за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Soprugot moj ne mi e prviot, taman rabota, nitu pak jas sum mu prva - ama se nadevam deka ke si bideme posledni Iskreno, nikogas ne mi bil filmot deka prviot mora da mi bide i posleden, ne sum nesto mnogu konzervativno vospitana, ama pak moite ne bea ni kojznae kolku liberalni, od tipot "pravi sto sakas ne me interesira" (ima i takvi roditeli, za zal). Ama ne znam, mozebi i jas ke ostanev so prviot ako ni bilo pisano
Mozebi e postar postot na koj ke repliciram, ama Kuklica, nema zosto koga ke se skarame, mazot da mi prefrla za bivsite, ili jas nemu. Zatoa sto toa e minato, a minatoto ostanalo zad nas. I ne sme si kazuvale mnogu, mnogu za ona sto pominalo, povazna ni e segasnosta (mozebi toa ne vazi za malite gradovi kade sekoj sekogo poznava i ne mozes nisto da skries. Ne deka e Skopje golem grad, ama ajde, pomali se sansite da naletuvas sekojdnevno na bivsite).
23.05.2012, 02:09
babyblue
88
ne znam dali treba da bide prviot i posleden no kaj mene bese taka. prviot pat koga imavme seks znaev deka toj e toj i deka ke se omazam za nego. ne deka seksot bese nesto dobar, kako za prvpat, tuku ednostavno znaev i navistina bese taka. se zapoznavme mladi odevme dolgo i se zemavme. ne se kaam i ne mi krivo sto ne sum probala nesto drugo. mm imal prethodni iskustva no ne saka da zboruva za toa kolku i da go zamaram da mi kaze ne saka. kako i da e, sega za sega ne mi e krivo sto nemalo vtor, za ponatamu ke ve izvestam, haha
25.10.2012, 17:51
majka na eva
309
прв и последен еве како ме учеше мајка ми:"пред брак секс НИКАКО!само ќе те лаже,ќе те искористува,ќе спие со тебе,а нема да се ожени со тебе,ќе си земе некоја друга...невина.мажите сакаат невини жени...итн"... а пак маж ми еве што вели на ова:"21век-кој сака невини само во градинка " не е буквално така,ама и така некако е
26.10.2012, 22:57
Andriance
2140
Оф мори мајко мила...ја некако за се у животот си имам став па така и за ова не дека сум радознала, ама па фала богу што мм не ми е прв па можам бре да направам една квалитетнааа споредба..можам слободно да кажам дали, колку и зашто ми е убаво
боже мој...дечкото што го имав пред мм, бевме заедно 8 години, и логично е дека сексуално комунициравме он сирот беше толкуу убеден дека е најдобар, а јас у прашалници...
фала богу што сум била у право па и на време си реагирав,..
таа да, прв не, а последен може
< Поракaта ја уредил Andriance RR -- 18.3.2013 23:52:36 >
13.03.2013, 17:18
blond
1268
Не ми е прв, за среќа, а се надевам ќе биде последен. Ако ми беше прв и единствен цело време ќе се прашувам како би ми било со друг. Вака си знам како ми вило со друг и затоа си знам дека мм не го мењавам за никој
13.03.2013, 17:25
deluxe
2479
prv i posleden!!! nema niti pred nego niti posle nego za mene e samo toj mm.znam eka nego ne mu sum prva normalno ama toa ne me zasega znam deka mu sum posledna heheheheheh
< Поракaта ја уредил deluxe -- 13.3.2013 17:27:32 >
18.03.2013, 22:40
srculko
68
Mene mm mi e prv se nadevam i posleden zaedno sme okolu 9 godini od koi skoro 7 seksualno aktivni jas na nego ne sum mu prva zatoa sto pred mene imase nekolku vrski a mene toj mi e prv ne deka ne sum imala dodvoruvaci ili sl ama ete zaedno sme od mojata 17god toj bese 23 i mi e super so nego i kako so sum so voj pamet nikogas ne sum pomislila kako bi bilo so drug moze zaso mi e ubavo so nego i si go sakam mnogu ako ponekogas znae mnogu da me iznervira za mene toj e prv i posleden da mi e ziv i zdrav