ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Ако може малку помош .Гледавме Chicco multiway i Chicco lite way колички и не можам да се решам која да ја одберам. Дали се практични, кои им се недостатоците? Ме предомислува тоа што повеќе пати имам прочитано дека не штитат од сонце. Има ли некој искуство со овие две колички?
Jas imam Multiway i sum mnogu zadovolna , kolickata e super...da ima kratka nastresnica , no se otkopcuva i moze da ja spustas napred i togas stiti od sonce
, a sega gledam deka i drugi kolicki se so kratka nastresnica pa majkite stavaat peleni na nastrenicata
, a mozes da si staves i cadorce za sonce...mnogu e lesna za vozenje i za butkanje, i za kacuvanje po skali ...mislam deka e najzastapena kolicka niz gradov
kolku sto mozam da vidam mnogu se slicni so littleway, ama mislam deka Multiway ti e podobra....jas ja kiupiv okolu 7000 , imase nekoj popust...za tie pari koliclkata e ekstra
moze mal nedostatok e toa sto ne se spusta skroz do nulta pozicija kako za lezenje tuku do nekoi 30 stepeni, ama voopsto ne smeta na bebusot, jas ja koristam od koa bebusot imase 1 mesec
Jas ti ja preporacuvam Chicco Multiway