за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ние имаме ваква, само друга шара и за Лука тогаш- пред две години значи- ја плативме 6000 беше на попуст, а инаку таа цена од 8600 им стои уште од тогаш. Лилит задолжително провери го бебецентарот пред да се пораѓаш, кога доаѓа летен период секогаш имааат некој попуст. И уште нешто- алал да им е за парите- ја измалтретиравме количката максимално, по снег, песок, дожд- мака нема
19.03.2010, 07:31
mami
8680
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Nie si kupivme maxi-cosi uste pred nekoj mesec i ja plativme 400 evra.Tri vo edno,odvaj cekam da ja probame... Imam i slika postaveno od kolickata,mislam deka bese kaj detska oprema slikata bidejki togas tamu pisuvavme za kolicki
Братучетка ми си купи таква за првото, ја платија 500 евра- во Швајцарија, еве после 4 години и две деца пораснати во неа количката е закон и како нова- освен што платното можеби е за на темелно хемиско
19.03.2010, 11:49
mis.
3845
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilit
Па искрено да кажам и ние малку се замисливме ама ептен ни се допаѓа е сега на интернет видов и за chippolino исто имаше транспортер и количка значи количката е за после 6 месец значи за седење ама не знам колку се добри ако некој знае за оваа марка да ми каже подетално.
Лилит ние имаме на chippolino и сум презадоволна.Ја платив смешни 4800 ден ос ќерамидница,пир-комерц се вика продавницата и се главни застапници за мк и се најефтини.Имаат голем избор и со транспортери може да најдеш и до 6000 ден.Нашата е алуминиумска со амортизери имам за неа пишувано и во темата детска опрема кликни тука имам и слика поставено од нашата количка
25.03.2010, 19:33
mis.
3845
ИЗВОРНА ПОРАКА: marina82
Koja kolicka ja imate za vaseto bebe? I koj kolicki se najdobri.
ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom
Na nas bas vcera kumata ni donese Bertoni za bliznacinja.Ne znam kakva e,dobra, losa,nekoi gi falat a nekoi vikaat deka ne bile naj naj,vaka na izgled e ubava a kako so gledam i ima se so treba...Edinstveno so ne mi se sviga e toa so e teska,taka da sama zena koga bi trebalo da ja kacuva negde bogami ke treba i muskuli da razvie .Bas me interesiraat i vasite iskustva so kolicki,iskreno mene za bliznacinja me interesira ako ima nekoj iskustvo da mi kaze,kako se snaogaat vo grad,po dukani i slicno
26.03.2010, 23:12
ananikol
1568
Za prvoto dete si kupiv Chicco kolicka i bev mnogu zadovolna posle nas uste tri decinja se iznavozija so nea.Mozebi i poveke no ne mi e poznato... I koga razmisluvavme so mm za nova kolicka mojot prv stav bese Chicco.. I razgleduvav po gradot najcesto mozev da vidam -maxi-cosi -quinni -chicco i -izivoker (neznam tocno kako se pisuvase)no mnogu skapi mi bea tie okolu 1.000 evra Se odluciv za maxi-cosi bidejki nekako najkompletna mi bese a i koga gi probuvav za vozenje nekako najlesna mi bese i ednostavna e za koristenje. So shicco imam odlicno iskustvo a sega so ovaa ke vidime
13.04.2010, 22:23
marina82
82
Dali nekoj od vas ja ima novata kolicka na Chicoo Living Love?
13.04.2010, 23:04
Rossana
1239
Jas si kupiv vakva kolicka za 4300 i mnogu mi se dopaga, ne sum ja probala na daleki destinacii zatoa sto seuste ne e dovolno toplo.
13.04.2010, 23:54
sonja75
6
Rossana ke moze li da mi kazes od kade ja kupi kolickata i sto marka e?
13.04.2010, 23:59
mis.
3845
И јас имав таква за Мартин 4000 ја плативме и екстра ја искористивме.Нашата беше сиво со жолто.
14.04.2010, 00:08
Maca25
7558
Росана многу е убава количката. Со здравје да си ја возите Сара!
14.04.2010, 00:26
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Росана многу е убава количката. Со здравје да си ја возите Сара!
Fala Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: sonja75
Rossana ke moze li da mi kazes od kade ja kupi kolickata i sto marka e?
Sonja, jas ja kupiv od Strumica, no bi trebalo da ja ima i vo drugite gradovi Moni-Karol e
Dali nekoj od vas ja ima novata kolicka na Chicoo Living Love?
тоа би била оваа количка http://www.chiccoliving.com/uk/trioliving.asp?id=passeggino ако е таа тогаш ние ја имаме предходната верзија 4you и топ ни е и за зимо и за лето и по снег и по дожд и на рамно и по стрмно и на тумби румби.е сега нема ам- ортизери ама не и пречи на Анастасија да заспива во неа ние не го земавме делот на корпата за спиење само транспортерот и количката некако ми беше тежок за носење+од сам почеток е во транспортер така да не ни ни требаше корпата.Сите меки делови се вадат и се перат во машина на 60 степени, проверено, и се сушат во машина за сушење без проблем. ова важи како за транспортерот така и за колишката.седиштето се ротира, сакаш накај тебе сакаш на другата страна+се вади целосно.
14.04.2010, 23:13
marina82
82
Dali nekoj od vas ima kolicka na Quinny Speedy?
28.05.2010, 13:35
Џесика
2036
колку пари се најефтините летни колички, ми треба за на одмор, во Бисер гледав 2800 ден... има ли негде поефтино?
28.05.2010, 13:57
MamaOhrid
411
Ние земавме летна на Bertoni за 2800 ден. Имаме и Chicco. Напоредно ги користиме двете, таа od Chicco ми е постабилна и поубава, ама пак таа на Bertoni многу ни брка работа за навака натака. Онаа на Chicco ја викам мерцедес, а на Bertoni пиканто.
Jas si kupiv vakva kolicka za 4300 i mnogu mi se dopaga, ne sum ja probala na daleki destinacii zatoa sto seuste ne e dovolno toplo.
i nie imame ista vakva samo sto nasata e zelena so portokalovo
07.11.2010, 13:43
Blue Glow
122
Kolickava mnogu mi se dopagja vaka na izgled, a se nadevam i e funkcionalna kolku sto e ubava :). A mene ke mi treba kolicka, pa kako za info kade gi ima niz gradov da ne znaete, bidejka ako e cenata otprilika kolku sto pisa Rosana ke bide super Da trgnam odma u shoping...
07.11.2010, 22:41
sanja22
49
ИЗВОРНА ПОРАКА: Blue Glow
Kolickava mnogu mi se dopagja vaka na izgled, a se nadevam i e funkcionalna kolku sto e ubava :). A mene ke mi treba kolicka, pa kako za info kade gi ima niz gradov da ne znaete, bidejka ako e cenata otprilika kolku sto pisa Rosana ke bide super Da trgnam odma u shoping...
blue glow nie ja zemavme od dracevo i cenata e tolku 4300 den. a ja ima i vo bebe supermarket otvori na fb imaat strana i ke vidis mislam deka kaj niv e 4900den. pozdrav se nadevam deka ti pomognav
07.11.2010, 22:53
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: sanja22
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
i nie imame ista vakva samo sto nasata e zelena so portokalovo
Нашата пак е портокалово со сиво, и кај нас пак ја продаваат 4750 мислам беше, ама кога ќе излезиме да се шетаме мислам цеееееееел град ја има истата таа количка само во друга боја
09.11.2010, 11:57
Blue Glow
122
Falaa mnooogu Sanja22 i Felly Sanja22 kade vo Dracevo ke mozes da mi kazes..
09.11.2010, 14:45
sanja22
49
Falaa mnooogu Sanja22 i Felly Sanja22 kade vo Dracevo ke mozes da mi kazes..
karsi pazarceto ima prodanicka za bela tehnika mislam deka ima nadvor izlozeno detski tocacinja i takvi trakataski ke ja najdes lesno na sama ulica e a dali ima uste vakvi neznam mozam da vidam denovive ako sakas i ke ti pisam
09.11.2010, 16:55
Blue Glow
122
Sanja22 ti si edno golemo , ako ne te macam te molam proveri ... Ako ne vikendov ke odam do tamu da proveram, belki ke se snajdam stom vikas deka lesno se naogja :)
10.11.2010, 08:48
sanja22
49
Sanja22 ti si edno golemo , ako ne te macam te molam proveri ... Ako ne vikendov ke odam do tamu da proveram, belki ke se snajdam stom vikas deka lesno se naogja :)
dusicke za saat vreme ke ideme nakaj dracevo i ke proveram pa ke te izvestam
05.12.2010, 18:34
Maca25
7558
Во бебесупермаркет има супер колички, а и цените не се превисоки.