cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Суво овошје

clock-img

23.02.2010, 22:07

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Ic nemame navika za suvo ovosje, jademe najcesto okolu badnik, po nekoja suva sliva ako ima nekoj problemi so stolicata, i suvo grozje ako se stava vo nekoe blago, pa ke si lapneme po nekoe.user posted image

clock-img

24.02.2010, 10:03

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

user posted image

Дали мислиме на истите?ама ако се овие зависноста во нашето пошироко семејство е 100 %.ЗАКОН

Да да Кате за овие мислев...одлични се, а и Лука ги обожава па сме фамилијарно навлечени на нив

clock-img

14.12.2011, 13:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Им давате ли суво овошје на децата и од која возраст почнавте?
Купив малку сув ананас, вака го пробав и мекичок е. Па се мислам дали да му дадам на Филип.
Што ми препорачувате?

Live and let live

clock-img

14.12.2011, 13:38

clock-img

miana

pencil-img

6152

ako si mu dala svezo od istoto ovosje ( vo slucajov ananas ) i nemalo reakcija - togas neznam zosto od suvo bi imalo..Probaj malce po malce...

clock-img

14.12.2011, 13:41

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Не прашувам поради алергија, туку дали ќе може да го џвака. Сепак е малку поделикатно. Ми е страв да не му залетне.
Инаку има пробано ананас до сега.

Live and let live

clock-img

14.12.2011, 13:47

clock-img

miana

pencil-img

6152

Ako ima zapcinja davaj mu malce po malce...Po mnogu malce... Ako e kezav ne mu davaj ic.....

clock-img

14.12.2011, 14:34

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jasmu davam suva brusnica ama mu ja seckam na sitno, ako mu ja dadam cela ja pluka

Биди тоа што си

clock-img

14.12.2011, 14:41

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Има заби, ги има сите единици, двојки и четворки. Тројки нема ни за лек user posted image

Ќе пробам баш да му дадам, па ќе ви пишам дали успешно сме поминалеuser posted image

Live and let live

clock-img

14.12.2011, 23:37

clock-img

nadica

pencil-img

4381

кај Н се зависи од моменталното расположение најмногу сака суво грозје а за друго можеби ќе проба а можеби и за џабе да се купи ама среќа што јас и мм си го јадеме user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.12.2011, 01:56

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јана јаде суво грозје а друго до сега не сум пробала да и дадам, веројатно ќе го прифати.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

15.12.2011, 09:06

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Му дадов вчера од ананасот, малку касна (значи може да го џвака), ама изгледа не го бендиса и не сакаше веќе.

Live and let live

clock-img

15.12.2011, 09:13

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Од суво овошје Матеа јаде суво грозје, а друго и имам дадено - не сакаше.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.12.2011, 16:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нина се има пробано од суво овошје: суво грозје, суви сливи, брусница, ананас, папаја, манго...ама најмногу сувото грозје го сака.  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

25.06.2012, 21:48

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Досега сме про бале суво грозје и го обожааваме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

22.08.2012, 09:45

clock-img

babyIskra

pencil-img

14

Od koja vozrast pocnavte da davate suseno ovosje? Jas i varam suvi slivi i smokvi zasega i si gi jade ama seuste mi e strav da i gi dadam nevareni, mislam deka nema da moze da gi dzvaka so ogled deka ima samo 8 zapcinja. A, za urmi mi e strav da ne imaat premnogu koncentriran seker i da ne e rano (Iskra ima skoro 1 godinka).

clock-img

09.11.2013, 15:41

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Denovive M se zaljubi vo suvoto grozje,i porano sum i nudela ama nekako sega epten ja bendisa,denes bevme izlezeni po prodavnici me vrati do edno dukjance samo za suvo grozje,pa ubavo si kasna

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

15.11.2014, 17:49

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Од кога и кое суво овошје сте дале?Смокви,урми и сл.Бидеји М е мал 15м дали може да се омекнат незнам пример со вода па да се бледаат?Искуства

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

15.11.2014, 17:58

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мислам дека можеш, јас така му правам кога го користам за слаткиuser posted image Го потопувам во врела вода и го оставам да постои, па потоа го бледнирам. Мислам дека може да пробаш како додаток во некоја кашичка.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.11.2014, 18:17

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Супер малку да смени вкус мене ми е мака од банани,јаболка и крушиuser posted image Фала user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

17.11.2014, 09:43

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Откако син ми наполни 2 години, и му пораснаа сите запчиња, почнав да му давам суво овошје и тој го обожава. Му купувам на Виталиа, брусница, папаја, манго, ананас, и многу му се допаѓаат, а и мене исто така. Сепак, внимавам тоа да биде во ограничена количина, и не секој ден, затоа што сепак е поблаго отколку свежото овошје.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

17.11.2014, 11:07

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Jas pocnav so suvo ovosje koga M imase 18 meseci. Jas jadev suvo grozje i on proba, epten mu se dopadna. Jadese suvo grozje,urma I brusnica.
Suvi kajsi pocna skoro da jade,oni deka tvrdi nemozeshe ubavo da gi djvaka.

You have to dream if before you can do it.

clock-img

30.11.2014, 20:27

clock-img

caciana

pencil-img

863

Jas na vnuk mi sega brzo mu kupiv suvo ovosje...Bidejki se so forma na livce vo razlicni boi interesni mu se vidoja i si gi grickase user posted image Bas mi bese milo sto saka suvo ovosje user posted image

Последни статии

article-img