cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Пеглање на кошули

clock-img

12.03.2013, 20:42

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Само што пишав во темамва, се зареков.user posted image
Мм утре ќе одел со партија на промоција и треба да му пеглам ауххххххх

clock-img

22.05.2014, 09:37

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Мм е спортски тип и не обожава многу кошули. Ги носи само кога мора, на свадби и некои слични свечености (и тоа на мое инсистирање). А јас пак обожавам да пеглам, па не ми смета и да пеглам кошули. Е сега панталоните со раб, ми се ужас, среќа што такви има само во оделата, а тие пак ги носам на хемиско.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

22.05.2014, 09:49

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Мојата болна тема user posted image , моето "хоби"..кошули морам да пеглам и тоа минимум 5 неделно, т.е за секој работен ден по една плус и викенд некое излегување или во последниот период свадби крштевки епа сега видете....

Значи кој сака можи да дојди и да му ја отстапам таа работа оти вишеuser posted image

clock-img

22.05.2014, 09:50

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

не пеглам, мм на работа оди со маички и џемпери, полежерно се облекуваат во фирматаuser posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

22.05.2014, 10:14

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Мразам да пеглам кошули, за среќа маж ми ретко носи.Така да тоа оди во мој прилог.И тој се облекува полежерно.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

22.05.2014, 10:25

clock-img

princessa

pencil-img

1056

E mm samo kosuli nosi i mora da peglam 5 nedelno a edvaj vreme imam i za negovite kosuli. Ama ajde sega leto ide i ke nosi i bluzi po kratki, pa ke me spasi od peglenje.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

22.05.2014, 12:55

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Денес се изнапеглав и кошули и маици и панталончиња што на мм,што на дете ,што мое.А мразам ДА ПЕГЛАМ и затоа пеглам само тоа што морам.Денес си се дружев едно 3 часа со пеглата дека вчера ја исправ летната гардероба и денес пеглав.Ама затоа пак и откажувам љубов во следните две недели user posted image .А за кошулите не сакам да зборувам,ги мразам,заедно со класичните панталони user posted image

clock-img

22.05.2014, 13:07

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Оф, мами, значи јас ти на иста мака денес. И јас имам две машини летна облека, нешто испеглав, нешто оставив за подоцна. А среќа што мм на работа не носи кошули, па не мора толку често да пеглам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.05.2014, 07:44

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Stramota e da kazam,ke ostaram I ne se nauciv ubavo da peglam kosuli.Od edna strana peglam od druga se guzva.mm si gi pegla I nekogash znae da mi prerace.
Inaku na rabota mora da nosi kosuli I taka sekoj vikend se raspravame so kosuli.

< Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 23.5.2014 7:45:00 >

You have to dream if before you can do it.

Последни статии

article-img