cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Предновогодишна средба

clock-img

28.12.2009, 23:27

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Znaci ti si so maicata so ja bendisa bocko..user posted image user posted image user posted image

a za drugite aj vazi utre ama te drzam za zbor user posted image

clock-img

28.12.2009, 23:34

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Јас утре тешко дека ке можам ке и пишам на Еца да пише кој е кој...моите патуваат утре па треба да ги носам на аеродром, па да им помогнм со пакување зашо поручек летаат...user posted image

clock-img

28.12.2009, 23:38

clock-img

lidijas

pencil-img

199

a be ja se posledna doznavam i toa otkako ke se sluci. Gledam ubavo ste si pominale, samo pisete koj e koj na slikite pa i nie sto ne ve znaeme da ve naucime. Cekam sledna sredba da ve zapoznaam site. Pozdrav. ENIKA super ti e maicata.

clock-img

29.12.2009, 00:03

clock-img

lilit

pencil-img

294

Epten bese ubavo !!!!! A za domakinkata Anuska se koja cestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mora pak da se sobereme!

clock-img

29.12.2009, 01:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo prekrasni ste super slikiuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

29.12.2009, 08:00

clock-img

srekna mama

pencil-img

316

многу убави слики,се гледа дека сте си поминале суупер.Се надевам дека ќе бидам на следната средба.....

clock-img

29.12.2009, 08:09

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

супер беше, кратко бев таму но квалитетно си поминав,
за колачот на еника и пиците на мамичка3 а и вишновката на мисuser posted image user posted image user posted image

најдобар впечаток ми оставија Цацко и Еника

а жени како го бендисавте козјото сирење???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

29.12.2009, 08:14

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас се изненадив од козјото сирење на Професорица, ептен ме бендиса, супер беше. Супер си поминав и морам да кажам дека Цацко има некоја посебна позитивна енергија која мнооогу ме расположи. Бацки до Цацко и до сите рингерајкиuser posted image

clock-img

29.12.2009, 08:16

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Iva

Јас се изненадив од козјото сирење на Професорица, ептен ме бендиса, супер беше. Супер си поминав и морам да кажам дека Цацко има некоја посебна позитивна енергија која мнооогу ме расположи. Бацки до Цацко и до сите рингерајкиuser posted image

фала, па и другите тоа го искоментираа и баш ми е мило.

а инаку цацко е законuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 09:05

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo prekrasni ste super slikiuser posted image user posted image user posted image

odlicni ste siteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 09:07

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

user posted image user posted image super gledam dobro ste se zabavuvale super se slikite samo na niv ne ve prepoznav site

Биди тоа што си

clock-img

29.12.2009, 09:53

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Еве јас стигнав на работа па да пишам. Прво фала Анушка за гостопримството. А за сите останати мамички и Еника прекрасни сте супер си поминав.

love u all

clock-img

29.12.2009, 09:59

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

за колачот на еника и пиците на мамичка3 а и вишновката на мисuser posted image user posted image user posted image

Јас штом можев да го јадам значи е добро...па на следна средба професорице донеси цела канта user posted image
И јас си поминав супер, м позитивна енергија ми внесе средбата...Цацко е полна со енергија да ептен беше такапозитивна, Професорице мн си ми поубава во живо (не дека не си на слики ама во живо повеке зрачиш), абе сите сте ми супер...по малку и откачени што мн ми се допага...да не ја заборавиме Мила на Еца...и она мегу сте нас разгракани жениuser posted image

clock-img

29.12.2009, 10:31

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Ви напишав имиња на првите слики од средбата...се надевам дека сега ке знаете која е која...и на следна средба да се видиме во поголем број и по разгракани user posted image

clock-img

29.12.2009, 10:33

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Јас штом можев да го јадам значи е добро...па на следна средба професорице донеси цела канта user posted image
И јас си поминав супер, м позитивна енергија ми внесе средбата...Цацко е полна со енергија да ептен беше такапозитивна, Професорице мн си ми поубава во живо (не дека не си на слики ама во живо повеке зрачиш), абе сите сте ми супер...по малку и откачени што мн ми се допага...да не ја заборавиме Мила на Еца...и она мегу сте нас разгракани жениuser posted image

фала еника!
али лила прамените ти се закон!!! каде ги правиш???

clock-img

29.12.2009, 10:40

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Кај мене во кисела вода, јас и Мила на мама идеме кај иста фризерка, бојата мислам дека е ревлон не сум сигурна, али мн јака лила е што ептен ми се допагаuser posted image

clock-img

29.12.2009, 10:43

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Koja e frizerkata i jas sum od KVoda, a i super si isisana

clock-img

29.12.2009, 10:47

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Во зелената зграда спроти опчтината( стопанска банка кај што има) од внатречна страна на зградата  салонот се вика Имиџ, а фризерката Даниела, и уште една со неа работи Горде ама јас кај Даниела идамuser posted image

clock-img

29.12.2009, 10:56

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ги гледав сликите,сите сте прекрасни и сигурно убаво ви било.јас имав можност по моб. да ја доловам атмосферата...кикотење хахахахах
ајде сега кажете која беше најмирна,која најсрамежлива,која најмногу зборуваше???????

clock-img

29.12.2009, 11:00

clock-img

zami

pencil-img

574

Zakon ste. Ova slikive sto maka ni napravija deka ne sme bile......
Ama izgleda fintata e sto nemase deca da ve ometaat vo druzbata.

Allways look on the bright side of life!

clock-img

29.12.2009, 11:02

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Јас бев најмирна и најсрамежливаuser posted image

clock-img

29.12.2009, 11:13

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ај не лажи user posted image user posted image user posted image

еника и цацко најмногу зборуваа.

најсрамежлива ми беше лилит и ики по малку

clock-img

29.12.2009, 11:20

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Инсинуации...user posted image

clock-img

29.12.2009, 11:22

clock-img

mother 29

pencil-img