за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Koga go vidov Petar prvpat, koga diplomirav, koga go zapoznav mm
12.03.2010, 10:14
Adrijana
1301
Imam nekolku: najubav e koga Eva mi zaplace za prv pat, posle koga mm me pobara za zena i koga doznav deka sum bremena.
12.03.2010, 11:09
Cacko
1127
nemozam da odvojam eden moment kako najubav,vo daden period odreden moment mi bil najubav koga go zapoznav mm,koga me zaprosi,koga pravev svadba,koga diplomirav,koga prvpat se zaposliv i prvpat zemav plata ,koga ostanav trudna,koga se rodi Elena,koga sonceto moe prvpat mi se nasmea,koga....
15.03.2010, 19:04
*Daniela*
88
Najsreknite momenti vo mojot zivot:koga ja zapoznav ljubovta na mojot zivot, koga so sestrami zaedno go napravivme testot za bremenost i doznavme deka e bremena, koga mi se javi vo 4 casot nautro i mi rece - si imas vnukicka so prekrasni obravcinja, koga me izvestija pa nekade pred eden polovina cas deka se porodila mojata strina i si imam bratucetka koja e nekade stara edno cas i polovina....
28.04.2011, 11:19
zapce
361
Najubav moment vo mojot zivot bese koga ne pustija od bolnica so bebusot i koga pomina guzvata i ostanavme sami nie trojcata, lezevme na krevetot pokraj naseto bebce i go gledavme so polni oci solzi.
28.04.2011, 11:28
Kori
72
Hm neznam, sekoj den po nekolku, koga doznav deka sum bremena, koga ja vidov prv pat, koga pocna da cica, koga prv pat mi se nasmea, koga proode, kaza mama.... neli vo pravo sum ima mnogu najubavi momenti
12.07.2011, 19:18
Џесика
2036
Апсолвентската екскурзија од прв ден до последен, посебно моментот кога се качував со лифт на Ајфеловата Кула, ми беше долгоочекуван момент,од дете мечтаев да ја видам...
13.07.2011, 14:06
Bogdancanka
5422
Најубави моменти ми се моментите поминати со внуците кој знаат да ме налутат и за 5-мин да ме насмеат до солзи
13.07.2011, 14:33
Martins mom
3342
Дури да го родам син ми, се сеќавав и воздивнував на секој ден од лето 2005 И сега го правам тоа, ама секој миг со Мартин ми е најубав
13.07.2011, 14:44
ritatomic
22
Sekoj sreken moment mi bil najubav
13.07.2011, 15:15
kuklica
264
koga go vidov srcusot na veridbata mi se cinese deka letam od sreka i deka povtorno se zaljubiv od sto mi bese ubav a sega za svadbata pak uste poubav ke bidi dan se onesvestam togas baska i bremena
13.07.2011, 15:19
Maca25
7558
има повеќе, но последно кога ќерка ми ми рече: Мамо сакам тебе пуно!!! сонце на мама најмило
а ќе заборавев - кога го видов внук ми 20 мин откако се роди!!!! ангел на тета !!! едвај го чекам да си дојде со мамичка дома!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 13.7.2011 15:20:28 >
13.07.2011, 17:10
Natuska85
3613
Запросувањето од мм во Венеција на гондола , чуството не се опишува, беше баш право изненадување.А од кога се роди секој момент ми е најубав
15.07.2011, 15:02
zapce
361
Секое утро го имам мојот најубав момент, Моето срценце веке некое време кога станува наутро и уште неубаво расонет има навика да ме гушка, ке ме гушне па ке се тргне потоа пак и така додека убаво не се расониме, мислам дека секој ден ми го прави посебен и просто се топам гушкајки се заедно со него. Душичка тој на мама само колку е мил и сака да се гали и гушка наутро, татко му вели „мамина маза“
18.07.2011, 11:24
dostickage
2181
Koga sin mi za prv pat mi rece mama.
03.06.2014, 15:26
Mila mamicka
387
Секој човек има многу убави моменти во животот, меѓутоа сметам дека за нас жените, моментот кога ќе се роди нашето бебенце е најубав од сите. Барем за мене е така, значи не постојат зборови кои можат да ја опишат среќата којашто ја почувствував во моментот кога ми го покажаа син ми и ми го ставија на градите. Чувството беше непроценливо.
03.06.2014, 17:19
Defne90 RR
1991
Мила мамичка јас целосно се согласувам со тебе.За една жена и мајка најубави се моментите кога на свет го донела своето совршено битие.Тоа е она на кое секогаш се сеќаваме со среќа и солзи радосници во очите,затоа што не постои поубав момент од тоа на некому да подариш живот.И секако најубави моменти се оние што следуваат после кога детето ќе те гушне со малите рачиња и ќе ти рече ти си најдобрата мајка на свет,те сакам.Едноставно неописливо.Најубавите моменти се сите оние моменти од раѓањето на нашите деца и сите заеднички мигови поминати со нив.
05.06.2014, 01:19
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: HristinAntonio
koga doznav deka sum bremena(iako ne planirano), koga sin mi ke me bakne ili gushne, so mm pred spienje koga si muabetime mi e mnogu ubavo i intimno.....
i jas gi dozivuvam bas ovie momenti i definitivno mi se najdragi,i koga ke se prisetam me ispolnuvaat.ima i uste eden najnezaboraven moment : prviot odmor so mojot soprug (togasen "decko") najubav zasto resivme zaedno da "izbegame" od guzvata i napnatosta okolu nas i toa zaedno i skrisum bea toa rajski denovi
30.11.2014, 00:27
scared RR
1349
Кога се запознав со мм
30.11.2014, 14:26
caciana
863
Koga se zaljubiv Pred 6 godini na 23.09
24.11.2015, 14:39
marchi
948
prviot a voedno i posleden odmor so mm nasamo koga doznav deka sum bremena....