cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Брза помош

clock-img

12.02.2010, 12:41

clock-img

Annabel

pencil-img

425

Леле, и јас мислам дека ми е од компјутерот....сега ќе пишувам со лева рака, оти немам што да правам ако не е компјутерот user posted image

clock-img

12.02.2010, 15:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

на братучетка на мм, која живее во холандија, дечко и има забрана да работи на ком. баш од овој проблем. Му се кочи зглобот и прстите и незнам што таму му се случува и сега после кратко време на комп. мора да прави дооолга пауза и колку може повеќе да го одбегнува...

clock-img

12.02.2010, 15:27

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kompjuterot site ne usnistuva poleka. A sto da pravime koga denes nema nisto bez kompjuter.

Биди тоа што си

clock-img

12.02.2010, 20:23

clock-img

delfinka

pencil-img

416

i mene mi zabrani doktorot da go koristam kompj  poveke od 2casa na den i toa so pauzi,ama pravila se tuka da se prekrsuvaat
kaj mozam ja bez net????

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

13.02.2010, 13:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Има ли анестезијата некакви контраиндикации на млекото?

Докторот ми рече да не дојам два часа откако сум ја примила анестезијата, додека да помине дејството. Ја доев Миа два и пол часа потоа и се е во ред.user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.02.2010, 19:15

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Мнооогу брза помош:
Како се лечи Рането срце?

clock-img

14.02.2010, 19:37

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Ако срцето е женско тогаш се лечи со шопингuser posted image

clock-img

15.02.2010, 01:40

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

фала, Мис. за советот.
Утре сабајле тргнувам во терапија!

clock-img

08.07.2010, 13:55

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Леле пред малце почна да ми тече крв од носот и гледам не планира да ми сопре...Го стегнав со марамче, ама гледам уште си тече...
Да не знае некој чаре?

clock-img

08.07.2010, 14:06

clock-img

nadica

pencil-img

4381

НЕ ЈА КРЕВАЈ ГЛАВАТА нагоре наведни се нанапред да истече крвта

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.07.2010, 14:24

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

знам, знам за тоа дека најлошо е главата назад и да ја голташ крвта...
еве малку ми подзапре, ама уште течеuser posted image user posted image Само чудно ми од што...со години ми нема течено крв од нос???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

19.07.2010, 22:20

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

podobro e da probie nadvor krvta

clock-img

20.07.2010, 00:12

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Мартинс мам пиеш некакви лекови? Аспирин на пример?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

20.07.2010, 13:34

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

не, ништо не пијам

clock-img

09.09.2010, 09:05

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: fiore

prvo da ve pozdravam i da vi se izvinam deka mozebi temava ne e nisto povrzana so bremenosto i zabremenuvanje.mi treba pomos i se nadevam nekoj ke mi pomogne.vceravecer mi se sluci koga vrsev golema nuzda zabelezav krf na palomata.deneska istoto mi se sluci ama bese pomalku.koga ja vrsam imam malku peckanje a i custvuvam kako igli da me bockaat.neznam sto se slucuva ama stvarno sum isplasena .ve molam ako nekoja od vas znae nesto za ova neka mi pise vednas!!!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Merlin

flore najverojatno se raboti za hemoroidi, ne se plasi. Odi na lekar sigurno ke ti kazat sto e, no stom te pecka najverojatno e toa. Ke ti dadt cepcinja i nekoja mast i za brzo se ke pomine.
Pozdrav

ИЗВОРНА ПОРАКА: fiore

ti blagodaram merlin sto mi dade uteha ja ne cuvstvuvam nikakvi bolki nitu imam zapek sve si e normalno.a peckanje cuvstvuvam samo na krajot od anusot ako taka se narekuva.uste ednas ti blagodaram i te pozdravuvam.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.09.2010, 10:07

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Utrovo zabelezav kako na Marko mu solzi ednoto oko neznam sto e. Seuste ne sum se javila na pedijatarot dali nekoj imal vakov problem

Биди тоа што си

clock-img

09.09.2010, 17:23

clock-img

elle

pencil-img

613

arh-diz јас на ќерка ми и капнував од моето млеко, но освен солзички имаше и гурделки на очињата, на доктор ми дадоа и една маст незнам како се викаше и за неколку дена и помина

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

16.11.2010, 16:14

clock-img

anebebe

pencil-img

348

zenski neznam dali sum na vistinskata tema i dali tuka treba da go postavam prasanjeto samo mi treba iten odgovor ako znaete da  mi kazete , dali nekoja zane caj za hronicno vospalena prostata vi blagodaramuser posted image

clock-img

16.11.2010, 16:18

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

по два литри свежо подготвен и половина час отстоен УВИН чај.
Ако ова не помага, антибиотик Палин (консултирај се со лекар)

clock-img

16.11.2010, 16:25

clock-img

anebebe

pencil-img

348

ti blagodaram anuska se konsultiravme so lekar internist  i so  urolog i go gledaa na eho i mu kazaa deka ne e nisto nema nisto samu mu dadoa Augumitine edna doza i tolku niy caj nit nisto i za toa sakam maku jas poveke da se posvetam na toa pa da vidam sto mozam da napravamuser posted image

clock-img

28.12.2010, 14:01

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ми треба помош
од вчера ме чеша и по малку ме боли левото око, денес е црвено и во долниот внатрешен агол се спрема да ми излезе нешто како акна кај нас попознато како „смиќок“
ако некој знае лек нека пише бидејќи ме чеша а кога го чешкам ме боле user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

28.12.2010, 14:15

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Samo toplo drzi mu i masiraj go topceto. Toa e zapusena lojna zlezda

clock-img

28.12.2010, 14:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

ми треба помош
од вчера ме чеша и по малку ме боли левото око, денес е црвено и во долниот внатрешен агол се спрема да ми излезе нешто како акна кај нас попознато како „смиќок“
ако некој знае лек нека пише бидејќи ме чеша а кога го чешкам ме боле user posted image

Јас сум чула од луѓе со ваков проблем дека им поминало откако некоја доилка им капнала неколку капки млеко во окото.

Live and let live

clock-img

04.07.2011, 18:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ај помагајте!!! Нина кога стана сега од спиење приметив дека под левото окце ( баш кај подочниците) и се појавиле мали пегички. Вчера ги немаше! Како мали темни точкички.
Да паничрам или не?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.07.2011, 22:17

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Ako povrakala ili placela silno, toa se ispukani mali kapilari.

Последни статии

article-img