cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Детски колички

clock-img

29.05.2011, 21:23

clock-img

marina82

pencil-img

82

Kade mozam da najdam kolicki od HAUCK vo Skopje?

clock-img

30.05.2011, 16:21

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

vo bertoni vo aerodrom.vednas do enci menci.

clock-img

10.06.2011, 01:07

clock-img

Lidina

pencil-img

259

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Вчера ја најдов истата во ГТЦ во една продавничка за 3.500, а денес во К. Вода ја видов истата за 3.750. И му викам на продавачот: Добро, фала, ќе размислам. И тргнав да си одам. И тој ми вика: А да не ја виде на друго место? Колку пари беше таму? Му реков дека била 3.500 и ми ја даде за 3.400 user posted image user posted image user posted image

Анамоли со здравје да си ја служите количката, а каде ја најде во К.Вода? user posted image Може да ми објасниш, јас таму живеам ама немам најдено продавница за колички user posted image изгледа немам појма кај да барамuser posted image

clock-img

10.06.2011, 13:09

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Лидина, во Локо Кроко ја најдов, се наоѓа после домот за слепи од лева страна. Карши дисконтот Макси Д му доаѓа. Има мноооогу голем избор на колички.

А каде си ти во К. Водаа? Јас таму работам, ајде да пиеме кафе на мини дружба user posted image

Live and let live

clock-img

10.06.2011, 18:57

clock-img

Lidina

pencil-img

259

Fala ti Anamoli jas ziveam kaj diskontot TIneks kaj prvomajska, kazi kade, koga za kafe jas sum za druzbauser posted image

clock-img

27.06.2011, 19:58

clock-img

Annet

pencil-img

2404

пријателки ај помагајте,која боја да си ја купам,ги сакам сите,ама мислам дали зелена или плава иако е девојче бебето.........мислам да си ја користам и понатаму здравје боже за 2user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas gledav sega vo MEGASTORE interesni kolicki i gr raboti.ima edna kolicka na Chipolino -Leo se vika,me interesira dali nekoj imal vakva kolicka i dali e zadovolen,ne e skapa a bas mi e ubavka,ne mislam da kupuvam skapa mnogu kolicka ama sepak da e ubava da ne mi se raspadneuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image   user posted image
user posted image

Овој артикал не е оценет. 5500,00 ден.

clock-img

27.06.2011, 20:17

clock-img

prettygirl

pencil-img

398

nie denes se podnovivme so kolicka chipolino

user posted image

< Поракaта ја уредил Тања -- 27.6.2011 22:10:31 >

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

clock-img

27.06.2011, 20:48

clock-img

Annet

pencil-img

2404

mnogu e ubava kolickata, so zdravje dasi ja koristite;-)))))

clock-img

27.06.2011, 21:24

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Ние имам иста ваква количка Чиполино розевка многу е убаваuser posted image
уште не сме ја пробале се надевам дека добро ќе не служи....до сега сите што ја имаат се фалат од неаuser posted image
Едвај чекам да ја пробаме!!!user posted image

clock-img

27.06.2011, 21:26

clock-img

prettygirl

pencil-img

398

fala poubava da vi se vratiuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

clock-img

28.06.2011, 09:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

многу убава количка. со здравје да си ја возите малата user posted image во неа!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.06.2011, 09:53

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dali nekoj ima iskustvo so ovie kolicki? Jas sum gi videla samo vo Grcka, nemam poima kakvi se vo praksa, samo mnogu mi se svigase sto se so visoki racki, nameneti za visoki luge user posted image
Ima li nekoj vakva i od kade ja kupi?
user posted image  user posted image

Izvinete, se obiduvam da gi smalam slikive da ne zafakaat pola strana, ama nesto ne moze

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 28.6.2011 9:58:32 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

28.06.2011, 12:00

clock-img

topce

pencil-img

523

количките ги имам видено во рамстор долу во подрум во продавницата се продаваа и ламби меѓутоа мислам дека 1 година како не се таму веќе. иста продавница имаа и во центар во делот накај собрание после unique за козметика продавницата што е. за цена незнам ние земавме на кико количка и топ ни се погоди за висината наша user posted image

clock-img

28.06.2011, 15:42

clock-img

jana81

pencil-img

450

jas se odluciv za CAM cmbi family modelot so transporter i tvrda korpa koi mozebi ke mi ostanat ne mnogu iskoristeni ama mn mi se sviga pa ako ima nekoj iskustvo so ovie kolicki ne ka pise dali ste zadovolni i dali vredat za parite pozd

clock-img

28.06.2011, 15:59

clock-img

bebe82

pencil-img

301

Јас имам Кам и сум презадоволна. Само јас ја немам корпата бидејќи навистина мислам дека е непотребна (и стварно не ми ни затреба).

clock-img

28.06.2011, 18:06

clock-img

jana81

pencil-img

450

pa jas najvise sakam da ja zemam korpata za denski da si spie vo nea vo dnevna dodeka e epten malo da ne go nosam vo spalna vo krevetce
prvo planirav nekoja lulka za vo dnevna da ne go ostavam taka po trosed dvosed ama posto ne najdov toa sto barav zatoa se odluciv da ja zemam i korpata pozd

clock-img

28.06.2011, 21:48

clock-img

bebe82

pencil-img

301

denski da si spie vo nea vo dnevna dodeka e epten malo da ne go nosam vo spalna

ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

pa jas najvise sakam da ja zemam korpata za denski da si spie vo nea vo dnevna dodeka e epten malo da ne go nosam vo spalna vo krevetce
prvo planirav nekoja lulka za vo dnevna da ne go ostavam taka po trosed dvosed ama posto ne najdov toa sto barav zatoa se odluciv da ja zemam i korpata pozd

Од искуство, што помало си го научиш во краветче подобро. Јас на почеток ја оставав во краветче и преку ден, а после кога се научи во дневна во релаксатор, па после на двоседот сакаше да спие, никако нејќеше во креветче. Едвај после пак ја научив во креветче а не во дневна да спие.

clock-img

05.07.2011, 12:05

clock-img

Annet

pencil-img

2404

mozebi sum dosadna so kolickava moja sto neznam kakva da bide...ama me intersira dali nekoja od vas ima koristeno kolicka Karol-moni?

админ: постот е уреден. Забрането линкување/рекламирање други страни!

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 16.7.2011 9:48:43 >

clock-img

16.07.2011, 09:54

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Анет ние имаме таква количка и  за парите што ја плативме - задоволна сум. Еве веќе втора година ја користимеuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.08.2011, 16:11

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас сум тотално разочарана од нашата количка! Ја купивме пред два месеци, предните тркалца ако ги пуштам да ротираат тера на лево количката и се борам со нејзе додека ја возам. А ако ги закочам да бидат фиксни добро вози. Горе кај рачката има една кутија, се скрши шрафот. Гумата на рачката се лизга надолу... Ужас! Сега во Прилеп и со majmunce зборувавме за тоа, иста количка има и кај нејзе истиот проблем со тркалата! 

Live and let live

clock-img

01.08.2011, 16:13

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

И ние имаме ваква иста, супер е барем за мене пошто сама си се шетам и можам да ја кревам кај сакам , е сега нешто ми кочат колцата предни незнам што им е ама изгледа е нешто заглавено, создравје да се вози Филип ,

Еве истото и кај Пепелашка! Значи тоа е маана на сите колички од Бертони!

Live and let live

clock-img

04.08.2011, 12:22

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

jas imav kolicka od pierre cardin.ne bev zadovolna voopsto no bidejki imavme specificna situacija i taa brkase rabota.Se dodeka eden den ne se ukoci skros...
posle si kupivme nova od enci menci , chicco multiway.kolickata e zakon!ima dupli trkala i napred i nazad,rotiracki se i ednote i drugite i moze da se vozi i na sneg i na plaza.na sneg ja isprobavme i bese top!da ne veruvas ama stvarno bese zakon.
si ima pozicii od lezecka za novorodence pa se do sedecka.ima zimska prekrivka,ubava debela za nozete i deloto i plus kabanica za dozd.ergonomsko pernice za glavata,lesna,lesna za sklopuvanje ,so UV zastita za nad glavata,se pravi od skros zimska do skros letna bidejki i se vadat site delovi. mislam deka masta i ja izvadivme :-)
chicco si e chicco!
djabe imavme kolicka koga ja preplativme ... dve tri raboti kupivme malce poeftini i istite gi preplativme duplo posto posle novi raboti kupuvavme ...
toplo ja preporacuvam.i ne e skapa :-)

clock-img

04.08.2011, 12:38

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

dostickage, a kolku ja plativte kolickata? i dali e pogodna za novorodence?

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

04.08.2011, 23:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Наташа еве ја количката
user posted image . И ние ја имаме истата и сум презадоволна досега од неа, а не ја плативме ич скапо околу 8.000 ден негде. И да  одоговара за новороденче.Топло ја препорачувам на секој.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

04.08.2011, 23:55

clock-img

vida

pencil-img

199

lelee ke go zamolam mm ako saka da se smiluva i da kupime kolicka kako na Natuska85 naj mnogu mi ostavi vpecatok toa sto e so dupli trkala i napred i nazad i rotiraat i ednite i drugite.Nie zemavme kolicka od bebe supermarket i voopsto ne sum zadovolna.Kupivme se od tamu i od se sum zadovolna ama od kolickata voopsto.Ja plativme 12 500 so transporter sin mi ima 4 i pol meseci eve neka ja koristime aktivno 4 meseci i cela e rasklatena mislis 4 deca izrasnale so taa kolicka.Ima dve pozicii na naslonot i toa lezecka i sedecka nisto izmegju.Sin mi saka se da ima pod kontrola da gleda a da go sednam rano e pa ke moram po brza postapka da kupam nova kolicka...Se izvinuvam sto vaka detalno ama morav da se pozalam na nekoj user posted image

Последни статии

article-img