок, договорено и од мене...ќе донесам нешто благо дефинитивно user posted image Ќе прецизираме точно каде се чекаме, или каде точно е Анушка, нели?

clock-img

25.12.2009, 17:15

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

ODLICNO I JAS SUM VO BLIZINA

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

25.12.2009, 17:19

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Сега се слушнав со Анушка и ми вика кажи им на женските ич да не им биде незгодно. Ке си направиме супер забава, значи да се чекаме 17.50 пред бензинслата Лукоил бидејќи и јас не знам каде живее, па ке се снајдемеuser posted image Одговара?

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.12.2009, 17:20

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еца
Мами
Весна(за децата ќе се снајдеме)
Анушка
Професорица
Мила на мама
Маринка80
Ики82
Ива
Еника
Јулие
Лилит
Јованка

Сите ве ставив во списокотuser posted image Уште...

clock-img

25.12.2009, 17:28

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Сега се слушнав со Анушка и ми вика кажи им на женските ич да не им биде незгодно. Ке си направиме супер забава, значи да се чекаме 17.50 пред бензинслата Лукоил бидејќи и јас не знам каде живее, па ке се снајдемеuser posted image Одговара?

Мене ми одговара само Мила на мама нека се јави дали ке сака заедно да одимеuser posted image

clock-img

25.12.2009, 17:31

clock-img

ripce

pencil-img

2148

user posted image user posted image user posted image

Колку сакам и јас да дојдам user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 17:36

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас рипче, ама не ќе можам за жал. Со воз од Бт до Ск и назад имам околу 8 часа - цел ден user posted image Добро и текна на Богданчанка, да организира за јужниот дел од Мкд user posted image Ти од каде си? Ако си од овој регион - југозападен да си организираме средба и ние, што велиш? user posted image Останатите убаво да си поминете во Скопје user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

25.12.2009, 17:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Јас многу сакам да дојдам ама се надевам наредната година здавје боже ке ве запознам

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2009, 17:42

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас се надевам ќе можам наредната година со маж ми - my present boyfriend - future husband user posted image user posted image user posted image Да сме живи и здрави дотогаш ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

25.12.2009, 17:46

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Ти од каде си? Ако си од овој регион - југозападен да си организираме средба и ние, што велиш? user posted image Останатите убаво да си поминете во Скопје user posted image

Од Штип... не сум ни ваму ни таму

clock-img

25.12.2009, 17:46

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас си предложив али тука јужно никој нема да се пријавиuser posted image ајде мамички од југот колку ве има?Дај да се видиме на едно кафе ќе ве частам и сокuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.12.2009, 17:51

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ааааа ништо штом е таква работата, далеку сме user posted image Од Бт колку што знам сме само јас и tereza. Тереза ми е другарка, така да не мора да се запознаваме. Ако има уште некоја битолчанка нека се јави да се запознаеме, пиејќи кафе на нашето корзо user posted image Богданчанка - ист проблем ... Можеби ќе ни се придружат нови членови на РР, па ќе си најдеме друштвенце user posted image
Conclution - повеќето РР-ки се скопјанки ... или се лажам? user posted image

clock-img

25.12.2009, 18:02

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

Najprvo cestitki za sredbata,pa kade i da bila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eca moze li zaedno da se dogovorime i da odime.
pisete me i mene vo spisokot.pozdravce do site

clock-img

25.12.2009, 20:18

clock-img

iki82

pencil-img

367

Одговара 17:50 пред Лукоил. Само да прашам за секој случај, дали збориме за новата Лукоил пумпа во Аеродром , пред мостот за накај Мерцедес?

clock-img

25.12.2009, 20:26

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

user posted image user posted image user posted image

Колку сакам и јас да дојдам user posted image user posted image

I jas sakaaaam user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 20:26

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Да кај таа бензинска.

Тања таман работа, па нормално заедно ќе одимеuser posted image

clock-img

26.12.2009, 09:05

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

ANNOUNCEMENT:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ РИНГЕРАЈКИ ДА СЕ НАЦРТААТ КАЈ МЕНЕ ДОМА
ВО ПОНЕДЕЛНИК, 28/12/2009, ВО 18:00 ЧАСОТ
НЕ СЕ ПРИФАЌААТ НИКАКВИ ОПРАВДУВАЊА
ЗБОРНО МЕСТО: НОВ ЛУКОИЛ ВО АЕРОДРОМ, ВО 17:50 ЧАСОТ
ВОДИЧ НА ИЗВИДНИЧКА ПАТЕКА: МАМИ (таа знае кај живеам)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 09:10

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Богданцанка јас се пријавувам таму доле јужно.Новата година таму ќе ја пречекам.

clock-img

26.12.2009, 09:11

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле уџум.мене саат време ќе ми треба за одење и враќањеuser posted image user posted image user posted image .

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

26.12.2009, 09:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

супер Мис се надевам и Штрумфета ќе не дружи а и Мриа е од Гевгелија може и она да не дружи ајде ќе чекаме да ни се пријават па да се напиеме по едно кафеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 09:15

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Супер но тоа ќе биде после нова година.после 1 јануари.

clock-img

26.12.2009, 09:18

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

може може мене ми одговара ќе ја прашам и Штрумфета а ке ја прашаме и Мариа а други тука од југот изгледа немамеuser posted image

clock-img

26.12.2009, 09:21

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

ANNOUNCEMENT:

СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ РИНГЕРАЈКИ ДА СЕ НАЦРТААТ КАЈ МЕНЕ ДОМА
ВО ПОНЕДЕЛНИК, 28/12/2009, ВО 18:00 ЧАСОТ
НЕ СЕ ПРИФАЌААТ НИКАКВИ ОПРАВДУВАЊА
ЗБОРНО МЕСТО: НОВ ЛУКОИЛ ВО АЕРОДРОМ, ВО 17:50 ЧАСОТ
ВОДИЧ НА ИЗВИДНИЧКА ПАТЕКА: МАМИ (таа знае кај живеам)

user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 12:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

аууу што убаво сте ме договорилеuser posted image user posted image user posted image user posted image Нема гајле, договорено..Ики82 јас и ти ке одиме заедно ке те зберам од пред куќаuser posted image user posted image ич да не се секирате..јас доаѓам без Лука, сакам Мила малку да ја гњавам, и на раат да бидам, да не го бркам со поглед цело времеuser posted image user posted image еве од мене имате мафин солен, пошто сите благо  ке праватuser posted image user posted image user posted image значи ве чекам во 17.50 пред бензинскатаuser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img