cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Детски колички

clock-img

22.04.2011, 14:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Лиличка ако прочиташ 4-5 поста погоре ќе видиш дека баш за таа количка сме збореле.Значи во продавницата за детски играчки и опрема карши зградата на Он нет во карпош 3 имаат производи на Чиполино

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

22.04.2011, 14:42

clock-img

lukas

pencil-img

2148

user posted image

jas da se pofalam si kupiv letna kolicka kako na slikata samo zelena od hauck i sum prepre zadovolna ,da ja videv ovaa ic ne ja zemav onaa od piercarden,ovaa na hauck ima 4 nivoa i e mnogu lesna ,pozz preporacvam ako nekoj slucajno ke kupuva letna.:)user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

22.04.2011, 14:44

clock-img

fila

pencil-img

225

lukas kolickava E PREUBAVA KAZI KOLKU PARI JA KUPI I OD KADE ZA DA SI KUPAM USTE OD SEGA

clock-img

22.04.2011, 14:45

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ja zedov od bertoni vo bt.i e 4660den.mnogu e ubava,pogodna i za novorodence zaradi nivoata..pozzzzz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

22.04.2011, 14:46

clock-img

fila

pencil-img

225

super mnogu mi se dopadna kazi mi potocno kade vo bitola zatoa sto maz mi ide natamu na pat da mu kazam kade za da zeme in za nas

clock-img

22.04.2011, 14:50

clock-img

mama26

pencil-img

3977

so zdravje da si ja koristite lukas.. i da si ja napolnis so uste edno bebe user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

22.04.2011, 14:54

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ke mu recis da prasa nekoj tamu kade se naoga kafanceto sungerot,prodavnicata e odma posle nego,ili odma posle majski cvet kaj podvoznakot,ako ne znae kaj e majski cvet neka prasa nekoj,pozz,se nadevam ti pomognav ako nekoj znae podobro da objasni slobodno..hahha..ne me biva bas mnogu za objasnuvanje...hahahha

clock-img

22.04.2011, 14:55

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

so zdravje da si ja koristite lukas.. i da si ja napolnis so uste edno bebe user posted image

uf sakam ama mm se otkaza od toj plan pa resivme da pricekame uste malku pa aj da ne begam od temata fala, poubava da ti se vrati..pozzz

clock-img

22.04.2011, 14:58

clock-img

fila

pencil-img

225

fala ti vo sekoj slucaj se nadevam ke se snajde ke prasa tamu nekoj po magacinite kade sto nosi roba sigurno nekoj ke mu objasni

clock-img

22.04.2011, 16:27

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Фала ти Натушка како не видов малку погоре,денес сум нешто расеанаuser posted image
А баш таа ја гледав одам другата недела да си ја купамuser posted image
Поздрав!!!user posted image user posted image

clock-img

03.05.2011, 14:43

clock-img

jana81

pencil-img

450

mene me interesira za kolicki na peg-perego kade mozam da gi najdam kako im se dvizat cenite i dali nekoj ima iskustvo so vakva kolicka
fala odnapred

clock-img

03.05.2011, 16:08

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dali nekoj moze da mi ponudi kolicka so visoki racki?

Do sega imavme edna Graco i edna Chicco, prezadovolna sum od izvednata na dvete, no i dvete se niski (a koga gi kupuvavme bea najvisoki - 104 i 107cm). Za sreka ili za zal, i jas i mm sme visoki luge i celi sme zgrbaveni vrz kolickata, baska sto so sekoj cekor ja udirame dolu vo trkalata ili vo osovinata.

Uste od lani gi gledam kolickite na MacLaren,  izgledaat dosta povisoki, a i toa sto go procitav na stranskive sajtovi se se pozitivni kritiki. Dali nekoj kaj nas ima iskustvo so ovie kolicki? Dali se prodavaat i kaj nas? (Jas sum gi videla samo vo Solun).

Fala.

админ: забрането е поставување линкови

< Поракaта ја уредил виктори -- 3.5.2011 17:38:52 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

19.05.2011, 09:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ја купив оваа од Бертони. Старата ни се скрши, па се надевам дека не згрешив со изборот. Ако не врне денес ќе ја тестираме. Со пеперутчиња е малку, ама не е страшно user posted image
user posted image

Live and let live

clock-img

19.05.2011, 09:35

clock-img

lukas

pencil-img

2148

na sestra mi drugarka ja ima ovaaa kolicka i eve sega gleda vtoro so nea...i jas ke zemav vakva ama ja vidov od piercarden i si ja zedov nea i sega si vikam ah kako ne si ja zedov ovaa...pozzz sozdravje da si ja koristite i 4-to da vozis vo nea..heheh:)

clock-img

19.05.2011, 09:39

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Фала, Лукас. Мене малку ме премислуваа пеперутките дека за машко е, ама си викам па не е којзнае што, пеперутчиња user posted image

Live and let live

clock-img

19.05.2011, 09:41

clock-img

lukas

pencil-img

2148

eh veke cudo,pa imaj si u plan sega vtoro zensko i tamam ,hehhe,a be ajde so ima vrska,pa peperutkite ne se samo za zenskiuser posted image

clock-img

19.05.2011, 09:44

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Па што има врска пеперутчиња? Зарем машките не треба да ги сакаат пеперутките user posted image user posted image user posted image ? Многу е убава количката и е многу неутрална, и за машко и за женско. Со здравје да си ја служите Ана Моли!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

19.05.2011, 09:48

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Вчера ја најдов истата во ГТЦ во една продавничка за 3.500, а денес во К. Вода ја видов истата за 3.750. И му викам на продавачот: Добро, фала, ќе размислам. И тргнав да си одам. И тој ми вика: А да не ја виде на друго место? Колку пари беше таму? Му реков дека била 3.500 и ми ја даде за 3.400 user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

19.05.2011, 10:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

АнаМоли со здравје да си ја користите,многу е убава летна со пеперуткиuser posted image

clock-img

19.05.2011, 10:11

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Вчера ја најдов истата во ГТЦ во една продавничка за 3.500, а денес во К. Вода ја видов истата за 3.750. И му викам на продавачот: Добро, фала, ќе размислам. И тргнав да си одам. И тој ми вика: А да не ја виде на друго место? Колку пари беше таму? Му реков дека била 3.500 и ми ја даде за 3.400 user posted image user posted image user posted image

te biva za biznismen...hahahha

clock-img

19.05.2011, 10:27

clock-img

Blue Glow

pencil-img

122

Ja imame i nie istata na Bertoni so peperutki samo lila, ja zemavme vo dekemvri 3.600 karsi Biser. Dobar izbor ste napravile kolickata e super, mnogu e lesna, lesno se sobira i pusta i lesno se manevrira so nea, bidejki trkalacata se vrtat vo site nasoki. So zdravje da ja sluzite :)))

clock-img

21.05.2011, 18:00

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве да ви се пофалам и ние денес купивме количка за Кристијан и веќе си ужива во неаuser posted image . Ја купивме од енци-менци и доста добра ми се гледа.Баш ваква боја е како на сликата се пушта на 4 нивоа,има зимска прекривка со неа и мушама таква за дожд и ветер, се собира како чадор..Единствено ташна нема.Ептен ми прави мерак и веќе го свртевме едно крукче пред зградаuser posted image .
user posted image

clock-img

22.05.2011, 14:19

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Многу е убава, Натушка! Со здравје да се вози Кристијан во нејзе, злато најмило!

Live and let live

clock-img

22.05.2011, 15:06

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ја купив оваа од Бертони. Старата ни се скрши, па се надевам дека не згрешив со изборот. Ако не врне денес ќе ја тестираме. Со пеперутчиња е малку, ама не е страшно user posted image
user posted image

И ние имаме ваква иста, супер е барем за мене пошто сама си се шетам и можам да ја кревам кај сакам , е сега нешто ми кочат колцата предни незнам што им е ама изгледа е нешто заглавено, создравје да се вози Филип ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

28.05.2011, 21:47

clock-img

marina82

pencil-img

82

Dali nekoj ima iskustvo so PIKOLO kolickite i toa Picolo city letnata?

Последни статии

article-img