за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
inaku idealno za odmor spored mene e turska u Alanija,prekrasno e
е таму сакам, само не се излезени уште понудите освен од Контики травел а тоа е за летови од Белград + аеродромските такси се 70- 80 евра.+ Дамјан ќе има 2 години и ќе треба авион за него посебно да плаќам иако хотелот е без пари.Гледано финансиски сеуште незнам дали ќе испадне но би сакала во Турција.
10.04.2010, 11:32
BILE.F
670
Ова лето нема патување! Со малиот и мм ќе уживаме во дворот на моите! А од балкон ќе ги гледаме луѓето што се бањаат во базенот! Може ќе можам и јас да фатам малку од сезоната! Сите да си отидете кај планирате и да си поминете најубаво!
10.04.2010, 11:47
mis.
3845
ММ прочитал дека оваа година турција ќе биде поефина во однос на други години а Грција поскапа.
10.04.2010, 11:49
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
ММ прочитал дека оваа година турција ќе биде поефина во однос на други години а Грција поскапа.
би било добро, со оглед на тоа дека авионот е скап.ајде чекам понуди нека извадат веќе
10.04.2010, 12:40
profesorica
5709
Еца или Јулие, ај некој ќе ве молам нека објасни како може да дојдеме до цени и услови за сместување во овој хотелот Веспера- Хрватска што е приложен во новости на сајтот клик за останатите да ја видат понудата
10.04.2010, 13:07
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
Еца или Јулие, ај некој ќе ве молам нека објасни како може да дојдеме до цени и услови за сместување во овој хотелот Веспера- Хрватска што е приложен во новости на сајтот клик за останатите да ја видат понудата
Најдобро е да ги исконтактирате на следните контакти, притоа наведете дека од Рингераја.мк ја имате прочитано новоста:
dali nekoj znae kolku km ima tocno od skopje do nea pori grcka
05.05.2010, 12:10
matushka
510
I nie planirame da odime za Nei Pori, mislam deka ima okolu 600 km, ama ne sum sigurna. Kako i da e, blisku e.
06.05.2010, 00:02
sinolicka
180
od skopje do nei pori ima nesto poveke od 300 kilometri.nie pobrgu stignuvame vo grcija na odmor otkolku vo ohrid.ne e daleku a mnogu e ubavo siroka plaza i za mali deca e super plitko e .
06.05.2010, 09:47
profesorica
5709
луѓе некој уплатил ли веќе за одмор преку некоја агенција.ние лани ова време веќе имавме уплатено и тоа со попуст ама оваа година сакаме во Турција а ниедна агенција нема извадено уште аранжмани за таму.незнам што е работава а се надевам на поефтино бидејќи летовите ги превзема нели Turkish airlanes
06.05.2010, 10:25
Maca25
7558
Нас Охрид не ни бега. Пасошот на Нина ќе биде готов во август или септември. Уште сега си закажавме за во август во охрид.
04.06.2010, 15:19
Julie1
2354
Каде планирате да го поминете летниот одмор 2010?
Ние дефинитивно ја планираме Грција за летово.. досега толку ми беше мака да вадам виза посебно за Грција и ја избегнував за дестинација за одмор, и сега е право време да ги посетиме јужните соседи летово
04.06.2010, 20:32
amelbebe
1105
izgleda doma letovo po svadbi,a so tie pari 10 dena hotel ke sio uplatev
04.06.2010, 20:52
vezilka RR
4931
Уф..јас не знам дали ќе ми дозволат да патувам..не верувам
04.06.2010, 22:20
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Уф..јас не знам дали ќе ми дозволат да патувам..не верувам
Везле јас лани заради истата причина си седев дома, а оваа година изгледа реприза ќе биде, Јана уште не седи, не е за на плажа. Ај догодина. Инаку на Турција и имаме фрлено око со мм веќе две години.
05.06.2010, 09:52
arh_diz
7198
Nie ovaa godina doma ke go cekame bebeto da dojde .Inaku citav deka vo Turcija mnogu gi pokacile cenite za razlika od minatata godina
09.06.2010, 00:55
Џесика
2036
Ние во петок заминуваме на одмор, во Грција, во Полихроно и да ви кажам со душа чекам... Борјан ми е истрениран да си игра во вода, само се плашам од сонцево... коа ќе се запне за нешто, нема крај... идеме ние тројца, заедно со сестра ми, зет ми и моите две внучки... БТВ има некој искуство во тој реон, цени, храна, што-како?
10.06.2010, 10:48
Maca25
7558
сега си резервирав соба за во охрид од 2 до 12 август. среќна сум што ќе излезам од скопјево!!! со душа го чекам август!!!
10.06.2010, 11:32
riba79
683
jas pred 2g bev vo septemvri tamu..mestoto e simpaticno ima lulaski,plazata ne e mnogu siroka ali e dolga.cadorite i lezalkite gi naplakaa 5 evra dnevno taka da zemi si cador od tuka sto se odnesuva do hranata jas mnogu raboti nosev od tuka taka da za 1 nedela samo kupuvav voda i leb koj bese 0,9 evra na nekoi mesta ,sokovite bea vo kafikite 2 evra burek 1,80...giro 1,8-2,00 evra.taka da moj sovet ako sakas poeftino da pomines nosi si hrana a i da ne zaboravam autan asto imase komarci.pozdrav
10.06.2010, 14:35
penelopa
3419
Годинава дефинитивно Хрватска, најблиску ни е. Најверојатно во околина на Пула во хотел 7 дена+ планираме уште 7 дена некаде на планина или Езеро- ќе видиме како ќе биде.
10.06.2010, 15:07
Maca25
7558
јас ептен би сакала на планина да одам, ама што би правела нина на планина. сакам да ја избањкам, да ја исунчам.... и јас исто иако знам дека охрид е ладен за мало дете, немаме шанси некаде подалеку на море. а и нина нема уште пасош, готов ќе и биде крајот на август.
10.06.2010, 16:50
Sandric
508
Ova leto ke cekame bebe i ke si sedime doma. Se nadevam deka letovo ke bide svezicko
10.06.2010, 17:10
Maca25
7558
како што тргнало тешко дека ќе биде свежичко!!
24.06.2010, 12:15
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
jas sum pomegu dve mesta, a sledniot mesec odam.seuste neznam na koe.
24.06.2010, 12:25
Viktori
5329
Дома! А децата во Охрид! Е тоа е одмор. Јас и мм ќе си бидеме дечко и девојка пак, како и секое лето Инаку не сум тип на човек што сака плажи, мориња, печење на сонце и глеање колку ми е бело под прерамката на купачите Најверојатно ќе тркнеме до Маврово или евентуално Галичник, ама тоа се договара во последен момент.