за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И ние со дечко ми најверојатно нема да имаме долг класичен одмор - ќе одиме на ден, неколку пати, колку што ќе имаме прилика до некое од туристичко место (Охрид, Струга, ...). Ќе се чуваме за медениот месец Време и пари ќе собериме, па барем заслужено ќе е
24.06.2010, 12:33
Nade
185
Ние планираме Турција, ама уште не сме решиле , сакаме да им бидеме забавно на дечките па веројатно ќе направиме добар избор, ако имате некој предлог ???
24.06.2010, 12:35
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
И ние со дечко ми најверојатно нема да имаме долг класичен одмор - ќе одиме на ден, неколку пати, колку што ќе имаме прилика до некое од туристичко место (Охрид, Струга, ...). Ќе се чуваме за медениот месец Време и пари ќе собериме, па барем заслужено ќе е
Браос бе Битолчанке!!! Е тоа се пари потрошени со причина
24.06.2010, 12:38
Bitolcanka
2461
Да, пријателке - големи сме ние, со ум - не како залетаните средношколци Секоја доба си има свои карактеристики
24.06.2010, 13:58
vezilka RR
4931
хи,хи..ако ни дозволи докторот може да поминеме до Охрид на некој ден, а ако не не ни бега „новата Градска плажа“ на Вардар
24.06.2010, 14:06
mama26
3977
tuka kaj nas.sami so deteto.ako neodam ke plivam u gomna[ ups]mislev na novata plaza pokraj bardarot nas cist. odnosno ke si kupam bazen i u dvorot.pa koj zivee u stan neka povelat
24.06.2010, 14:08
Viktori
5329
мама кажи адреса, да пиеме некој коктел кај тебе у двор дур ми се децата на одмор!!! журкааа!!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 24.6.2010 14:09:18 >
24.06.2010, 14:09
Martins mom
3342
никаде прва година во мојот живот без да одам на одмор, ама со 5 месечно бебе, а + тоа и немирко голем - нема шанси ај догодина ќе надокнадиме ние
24.06.2010, 14:21
mama26
3977
viktory ke me preselat ako te vikanm doma na zurka[pod kirija sum]nemame zivealiste so soprugot].se salev za bazenot.odnosno za tie sto se vo stan.a seriozno ke pupam ako nigde neodma na odmor.sinmi da se shlapka.pozdrav nema ljutenje vazi???????
24.06.2010, 14:36
Viktori
5329
мама па јас бе ќе те викнам кај мене тогаш! немам двор, ама имам тераса!!! Мојаа!!! па нек се жалат комшиите до утре
24.06.2010, 23:52
Џесика
2036
И ете помина и одморот, супер си поминавме, Борјан се изнаужива, бањ бањ, е сеа тоа што трчавме ко луди по него додека ги испробуваше сите можни лежалки, тоа е друга работа... фативме вон сезона кога цените беа минимално повисоки од кај нас, па си дозволивме и гиро и овоштија... со сонцето супер поминавме, на почетокот го фати малку црвенило ама се среди... живео бекутан!!! Сега уште неколку дена на село во планина да го однесеме... и уште се мрсулавиме...
25.06.2010, 00:00
brineta88
459
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27
И ете помина и одморот, супер си поминавме, Борјан се изнаужива, бањ бањ, е сеа тоа што трчавме ко луди по него додека ги испробуваше сите можни лежалки, тоа е друга работа... фативме вон сезона кога цените беа минимално повисоки од кај нас, па си дозволивме и гиро и овоштија... со сонцето супер поминавме, на почетокот го фати малку црвенило ама се среди... живео бекутан!!! Сега уште неколку дена на село во планина да го однесеме... и уште се мрсулавиме...
Блазе си ви супер сте си поминале. А колку има Борјан. Ние годинава во Охрид ќе одиме зошто нема да ни стигнат пасошите. Да со овие пасоши аман
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
25.06.2010, 00:17
Џесика
2036
ееее со тие пасоши...ние ги добивме околу 15-20 дена пред поаѓање... а се сликавме во Март...до последно не знаевме дали ќе одиме или ќе ни пропадне уплатата... инаку Борјан има скоро 18 месеци и за чудо добро поминавме и по пат, со оглед на тоа дека патувавме со автобус... малку дремење, малку кубење за коси тетките на седиштата пред нас... за разлика од лани кога не се осудив да го носам на море, иако сите викаат дека додека се дои е најлесно за одмор...
25.06.2010, 00:28
veda
55
Of godinava ja utnavme rabotata E toa tie koga ne tempiravme kako sto treba hahh pa bebusot sega e mnoooogu mal ete sabota samo sto ke pravime 1 mesec. So prvoto zaminavme Grcija so nepolni 6 meseci i si pominavme fenomenalno.Nikakov problem nemavme ni po pat ni pak tamu. Taa si se iznaspa a nie se iznauzivavme. Dodusa i za godinava si se tesam deka mozebi septemvri nekako ke izvedeme nesto ama Ke vidime se biva
25.06.2010, 13:49
marinka80
85
Konecno rezerviravme na 16 juli u grcka nei pori dve nedeli se nadevam ke pomineme dobro .
26.06.2010, 16:23
Maca25
7558
Нема да одиме никаде Јас немам одмор
26.06.2010, 16:33
tereza
784
во Охрид некаде средината на јули,на 7-8 дена.
04.07.2010, 23:04
baby mama
679
Црна Гора, одиме накај 20 Јули. Оваа година првпат со бебе којзнае како ќе биде а може некој викенд и до Грција. Одамна не сум била на море, се некои обврски излегуваа изминативе 3 години.
04.07.2010, 23:08
nadica
4381
и ние планиравме море за одмор ама најверојатно ќе се преименува во викенд на море мм доби работна понуда од 10.07-10.08 во дојран па јас и надица одморот ќе го поминеме таму
05.07.2010, 15:14
nutelizza
357
Грција, za nekolku dena
05.07.2010, 15:18
mama26
3977
izgleda i jas vo dojran
20.07.2010, 13:19
brineta88
459
Ние требаше на море во Црна гора ама на мм не му се идело без мама и сеа нема да идеме. Ке идеме во дојран или охрид. Ај кажете како е во дојран зошто не сум била скапо, евтино, убаво или не...
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
20.07.2010, 13:36
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
Ние требаше на море во Црна гора ама на мм не му се идело без мама и сеа нема да идеме. Ке идеме во дојран или охрид. Ај кажете како е во дојран зошто не сум била скапо, евтино, убаво или не...
бринета дојран е една улица.300 ден од кревет е најевтино.имаш и апартмани околу 1000 ден.вод вечер.ама ова со мајкаму како го пиша ме нервира веке поимот маж да ти кажам.
20.07.2010, 13:43
brineta88
459
Тоа ти е мажи. Му било страв демек за филип не ќе сме можеле ние двајца да излеземе на крај со него па мама да го чувала глупости А инаку мене ич не ми се иде и во дојран повеќе сум за охрид, ама золвами беше лани и виика дека било убаво ама што знам