за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
еххех изгледа не ти објаснале како може да се заработи заработуваш од разликата на производите, и плус со ширењето на мрежата и од тоа заработуваш јас како што не одам на работа баш ми идат убо паричките од орифламе, си ги плакам производите што си ги порачувам за мене со разликата во цената, и другите ми се плус... ако се решиш пак да пробаш тука сум
Ај пиши ми ПП објасни ми поубаво како може да се заработи , а да не се дава по набавна цена ( пошто сите така бараат)
23.03.2012, 00:59
Octavia
617
Најдов некои огласи, се надевам некому ќе му се најдат
Фирма: Лајонес ДООЕЛ Скопје Позиција: Административна секретарка • Активна комуникација со клиентите и излегување во пресрет на истите • Преводи од германски на македонски јазик на документи за потребите на компанијата Комуникација со клиентите на front-desk • Архивирање на документи • Ажурирање на регистрации на нови клиенти во дата-базата на системот • Логистичка помош при организирање на семинари и кратки состаноци во и надвор од канцелариите. • Квалификации: • Завршено ВСС Работно искуство 1-2 години на исто или слично работно место • Одлично познавање на германски и англиски јазик • Одлични комуникациски способности и работа со клиенти • Бизнис ориентирана • Докажано искуство како тимски играч • Проактивна и самоиницијативна • Добро познавање на Microsoft Office (Word, Exel, PowerPoint, Outlook) • Способност за прилагодување во брзо-растечка средина • Целосна посветеност кон исполнување на работните задачи во зададените рокови Висока концентрација кон детали. E-mail:office@lyoness.mk Teл: 3090-067 Важност: од 20.03.2012 до 31.03.2012
Фирма: FRUKT IMPORT DOO Позиција: Smektovoditel Barame smetkovoditel(ka) so rabotno iskustvo, za celosno vodenje na smetkovodstvoto na nasata firma. Е-мail:info@fruktimport.com Tel: 075/335-713 Важност: од 20.03.2012 до 31.03.2012
09.04.2012, 19:46
Andriance
2140
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Групацијата ЕОЅ е водечка финансиска компанија во Европа за Откуп и наплата на побарувања и факторинг аранжмани присутна на 3 континенти во повеќе од 24 земји. ЕОЅ брои повеќе од 4.000 вработени и секаде нуди еднакви можности за вработување. Македонската компанија на ЕОЅ Групацијата, ЕОЅ Матрих доо има отворена позиција за:
Дипломиран правник
Асистент во Правниот оддел на компанијата, на определено време од една година (замена на отсутен работник до негово враќање на работа)
Кандидатот што го бараме:
• Има високо образование (завршен Правен факултет VIA / VII1) со положен правосуден испит, • Има одлично познавање во делот на облигационото право, должничко – доверителски односи и работно искуство од најмалку три години на правни работи, • Има одлично познавање и способност за работа со компјутер особено МS бизнис апликации, Word, Excel, MS Outlook (неопходен услов), • Има познавање на англиски јазик на ниво на бизнис комуникација, * Работно искуство во правни работи во,за или во соработка со интернационални корпорации е предност.
Нашиот асистент: • Работи во Правниот оддел на компанијата, • За потребите на одделот и клиентите превзема активности во процесот на судска наплата на побарувања, • Ја застапува компанијата во судски спорови пред судовите на РМ • Изготвува правни акти и врши работи поврзани со статусно право и норматива, • Изготвува месечни извештаи за превземените активности,
Kандидатите кои успеаа својот интерес да го видат во наведената позиција, своите биографии треба да ги достават на mk-hr@eos-matrix.com со задолжителна назнака на кодот на позицијата за која аплицираат или на адреса: Кеј Димитар Влахов 3/1,Скопје. Сите доставени информации ќе се третираат како строго доверливи.
vo ovaa firma rabotam jas...ako imate prashanja slobodno pp
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 28.5.2012 0:16:39 >
11.04.2012, 17:54
Џесика
2036
Објавено во: Вработување Фирма: СИТЕЛ ТВ Шифра: 9266 Дата: 10.04.2012 Позиција: АктерИмаме потреба од актер за синхронизација на серии.E-mail: jovan_smilevski@hotmail.com Тел: 077/602-028 Ајде некоја Чичек да се пријави, ако не ќе конкурирам јас
11.04.2012, 19:20
Pepelaska *
3820
и јас би сакала хахаха ам не сме актерки бе Џесика
18.05.2012, 19:59
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce
Темава ја отворам бидејки дирекно сум засегната да најдам работа. Неможам да издржам повеке дома да седам не се чуствувам сепак ислопнето ако не работам иако ме исполнува најмногу син ми, сепак работата ја барам и од аспект на финансиските проблеми со кои се соочувам. Впрочем сакам да му помогнам на мм во домашниот буџет кој е многу мал и не соодвстува на нашите потреби. Ги замолувам сите мамички да ми помогнат да најдам работа и не само мене на сите овде на форумот. Што се однесува до следењето огласи во ред но ако некој разбере и од други страни нека каже, да ги постираме овде сите огласи да не пропуштиме нешто. Благодарам.
20.05.2012, 15:07
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: jagodica
Baram rabota ,ama vo Bitola inaku sum diplomiran vospituvac i imam 3 godisno rabotno iskustvo so deca imam raboteno i vo prodavnica ako nekoj znae nesto neka pisi znaci Bitola nema snasi da se vrabotis ako nemas vrski
Битола со гаранција најтешко е да најдеш работа. За добра работа не можеш ни да помислиш ако немаш јака врска, а за било каква треба да имаш мнооогу среќа и да налеташ во вистинскиот момент на вистинското место. Катастрофа!!
27.05.2012, 15:28
Maria
533
Zdravo na site.Jas sum postar clen,redovno ve citkam,samo sega resiv da vi pisam.Pls. ako nekoj moze da mi pomogne. Pobudalev veke! Jas sum od Gevgelija po struka sum diplomiran socijalen rabotnik i za zal 6 godini bez rabota.Bi vi bila mnogu blagodarna ako nekoj od vas znae za bilo kakva rabota vo privatna firma ili sl.vo Gevgelija(po struka veke ne se ni trudam da najdam).Da ne dolzam mnogu,fala vi odnapred.
28.05.2012, 13:41
majmunce
257
maria eve najdov nekoi oglasi za gevgelija od agencijata za vrabotuvanje na rm
Занимање: Продавач Објавен на: 25.05.2012 Валиден до: 30.05.2012 Правно лице: Друштво за производство трговија и услуги ВИОЛЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ Гевгелија Место: Гевгелија Општина: Гевгелија Адреса: E-mail: Телефон: 034213557
Znaci mozis da si sledis oglasi na Agencijata za vrabotuvanje ama mora da se zaclenis pa da sledis oglasi ako najdam nesto drugo ke pisam.
InAKU I JAS SE OTKAZAV OD DIPLOMATA DILPOMIRAN EKONOMIST SUM OD PRILEP I BARAM BILO KAKVA RABOTA AKO ZNAE NEKOJ NEKA PISE
28.05.2012, 21:00
Maria
533
Ти благодарам majmunce.Ај ке се обидам да се зачленам.Незнаев за ова.Фала ти.
20.08.2012, 10:35
marinasandra
6
Moze Li nekoj da mi kaze za halkbanka nesto.jas tamu treba sa odam na intervu.kakva banka e taa kolku plata zemaat itn.sekoj infotmacija bi mi bila od pomos.
20.08.2012, 10:47
marinasandra
6
Zdravo.nekoj moze Li da mi kaze so banka e HALKBANK.kolku plata zemaat itn.
21.08.2012, 12:36
Yummy Mammy
1690
A za Tehnolosko Metalurski Fakultet, znae li nekoj nesto? Imase edne oglas za tehnicki sekretar...
21.08.2012, 13:43
riba79
683
i jas pak baram rabota-dipl.ing tehnolog so iskustvo vo vodenje administrativni raboti(f-ri,materijalno knigovodstvo,uvoz,)vo marketing firma i asistent tehnolog vo mesna industrija....
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 23.8.2012 11:38:04 >
24.08.2012, 00:01
Andriance
2140
KLIK тука за работа во контakт центар..ова е фирмата кај што работам јас...кој сака повеќе инфо нека повели у пп
< Поракaта ја уредил Andriance -- 24.8.2012 0:02:04 >
24.08.2012, 02:18
jagodica
199
Daj kazete zenski nesto i za Bitola ako ima nekoj nekakvi informacii za rabota vo Bitola neka pisi
17.09.2012, 11:47
mosa
546
KLIK тука за работа во контakт центар..ова е фирмата кај што работам јас...кој сака повеќе инфо нека повели у пп
Draga nadrijance pa vazi li uste oglasov za rabota vo tvojava forma ili zavrsi
17.09.2012, 12:08
Barbicki2
434
aj ako znae nekoj i za prilep da ima rabota neka kaze
17.09.2012, 12:25
majmunce
257
i jas baram rabota bilo kakva vo prilep barbicki2 pisi mi vo pp fb profil i da kontaktirame ako ima nesto
17.09.2012, 12:59
Barbicki2
434
lele ne mi se praka od tel pp zosto od tel se uklucuvam,kazi mi ako imas fb,moze tamu,mojot e ivana krstev stefanov
05.11.2012, 15:10
MERUSHKA
141
Prodavam relaksator,kupen 3990 den ...za 2000 den,kolicka portokalova ,kupena 2800.... za 1500 den, dubak 2400 den kupen ...za 1200 den, i sediste za vo kola (0-12 m) za 1000 den. Site raboti se mnogu malku koristeni-mozam da kazam i ,,ic,, :)
30.11.2012, 14:58
lilicka
866
Zenskii...daj pomos si go izgubiv Cv od pc a treba da apliciram vo edna kompanija za rab. od sto sum vozbudena nemozam sama da go napravam so detevo daj pomos nekoe pobogato...nadogradeno katastrofa sum Nekoj primer?
03.12.2012, 11:01
zzaa
884
kazi mi e-mail ja ke ti go pratam moete samo ke si gi izmenis podatocite
Друштвота за информатички, технички и консултански услуги ДМС КОМУНИКАЦИЈА ДОО СКОПЈЕ, Компанија која стои позади првиот градски информатор – веб порталот www.skopjeinfo.mk има потреба од ангажирање на: • Новинари (волонтери) Идеалниот кандидат за оваа позиција, потребно е да има високо образование (по можности студии по новинарство), познавање и искуство во областа. Кандидатот треба да поседува добри комуникациски способосности, да го познава македонскиот јазик и добро да се изразува. Ако сметате дека ги исполнувате горенаведените критериуми и истовремено можете да се пронајдете во некоја од областите на нашата работа, вашата кратка биографија и мотивациското писмо испратете ги на contact@skopjeinfo.mk. Доколку процениме дека Вие сте човекот кој може да биде дел од нашиот тим, по пробниот период следи редовно ангажирање/вработување во ДМС Комуникација. Вложувањето и инвестирањето во нашите вработени е еден од главните императиви на ДМС Комуникација.