за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле, и јас мислам дека ми е од компјутерот....сега ќе пишувам со лева рака, оти немам што да правам ако не е компјутерот
12.02.2010, 15:25
mami
8680
на братучетка на мм, која живее во холандија, дечко и има забрана да работи на ком. баш од овој проблем. Му се кочи зглобот и прстите и незнам што таму му се случува и сега после кратко време на комп. мора да прави дооолга пауза и колку може повеќе да го одбегнува...
12.02.2010, 15:27
arh_diz
7198
Kompjuterot site ne usnistuva poleka. A sto da pravime koga denes nema nisto bez kompjuter.
12.02.2010, 20:23
delfinka
416
i mene mi zabrani doktorot da go koristam kompj poveke od 2casa na den i toa so pauzi,ama pravila se tuka da se prekrsuvaat kaj mozam ja bez net????
13.02.2010, 13:18
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Има ли анестезијата некакви контраиндикации на млекото?
Докторот ми рече да не дојам два часа откако сум ја примила анестезијата, додека да помине дејството. Ја доев Миа два и пол часа потоа и се е во ред.
14.02.2010, 19:15
Anushka
1392
Мнооогу брза помош: Како се лечи Рането срце?
14.02.2010, 19:37
mis.
3845
Ако срцето е женско тогаш се лечи со шопинг
15.02.2010, 01:40
Anushka
1392
фала, Мис. за советот. Утре сабајле тргнувам во терапија!
08.07.2010, 13:55
Martins mom
3342
Леле пред малце почна да ми тече крв од носот и гледам не планира да ми сопре...Го стегнав со марамче, ама гледам уште си тече... Да не знае некој чаре?
08.07.2010, 14:06
nadica
4381
НЕ ЈА КРЕВАЈ ГЛАВАТА нагоре наведни се нанапред да истече крвта
08.07.2010, 14:24
Martins mom
3342
знам, знам за тоа дека најлошо е главата назад и да ја голташ крвта... еве малку ми подзапре, ама уште тече Само чудно ми од што...со години ми нема течено крв од нос???
19.07.2010, 22:20
suzeto
1297
podobro e da probie nadvor krvta
20.07.2010, 00:12
Тања РР
2029
Мартинс мам пиеш некакви лекови? Аспирин на пример?
20.07.2010, 13:34
Martins mom
3342
не, ништо не пијам
09.09.2010, 09:05
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: fiore
prvo da ve pozdravam i da vi se izvinam deka mozebi temava ne e nisto povrzana so bremenosto i zabremenuvanje.mi treba pomos i se nadevam nekoj ke mi pomogne.vceravecer mi se sluci koga vrsev golema nuzda zabelezav krf na palomata.deneska istoto mi se sluci ama bese pomalku.koga ja vrsam imam malku peckanje a i custvuvam kako igli da me bockaat.neznam sto se slucuva ama stvarno sum isplasena .ve molam ako nekoja od vas znae nesto za ova neka mi pise vednas!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Merlin
flore najverojatno se raboti za hemoroidi, ne se plasi. Odi na lekar sigurno ke ti kazat sto e, no stom te pecka najverojatno e toa. Ke ti dadt cepcinja i nekoja mast i za brzo se ke pomine. Pozdrav
ИЗВОРНА ПОРАКА: fiore
ti blagodaram merlin sto mi dade uteha ja ne cuvstvuvam nikakvi bolki nitu imam zapek sve si e normalno.a peckanje cuvstvuvam samo na krajot od anusot ako taka se narekuva.uste ednas ti blagodaram i te pozdravuvam.
09.09.2010, 10:07
arh_diz
7198
Utrovo zabelezav kako na Marko mu solzi ednoto oko neznam sto e. Seuste ne sum se javila na pedijatarot dali nekoj imal vakov problem
09.09.2010, 17:23
elle
613
arh-diz јас на ќерка ми и капнував од моето млеко, но освен солзички имаше и гурделки на очињата, на доктор ми дадоа и една маст незнам како се викаше и за неколку дена и помина
16.11.2010, 16:14
anebebe
348
zenski neznam dali sum na vistinskata tema i dali tuka treba da go postavam prasanjeto samo mi treba iten odgovor ako znaete da mi kazete , dali nekoja zane caj za hronicno vospalena prostata vi blagodaram
16.11.2010, 16:18
Anushka
1392
по два литри свежо подготвен и половина час отстоен УВИН чај. Ако ова не помага, антибиотик Палин (консултирај се со лекар)
16.11.2010, 16:25
anebebe
348
ti blagodaram anuska se konsultiravme so lekar internist i so urolog i go gledaa na eho i mu kazaa deka ne e nisto nema nisto samu mu dadoa Augumitine edna doza i tolku niy caj nit nisto i za toa sakam maku jas poveke da se posvetam na toa pa da vidam sto mozam da napravam
28.12.2010, 14:01
nadica
4381
ми треба помош од вчера ме чеша и по малку ме боли левото око, денес е црвено и во долниот внатрешен агол се спрема да ми излезе нешто како акна кај нас попознато како „смиќок“ ако некој знае лек нека пише бидејќи ме чеша а кога го чешкам ме боле
28.12.2010, 14:15
anedespo
940
Samo toplo drzi mu i masiraj go topceto. Toa e zapusena lojna zlezda
28.12.2010, 14:22
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
ми треба помош од вчера ме чеша и по малку ме боли левото око, денес е црвено и во долниот внатрешен агол се спрема да ми излезе нешто како акна кај нас попознато како „смиќок“ ако некој знае лек нека пише бидејќи ме чеша а кога го чешкам ме боле
Јас сум чула од луѓе со ваков проблем дека им поминало откако некоја доилка им капнала неколку капки млеко во окото.
04.07.2011, 18:55
Maca25
7558
Ај помагајте!!! Нина кога стана сега од спиење приметив дека под левото окце ( баш кај подочниците) и се појавиле мали пегички. Вчера ги немаше! Како мали темни точкички. Да паничрам или не?!?!
04.07.2011, 22:17
anedespo
940
Ako povrakala ili placela silno, toa se ispukani mali kapilari.