за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Само што пишав во темамва, се зареков. Мм утре ќе одел со партија на промоција и треба да му пеглам ауххххххх
22.05.2014, 09:37
Mila mamicka
387
Мм е спортски тип и не обожава многу кошули. Ги носи само кога мора, на свадби и некои слични свечености (и тоа на мое инсистирање). А јас пак обожавам да пеглам, па не ми смета и да пеглам кошули. Е сега панталоните со раб, ми се ужас, среќа што такви има само во оделата, а тие пак ги носам на хемиско.
22.05.2014, 09:49
nataly86
534
Мојата болна тема , моето "хоби"..кошули морам да пеглам и тоа минимум 5 неделно, т.е за секој работен ден по една плус и викенд некое излегување или во последниот период свадби крштевки епа сега видете....
Значи кој сака можи да дојди и да му ја отстапам таа работа оти више
22.05.2014, 09:50
LoveableMe RR
5035
не пеглам, мм на работа оди со маички и џемпери, полежерно се облекуваат во фирмата
22.05.2014, 10:14
Defne90 RR
1991
Мразам да пеглам кошули, за среќа маж ми ретко носи.Така да тоа оди во мој прилог.И тој се облекува полежерно.
22.05.2014, 10:25
princessa
1056
E mm samo kosuli nosi i mora da peglam 5 nedelno a edvaj vreme imam i za negovite kosuli. Ama ajde sega leto ide i ke nosi i bluzi po kratki, pa ke me spasi od peglenje.
22.05.2014, 12:55
mommy_angels RR
1543
Денес се изнапеглав и кошули и маици и панталончиња што на мм,што на дете ,што мое.А мразам ДА ПЕГЛАМ и затоа пеглам само тоа што морам.Денес си се дружев едно 3 часа со пеглата дека вчера ја исправ летната гардероба и денес пеглав.Ама затоа пак и откажувам љубов во следните две недели .А за кошулите не сакам да зборувам,ги мразам,заедно со класичните панталони
22.05.2014, 13:07
Felly RR
7977
Оф, мами, значи јас ти на иста мака денес. И јас имам две машини летна облека, нешто испеглав, нешто оставив за подоцна. А среќа што мм на работа не носи кошули, па не мора толку често да пеглам.
23.05.2014, 07:44
bucko mal
1431
Stramota e da kazam,ke ostaram I ne se nauciv ubavo da peglam kosuli.Od edna strana peglam od druga se guzva.mm si gi pegla I nekogash znae da mi prerace. Inaku na rabota mora da nosi kosuli I taka sekoj vikend se raspravame so kosuli.
< Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 23.5.2014 7:45:00 >