за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Да и јас на филмови ептен плачам хаха неможам да се воздржам.
02.10.2009, 15:35
mina_m
480
golema placka sum mozam od smeenje da se prefrlam na placenje od sto sum nervno popustena,stalno imam vo mene solzi radosnici ili tazni solzi
12.03.2010, 23:35
baby mama
679
I jas sum golema
12.03.2010, 23:46
jovanka
1745
плаче, плачете, бидејќи достоинствено плачат само невините ангели i jas sum golem emotivec-placka
12.03.2010, 23:49
Maca25
7558
Јас најчесто пред мајка ми. Не сум тип на плачка по филмови и песни
12.03.2010, 23:52
lidijas
199
Da jas placam pred luge koi mi se pobliski
13.03.2010, 21:16
ananikol
1568
Placam na filmovi-da.No vo zivotot dosega sum bila mnogu cvrsta i jaka da ne se rasplacam pred bilo koj,najcesto toa bilo pred mm.Znam deka ke me utesi onaka kako so treba ( pa makar i da sum kriva vo momentot ). No sega vo poslednive meseci mi se slucuva nesto sto i jas samata neznam da si go objasnam ( mislam ne mi e prva bremenost !?!?).Ama jas znam da zajdam od placenje poslednive 2 meseci.Pricina???Nemozam da vi kazam nikakva ozbilna pricina,placam i koga sum srekna placam i koga sum tazna...ili ete kazuvam nesto i pocnuvam da placam... Nikogas ne mi bilo vaka,se nadevam deka so poragajot i toa ke pomine...
13.03.2010, 22:37
Cacko
1127
placam kaj stignam gleam i sakam da se kontroliram ali pusto nemozam.duri i koga se raspravam so nekoj i mi emaka radi toa,moze da si placam ama produzavam da se karam i mu vikam zanemaruj mi gi solzive,karaj se ko da ne placam
13.03.2010, 22:39
baby mama
679
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko
placam kaj stignam gleam i sakam da se kontroliram ali pusto nemozam.duri i koga se raspravam so nekoj i mi emaka radi toa,moze da si placam ama produzavam da se karam i mu vikam zanemaruj mi gi solzive,karaj se ko da ne placam
Исто и јас со карањево, затоа одбегнувам кавги
13.03.2010, 22:43
Mila na mama
1152
Јас не плачам пред никого само кога сум сама. А кога се карам се лутам се жестам и беснеам и таквата душевна состојба ич не ми оди накај солзи. Е после кавгата може да си поплачам ама во веце на само.
13.03.2010, 22:48
April
1257
јас не можам да се воздржам...се обидувам, ама тоа е...плачам од радост, од тага, на хепи енд, на тажен крај...и не ми е срам, воопшто, таква сум си
14.03.2010, 10:08
BILJANA_G
491
Jas sum mnogu cuvstvitelna,sentimentalna,golemaaaa ,na se sto ke me rastazi vednas mi potekuvaat solzite,ne mozam da se vozdrzam,ama koga sum vo prisustvo da podalecni luce gledam da go skrijam toa ili da se vozdrzam ama ako uspeam,vednas odam vo toalet ili ispagam nadvor,ama vo prisustvo na pliski ne mozam.Ponekogas duri koga gledam nekoj film so tazna sodrzina i na toa .
14.03.2010, 12:00
Enika
1480
Порано да...одма плачев...кога се карав со моите, со дечко...ама сеа не...си плачам у себе повеке...сама кога сум.Несакам да покажувам слабост до толку.
14.03.2010, 12:21
Viktori
5329
Зависи за што. Ако нешто жално се случило ми доаѓаат солзи на очи.
Инаку не. Гледам да останам на нозе. Во различни ситуации различно реагирам, ама не ми се случува да се расплачам. Порано некогаш по разни ситуации во животот, ми се случувало да плачам навечер, кога сум сама и слично, ама сега некако отрпната сум. Најверојатно спаѓам во повоздржани или ладни. А и со тек на времето различно реагираме, животот не менува, па некако глупаво ми е сега да седнам и да плачам :) Некако плачењето, ако е заради некој проблем на пример, ми претставува показател на немоќ, а тоа не можам да го поднесам. Сакам и гледам секогаш да сум над ситуацијата. Нормално ако е во моја моќ.
14.03.2010, 13:31
betpet
302
Eve uste edna placka vo grupata na . Mnogu sum custvitelna po priroda i sentimentalana i tesko nekogas mozam da se vozdrzam da ne zaplacam ,ako nesto me rastazi. Bilo da e nekoja slucka, ubav nastan ili pak nekoja scena od film. .Da ne zboruvam za moite slucuvanja vo zivotot, kolku sum se iznaplakala. Ama kako vikaat po nekogas e ubavo i da se iznaplaces, se opusta dusata
14.03.2010, 14:08
arh_diz
7198
Vo posledno vreme stanav golema placka nelicam sama na sebe. Za sitnica mozam da se rasplacam pred bilo koj
11.11.2011, 12:45
Bogdancanka
5422
ehe i toa kakva placka sum,placam na filmovi,placam za raboti koj me povreduvaat,placam koga nekoj raskazuva nekoja tazna slucka...ednostavno nemozam da se vozdrazam...ponekogas koga gledame film mm me zeza ama toa e placka sum
11.11.2011, 12:46
miana
6152
daaaaaaaaaaaa
11.11.2011, 13:01
temjana
1159
охохооо крокодилски со се мрсули гратис Ќе ми се вцрват носот, веѓите и почнувам, порано до липање ми требаше барем 2 саата да плачам, сега за 15 мин. почнувам и да липам абе драма квин сум
11.11.2011, 13:03
kikicka
4218
неззз зависи ако многу ме погоди плачам пред други ако не си чекам дома сама да си бидам и така да си се изнарикам и ќе ми поминее!!
11.11.2011, 13:21
Annet
2404
epten znaci epten nesto da e ne daj boze ili da se iznerviram za nekoja rabota placam,inaku ja sum jarec i kolku da mi e tesko si cuvam i posle ke se iznaplacam,ama pred drug ne. cvrst pred drugite iako srceto mu place;-)))
11.11.2011, 13:47
JovanaJ
911
Jas sum mnogu cuvstvitelna i mozam mnogu lesno da se rasplacam. Ama sum placela samo pred pobliski luge... A koga posleden pat ste placele? Jas mislam deka bese na eden film pred 2-3 nedeli...
11.11.2011, 13:53
Calypso
1386
Ne, pred drugi lugje ne... moze samo ako gledam nekoj tazen film, inaku ne. Ne sakam da pokazam slabost pred drugite, iako mi se ima sluceno pred mm da placam. A cesto se smeam koga dusava mi place.
18.04.2012, 21:46
Snow Queen
302
Да... 2 патиод среќа, 2 пати од тага од среќа плачев кога земав норма за олимпијада и кога настапив на светското првенство а, од тага кога на еден натпревар очекував финале а не успеав, и кога имав многу тежок случај за тешка одлука во спортот-бев помеѓу два огна и на крај тоа пукна во мене дури мислам дека ако не почнев да плачам ќе пукнев-зошто осеќав дека воздух неможам да земам И воопшто не се срамам од тоа што сум плачела, ако можам од радост можам и од тага (за жал) - тоа некаде мора да избие.
..имало и друг пат,да не набројувам
19.04.2012, 11:27
vezilka RR
4931
Богами плачам секаде и пред сите. Ако ми дојдат тоа солзите не можам да ги запрам никако. Некогаш тоа знае да биде прилично непријатно, ама што да правам, не научив да ги враќам назад.Еднаш некаде прочитав дека ако сакаш да се воздржиш да не заплачеш, треба веднаш да ги пренасочиш мислите кон нешто друго, арно ама немаше упатство како да го изведеш тоа , така да не научив да се шифтам во секундата..