cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како да поставиме тикер?

clock-img

19.04.2010, 11:25

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

матушка,по тикерот твој испага дека на детето ти ,му е денес роденден!user posted image
ај види ја датата?!

clock-img

19.04.2010, 11:31

clock-img

matushka

pencil-img

510

Ne be zasto? Na 02.04 napravi 2, sega proveriv, se e tocno vneseno, zamo sto ne pokazuva tikerot nedeli, tuku samo godini i meseci.

clock-img

19.04.2010, 11:34

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

аха видов отпосле...можеш да си го подесиш тикерот да ти покажува и денови и недели.ептен точно да е до ден!
user posted image
позз

clock-img

23.05.2010, 17:14

clock-img

niki

pencil-img

4299

Боцко, треба да си го обновиш тикеротuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

04.03.2011, 15:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

сајтов за тикери го видов од кај пенелопа. има супер тикери.user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.03.2011, 17:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

сајтов за тикери го видов од кај пенелопа. има супер тикери.user posted image user posted image user posted image

user posted image ....послужете се...само да ни е РР поубава и повесела

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

09.05.2011, 10:19

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ајде ставајте тикери!!!!
покажете ни колку време се обидувате да забремените, или пак која недела сте бремени, колку месеци/години има вашето најмило, колку време доите, колку години сте во брак, во врска, колку кг. сте ослабнале од почетокот на диетата....

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.05.2011, 10:28

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ајде ставајте тикери!!!!
покажете ни колку време се обидувате да забремените, или пак која недела сте бремени, колку месеци/години има вашето најмило, колку време доите, колку години сте во брак, во врска, колку кг. сте ослабнале од почетокот на диетата....

user posted image user posted image user posted image зарем и вакви имаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

09.05.2011, 10:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Секако дека има!! Види на страната што ја имам ставено погоре (уствари таа ја видов јас од твојот тикер). 

clock-img

09.05.2011, 10:53

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Суперuser posted image да ги поттикнеме новите членови да си стават тикерuser posted image

clock-img

13.04.2012, 14:34

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ајде ставајте тикери мнг е интересно за сеимаш тикерчиња јас сега ке си направам за членство од рр user posted image

Еве уште една страница за тикери
Тикери

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.4.2012 14:40:36 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.04.2012, 14:36

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

eheee kikicka jas od koga imam tiker... :))

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

13.04.2012, 14:44

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Знам Наташа 981 ова зановите членови и тие што немаат .:))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

eheee kikicka jas od koga imam tiker... :))

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.04.2012, 21:18

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас имам нов тикер,истиот важи и за кикичка,беатрис и андрианчеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

30.04.2012, 11:44

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Па треба јас уште два да ставам ,за одморот,и за слабеењето user posted image

ПС:Ставив user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 30.4.2012 11:56:18 >

clock-img

30.04.2012, 13:12

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле Кикичка, кој може да ги догледа ситеuser posted image Мене еден ми е достаuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

22.12.2012, 21:58

clock-img

Ring

pencil-img

602

user posted image user posted image user posted image si staviv i tiker user posted image user posted image

clock-img

16.03.2013, 13:42

clock-img

Gwendolin

pencil-img

383

Јас изгледа малку смотана сум, од кога се мислам тикер да ставам, ама не знам кадеuser posted image . Отворив мој профил...и? Не знам каде да го ставамuser posted image ?

clock-img

16.03.2013, 13:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Кликни на Моја рингераја ,потоа Поставувања, па Форуми и тука има за потпис и тикер и кога ќе ставиш линк најдоле на Зачувај промениuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

16.03.2013, 14:04

clock-img

Gwendolin

pencil-img

383

Етеее готово, фала Меланија РР user posted image

Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн

clock-img

26.06.2013, 23:46

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Знам да направам тикер, но не можам да го најдам местото за да го поставам кодот.user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

26.06.2013, 23:59

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Во моја рингераја, па отвараш Поставувања, отвараш Форуми и таму имаш прозорче насловено тикер. Ајде пробај :)

clock-img

27.06.2013, 09:50

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Постот за аватар е префрлен ТУКА.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.08.2013, 15:58

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ајде да се потсетиме на темава, и кој нема - да си стави тикер user posted image Да ни биде повесело на РР!!!

clock-img

10.08.2013, 16:35

clock-img

Ring

pencil-img

602

Eve jas si gi osveziv tikerite. Si staviv i eden za doenje.
Edvaj se odluciv koj da gi odberamuser posted image

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

Последни статии

article-img