за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
венчаница со пријателска Украина
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yulia венчаница со пријателска Украина
Eве слика од фустанот што го носев на матично: Еве слика од венчаницата: < Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.3.2015 19:38:50 >
Cool.Very nice.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel ИЗВОРНА ПОРАКА: Yulia венчаница со пријателска Украина Што значи тоа?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel
Jas ne nosev vencanica iskreno ne sum tip sto obozava mnogu takvi raboti nosev obicen svecen fustan koj do denes go nosam za svadbi oti e mnogu ubav
Само Господ знае колку убави невести сте биле. Само за мене сигурно ќе се каже дека не сум како што кажуваа другите.
it is good that from my advertising began active conversation.
Bidejki pisav deka menuvav vencanici ke vi dadam slika i od drugata < Поракaта ја уредил lukajana RR -- 23.3.2015 22:36:14 >
Konechno gi najdov i drugite.Eve sliki i od niv: < Поракaта ја уредил deluxe RR -- 24.3.2015 0:13:07 >
Наједноставната што ја најдов. Не сакав да изгледам како лик од Дизни, туку како јас, на денот кога се мажам.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива