за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
nie imavme drustvo(kumovite i deverceto)do pokasno,pa posle imavme sila samo krevetot da go najdeme
27.01.2010, 10:11
Cacko
1127
btw pari za svadba ne dobivme posto poklon dobivme od kumovi i starosvati samo,pa nemavme so da broime
27.01.2010, 10:20
Iva
626
Кај нас друштвото беше до сабајле дома и после само успеавме да си легнеме да спиеме, утредента отваравме поклони и броевме пари. А за чување тешко, 5 години бевме во врска.
27.01.2010, 14:04
delfinka
416
kaj nas nemase klasicna prva bracna nok,nie prvo bevme zaedno odimi dojdimi,eden mesec ja kaj nego pa onkaj mene,pa se verivme,pa po 5meseci registracija pa po godina ipol svadba a posle svadbata ako se misli na taa prva bracna nok,mazmi zaspa kako zaklan,a jas so majkami i so kumot se tepavme od smeenje(za site slucki od svadbata)dodeka starosvaticata se zdrobi od vadenje na snoli,pa na kraj i me isisaa so majkami:) vo sekoj slucaj za pamtenje e "prvata nok"
27.01.2010, 14:25
karla
224
hehehehe, mnogu jaka tema Nie prvata bracna nokj bevme tolku premoreni sto edvaj cekavme da go fatime kervetot bidejki do 2h nokjta traese svadbata dodeka se pribravme doma vekje bese skoro 4h, ispivme po edno kafe so prijatelite sto ni pomognaa za poklonite da gi vneseme i vekje vo 5h utroto bevme vo "koma" i na kraj pamet ne ni dojde da pravime "nesto"
27.01.2010, 14:30
jovanka
1745
Nok za pametenje posle prekrasnata svadba imavme i prekrasno uredena soba so sampanjsko na sredina od krevetot a banjata so sveki kako od bajka covek samo da posaka taka da mu bide sekoja nok.
27.01.2010, 14:33
jovanka
1745
Posle pekrasnata svadba sledese soba uredena kako od bajkite bravo za Aleksandar Palas.Drug komentar ne bi dala samo edno znam ke ja pametam cel zivot.
27.01.2010, 14:36
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Nok za pametenje posle prekrasnata svadba imavme i prekrasno uredena soba so sampanjsko na sredina od krevetot a banjata so sveki kako od bajka covek samo da posaka taka da mu bide sekoja nok.
леле блазеси вииииии...
27.01.2010, 14:48
penelopa
3419
Прекрасно поминат ден...а ноќта уште поубава...колку и да бевме изморени кога се вративме јас веднаш почнав со отварање пликоа, подароци многу немавме...после тоа си се избањавме и си легнавме...се разбудивме гушнати
31.01.2010, 16:00
angels
32
hahhah drugarkami cela vecer vagale patenti shnoli od kosata...
04.12.2010, 14:19
AnnaMolly RR
6409
Откако дојдовме дома прво нешто што направив беше да сварам кафе за мене и мм зашто цел ден не пиевме, а не можеме без кафе. И така уште во фустанот сварив кафе, па си се распостеливме во дневна да видиме што сме добиле
После си го направивме и „адетот“
04.12.2010, 14:54
strelec 8
420
odvaj cekav da go soblecam fustanot.mnogu mi tezese.a i vo kosata neznam kolku snoli imav.si legnavme i ....opa cupa.utre sabajle broevme pari i si fantaziravme
04.12.2010, 19:29
Natuska85
3613
Ние имавме соба од хотелот кај што правевме свадба,се качивме горе и бевме мртви уморни,си се истуширавме, си облековме пижами и легнавме во кревет.Си ги преброивме парите и си зборевме долго време, што како беше.Убаво ни беше си се гушкавме ама ништо не падна таа вечер .
04.12.2010, 21:48
mama26
3977
ex sega se sakate da znaete
04.12.2010, 22:06
lukas
2148
Imavme gosti kumovite devermi,i nekolku drugari na mm ,edvaj cekav da go slecam fustanot zosto bev kako osumka vo nego,a koga si zaminaja site,zaminavme v spalna....i.....i....iii.....
broevme pari... ,kako mi bese maka ic ne mi bese dojdeno to ..mhm..
05.12.2010, 14:52
Natasa981
955
lele i nie isto..posle svadbata imavme soba vo hotelot,ama nisto ne `padna` taa vecer,zasto jas bev mrtva mrtva umorna,edvaj snolite od kosa gi vadev,mi idese da se iskubam :) pa si legnavme so mm i onaka na kratko pomuabetivme kolku prekrasno si pominavme! vo mnogu ubavo sekavanje mi e toj den ,taa nok i se ostanato. jas sum od onie sto edvaj cekaa da se omazat!!!
02.05.2011, 18:14
mami 3.
60
Jas mojata prva bracna noc ja pominav "markirajci" t.e imav zapalenje na besika i non stop mokrev, setajci so mm site grmuski gi posetivme, i koga se vrativme vo hotel on zaspa a jas uste skisnuvav vo wc
02.05.2011, 18:29
humana
596
и да броевме и пари но и се останато магија и емоции како да ни е првпат --потпис ,и тоа какови емоции,се прашувам од каде сила таа ноќ за тоа ,мртва уморна свадбата ни беше во недела а јас во петокот излегов од болница после месец дена лежење и пак најдов сила за тоа,каде торта без шлаг
< Поракaта ја уредил humana -- 2.5.2011 18:30:53 >
05.05.2011, 02:40
ikki
224
nie na prvata bra4na nok mislam na posle mati4no sedevme do docna so kumovite i starosvatovite i na kraj aj kako za radi reda da ne bide bez i4 za da ni trgne brakot a posle svadba niso ja umorna edvaj 4ekav da si legnam, i plus imavme doma gosti , pa togasnata devojka na kumot mi vadase snoli i mi ja masirase mojata sirota glava zdrvena od snoli. I posle nastapuva sveki so nejzinata ljubopitnost i odma ajde da broime pari ajdee kako ona da pravela svadba i taka izbroja sveki parite i si legnavme da spieme.
15.02.2012, 13:47
Luci
2250
Првата брачна ноќ ни почна се знае како со пребројување на париииии во собата во хотелот кај што ја правевме свадбата а ми заврши со повраќање до ниедно време
15.02.2012, 13:57
Annet
2404
o leleee se ubavo ,ama jas sama si ja pominav bez mm, otide da slavi 10 god matura:))))))))))))))) a parite po nekolku dena gi prebrojavme;-))))))))))
15.02.2012, 23:13
miana
6152
Nie broevme pari - sekako Isto taka i se raspravavme so bivsata na mm koja sto ne zamarase so nejzinite drugarki na telefon obiduvajki se da ni ja rasipe vecerta no za zal ne i uspea Sepak padna toa sto trebase a izutrinata pojdovme za Ohrid na vikend
16.02.2012, 00:01
Andriance
2140
Lellele ja bev tolku umorna baska 6-ti mesec...a mm zapnal da broime pari...on dodeka broese ja vadev umetok od kosa i vestacki trepki....nemase sex ama se iznagushkavme
28.02.2012, 19:07
mama_sk
158
Nie imavme regularna prva bracna nokj a bogami i prvo bracno utro vo apartman vo hotelot kade sto pravevme svadba. Podarocite gi otvaravme duri posle eden den. Ahhh, prekrasni spomeni...
28.02.2012, 22:30
Millie
3
Pravevme svadba vo Holiday inn i kako poklon od hotelot ni sleduvase nokjevanje vo apartman. Prethodno si spremiv torbicka, pokraj drugoto i so svilena spavakja i preubav ves ama koga zavrsi svadbata tolku nemav sila za nisto, sto edvaj uspeav sminkata da si ja izvadam a kamo li nesto povekje! Se iznasmeavme so soprugot deka bas sme starci sto nemozeme bas vecerva i si zaspavme... Nadoknadivme narednite denovi