cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Дали Facebook ја нарушува приватноста!

clock-img

06.02.2010, 22:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

мене не ми се допаѓа баш,повеќе ми е по ќејф стариот изглед на фб

И мене исто, можеби дека сме навикнати на стариот изглед. Ќе помине некое време, па ќе се навикнеме и на овој. Постојано во животот за се треба да се прилагодуваме, од старо на ново, од едно на друго, од подобро на полошо и обратно.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

06.02.2010, 22:36

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Lele zenski sabajle koga otvoriv se uplasiv, noviot izgled na fb katastrofa.Voopsto ne mi se dopaga, a kaj mm e seuste stariot ne znam sto e rabotava.jas dosta sliki i izbrisav od Monika i na kraj ke gi izbrisam site posto nema nikakva privatnost na fb.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

06.02.2010, 22:37

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ј мене уште е стариот фб нема ништо ново user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

06.02.2010, 22:39

clock-img

lilit

pencil-img

294

i kajmene e se uste stariot samo sin mi ima nov.

clock-img

06.02.2010, 22:39

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

i kaj mene e stariot seuste ,ama nesto preska sto zirnav kaj sestra mi..mnogu stesnat prostorotuser posted image

clock-img

07.02.2010, 12:32

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Кај сите ке стигне новиот не се секирајте...на почеток на ниој не му се свига ама ке се навикнме и таман ке се навикнеме ете ти нов...кај мене  еновиот, кочи, ми дава статуси од пред 3 дена...ама приметив од пред некое време дека така праи а тоа е знак дека мењаат...ке се стабилизира за некое време :)

clock-img

07.02.2010, 13:57

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Воопшто не ми се свиѓа новиот изглед на фб,како низгубена сум.Ај може со тек на време ќе се навикнам на новиот изглед но апликациите долу што се лево порано постојано беа таму а сега ги нема.

clock-img

07.02.2010, 17:37

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

Кај сите ке стигне новиот не се секирајте...на почеток на ниој не му се свига ама ке се навикнме и таман ке се навикнеме ете ти нов...кај мене  еновиот, кочи, ми дава статуси од пред 3 дена...ама приметив од пред некое време дека така праи а тоа е знак дека мењаат...ке се стабилизира за некое време :)

потпис

првата, најпрвата верзија им беше најдобра...сигурно се менуваат од причини што постојано расте бројот на корисници...

clock-img

07.02.2010, 18:10

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Pa toa sigurnoi april no mene mi e nekoko bezveze.Se sto bese na desna strana sega e na leva i prv pat dodeka otrkijam kade e logout se iznervirav.Stariot fb bese super duri i onoj pred toa bese super.Sto go menuvaat bezveze.Eve kaj mm uste e stariot.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

07.02.2010, 19:23

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Иначе едно предупредување за тиe кои не приметиле(незнам сеа со оваа промена на фб како ке е) мин пат кога променија требаше да се прочита упатсвотот што се менува( а се менуваше приватноста демек по видливи профили за да створиш повке пријатели) и да се кликне  зачувување на старите поднесувања( save old settings).Најверојатно како и секогаш мн го скокнаа тој дел така да мн профили се сег аполу отворени или целосно отворени...проверете во делт privacy settinngs.

clock-img

07.02.2010, 19:44

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

ј мене уште е стариот фб

Ајде ќе се навикнеме и на новиотuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

10.02.2010, 10:07

clock-img

kasapce

pencil-img

40

i jas sum zaclenata na fb i mislam deka do nekade ja narusuva privatnosta mene ne mi e deseno nesto ama  nasestrami da,edna nepoznata licnost od italija mislam deka bese i kopiral sliki i gi stavil na svojot profil a sestrami go nema vo prijateli i da ti e namesteno samo prijatelite da ti gi gledaat slikite sepak mozet i drugi da ti gi gledet ako si na nekoja slika obelezen so nekogo pa toj so go imas belezano prijatelite negovi mozet da ti gi gledet i sestrami mu pusti pokana za da mu napisi na profilot da gi izbrise slikite e deka toa ne e dobro sto go pravi i taka napravi i toj gi izbrisa ama so ogled na toa deka fb ke pocne da se plaka od juni mislam po 4evr mesecno mislam deka site ke se izbrisime heheh pozdrav do site

clock-img

10.02.2010, 10:21

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Има многу такви случаи ккао сестра ти ..а инаку и јас слушнав дека ке се плака фб..као и да е јас во никој случај нема да го избришам профилот!user posted image

clock-img

10.02.2010, 10:23

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Јас и така ретко го користам... така да немам намера да плаќам

< Поракaта ја уредил ripce -- 10.2.2010 10:24:08 >

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

10.02.2010, 10:29

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Da epten na golemo se zboruva deka fb ke počne da se plakauser posted image ...ke vidime što ke bide od seto toa.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

10.02.2010, 11:12

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Ке се плака? ма немооооооооој 

clock-img

10.02.2010, 12:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

мене сабајле ми се смени home pageto на fb.реално да кажам, изгледа пофутуристички, малце ме збунува ама ќе се навикнам...не е толку лошо

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

10.02.2010, 12:32

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Мене ми изгледа сосема нормално и промената воопшто не ме збунува...Се е на свое место...user posted image user posted image user posted image за новиот look на FB...

Love is in the air

clock-img

10.02.2010, 12:43

clock-img

Annabel

pencil-img

425

Всушност и нема некои големи промени, мислам дека лесно се совладува

clock-img

10.02.2010, 13:11

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

а инаку и јас слушнав дека ке се плака фб...user posted image

Паметно!!!А по посебна тарифа да им наплатуваат на оние што играат фарма или покер,затоа што се досадни со тие пораки што ги испраќаат...Те ваков поклон,те онаков поклон,те дај ми чипови...Бог да чува...Не можам да ги разберам луѓево...user posted image user posted image user posted image Немаат ли попаметна работа...Земете читајте Википедија или нешто слично...Не губете време за џабе...

Love is in the air

clock-img

16.02.2010, 18:26

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Во последно време се повеќе се шпекулира дека услугите на овој популарен сервис ќе почнат да се наплаќаат, а на Фејсбук...  ... веќе околу 200.000 луѓе се придружија кон групите кои се обидуваат тоа да го спречат."Поради огромната популарност на сервисот, оснивачот и сопственик Марк Зукерберг има многу понуди да го продаде Фејсбук на компании кои ќе го наплаќаат неговото користење. Да се собереме 300.000 луѓе и да им покажеме дека ќе го напуштиме сервисот ако почне да се наплаќа", стои во изјавата на една од групите.Меѓутоа, челниците на Фејсбук ги демантираа овие шпекулации."Немаме намера да ги наплаќаме основните услуги. Фејсбук е бесплатен сервис за стотици милиони корисници, и така и ќе остане", изјави преставникот за медиумите.

Izvor: zazabava.com.mk

clock-img

19.02.2010, 21:00

clock-img

Тивко

pencil-img

27

Нема потреба да го наплаќаат, они веќе лапаат пари од нас, со реклами и други работи... приватноста е нарушена со него и тоа многу но ....незамисливо е без него по цел ден сум на него user posted image

clock-img

18.03.2010, 20:07

clock-img

April

pencil-img

1257

Најновата измама која во последниве денови кружи по мрежата е е-маил порака која се претставува како да е наводно испратена од друштвената мрежа Фејсбук.

Корисниците кои во своите сандачиња добиле мејл кој наводно доаѓа од Фејсбук, а кој ги известува дека во прилог се наоѓа нова лозинка за пристап кон сервисот треба да знаат дека се работи за измама, која од компјутерите ги собира сите сочувани кориснички имиња и лозинки за било кој сервис.

Како што предупредија стручњаците од McAfee, лажната порака е насловена како "Facebook Password Reset Confirmation! Customer Support", a приврзокот е во .zip формат со наслов "Facebook_password_357".

Измамата е оценета како прилично сериозна и опасна, земајќи ги во предвид 400-те милиони корисници на Фејсбук кои би можеле да наседнат.

Д.Л. | Кајгана

clock-img

18.03.2010, 20:52

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас добив таква порака на mail, но не го отворив документот каде што, наводно, бил новиот password. Прво пробав да се вклучам со мојата лозинка и успеав, па сфатив дека е лажна информација.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.03.2010, 21:28

clock-img

malecka_

pencil-img

2

jas mislam deka fb ne ja narusuva privatnosta na bilo koj dokolku samiot clen na fb ne go dozvoli toa

Последни статии

article-img