cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Каде на одмор?

clock-img

10.04.2010, 08:51

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

inaku idealno za odmor spored mene e turska u Alanija,prekrasno e

е таму сакам, само не се излезени уште понудите освен од Контики травел а тоа е за летови од Белград + аеродромските такси се 70- 80 евра.+ Дамјан ќе има 2 години и ќе треба авион за него посебно да плаќам иако хотелот е без пари.Гледано финансиски сеуште незнам дали ќе испадне но би сакала во Турција.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

10.04.2010, 11:32

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Ова лето нема патување! Со малиот и мм ќе уживаме во дворот на моите! А од балкон ќе ги гледаме луѓето што се бањаат во базенот!user posted image user posted image user posted image
Може ќе можам и јас да фатам малку од сезоната!
Сите да си отидете кај планирате и да си поминете најубаво!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

10.04.2010, 11:47

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ММ прочитал дека оваа година турција ќе биде поефина во однос на други години а Грција поскапа.

clock-img

10.04.2010, 11:49

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

ММ прочитал дека оваа година турција ќе биде поефина во однос на други години а Грција поскапа.

би било добро, со оглед на тоа дека авионот е скап.ајде чекам понуди нека извадат веќеuser posted image

clock-img

10.04.2010, 12:40

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Еца или Јулие, ај некој ќе ве молам нека објасни како може да дојдеме до цени и услови за сместување во овој хотелот Веспера- Хрватска што е приложен во новости на сајтот

клик
за останатите да ја видат понудата

clock-img

10.04.2010, 13:07

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Еца или Јулие, ај некој ќе ве молам нека објасни како може да дојдеме до цени и услови за сместување во овој хотелот Веспера- Хрватска што е приложен во новости на сајтот

клик
за останатите да ја видат понудата

Најдобро е да ги исконтактирате на следните контакти, притоа наведете дека од Рингераја.мк ја имате прочитано новоста:

Family Hotel Vespera
Suncana uvala bb, 51550 Mali Losinj
Hrvatska
Tel: +385(0)51661111
Faks :+385(0)51231904
E-mail: booking@jadranka.t-com.hr
Web: www.losinj-hotels.com

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.05.2010, 11:57

clock-img

marinka80

pencil-img

85

dali nekoj znae kolku km ima  tocno od skopje do nea pori grcka

clock-img

05.05.2010, 12:10

clock-img

matushka

pencil-img

510

I nie planirame da odime za Nei Pori, mislam deka ima okolu 600 km, ama ne sum sigurna.
Kako i da e, blisku e.

clock-img

06.05.2010, 00:02

clock-img

sinolicka

pencil-img

180

od skopje do nei pori ima nesto poveke od 300 kilometri.nie pobrgu stignuvame vo grcija na odmor otkolku vo ohrid.ne e daleku a mnogu e ubavo siroka plaza i za mali deca e super plitko e .

clock-img

06.05.2010, 09:47

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

луѓе некој уплатил ли веќе за одмор преку некоја агенција.ние лани ова време веќе имавме уплатено и тоа со попуст ама оваа година сакаме во Турција а ниедна агенција нема извадено уште аранжмани за таму.незнам што е работаваuser posted image а се надевам на поефтино бидејќи летовите ги превзема нели Turkish airlanes

clock-img

06.05.2010, 10:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нас Охрид не ни бега. Пасошот на Нина ќе биде готов во август или септември. Уште сега си закажавме за во август во охрид. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.06.2010, 15:19

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Каде планирате да го поминете летниот одмор 2010?

Ние дефинитивно ја планираме Грција за летово.. досега толку ми беше мака да вадам виза посебно за Грција и ја избегнував за дестинација за одмор, и сега е право време да ги посетиме јужните соседи летово user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

04.06.2010, 20:32

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

izgleda doma letovo po svadbi,a so tie pari  10 dena  hotel ke sio uplatev

clock-img

04.06.2010, 20:52

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Уф..јас не знам дали ќе ми дозволат да патувам..не верувам user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 22:20

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Уф..јас не знам дали ќе ми дозволат да патувам..не верувам user posted image user posted image user posted image

Везле јас лани заради истата причина си седев дома, а оваа година изгледа реприза ќе биде, Јана уште не седи, не е за на плажа. Ај догодина. Инаку на Турција и имаме фрлено око со мм веќе две години.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

05.06.2010, 09:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nie ovaa godina doma ke go cekame bebeto da dojde .Inaku citav deka vo Turcija mnogu gi pokacile cenite za razlika od minatata godina

Биди тоа што си

clock-img

09.06.2010, 00:55

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ние во петок заминуваме на одмор, во Грција, во Полихроно и да ви кажам со душа чекам... Борјан ми е истрениран да си игра во вода, само се плашам од сонцево... коа ќе се запне за нешто, нема крај... идеме ние тројца, заедно со сестра ми, зет ми и моите две внучки...
БТВ има некој искуство во тој реон, цени, храна, што-како?

clock-img

10.06.2010, 10:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

сега си резервирав соба за во охрид од 2 до 12 август. среќна сум што ќе излезам од скопјево!!! со душа го чекам август!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

10.06.2010, 11:32

clock-img

riba79

pencil-img

683

jas pred 2g bev vo septemvri tamu..mestoto e simpaticno ima lulaski,plazata ne e mnogu siroka ali e dolga.cadorite i lezalkite gi naplakaa 5 evra dnevno taka da zemi si cador od tukauser posted image sto se odnesuva do hranata jas mnogu raboti nosev od tuka taka da za 1 nedela samo kupuvav voda i leb koj bese 0,9 evra na nekoi mesta ,sokovite bea vo kafikite 2 evra burek 1,80...giro 1,8-2,00 evra.taka da moj sovet ako sakas poeftino da pomines nosi si hrana a i da ne zaboravam autan asto imase komarci.pozdrav

clock-img

10.06.2010, 14:35

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Годинава дефинитивно Хрватска, најблиску ни е. Најверојатно во околина на Пула во хотел 7 дена+ планираме уште 7 дена некаде на планина или Езеро- ќе видиме како ќе биде.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

10.06.2010, 15:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас ептен би сакала на планина да одам, ама што би правела нина на планина. сакам да ја избањкам, да ја исунчам.... и јас исто user posted image иако знам дека охрид е ладен за мало дете, немаме шанси некаде подалеку на море. а и нина нема уште пасош, готов ќе и биде крајот на август.

clock-img

10.06.2010, 16:50

clock-img

Sandric

pencil-img

508

Ova leto ke cekame bebe i ke si sedime doma. Se nadevam deka letovo ke bide svezickouser posted image

clock-img

10.06.2010, 17:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

како што тргнало тешко дека ќе биде свежичко!!

clock-img

24.06.2010, 12:15

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

jas sum pomegu dve mesta,user posted image a sledniot mesec odam.seuste neznam na koe.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

24.06.2010, 12:25

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Дома! А децата во Охрид! Е тоа е одмор. Јас и мм ќе си бидеме дечко и девојка пак, како и секое лето user posted image  user posted image
Инаку не сум тип на човек што сака плажи, мориња, печење на сонце и глеање колку ми е бело под прерамката на купачите user posted image
Најверојатно ќе тркнеме до Маврово или евентуално Галичник, ама тоа се договара  во последен момент.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Последни статии

article-img