cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Денес тагувам поради...

clock-img

31.03.2010, 08:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

bas mi e zal profiuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.03.2010, 09:12

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

баш штета,знам колку боли за милениче.посебно ако си ептен сврзан со негоuser posted image

clock-img

31.03.2010, 09:14

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

zalno navistina za milenice user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

31.03.2010, 09:35

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 10:41

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image user posted image од мала ја чувам колку ракава ми беше и со мене спиеше.кога се породив ја дадовме кај моите на викендица и таму си се чуваа со татко ми.user posted image user posted image user posted image

фала ви на сите на подршкатаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

31.03.2010, 11:28

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Многу ми е жал професорице. Знам како ти е. И јас имав шкотски овчар-Сара, подарок од мм, тогаш ми беше дечко, ја чував од нејзините 32месеци, но кај моите во Неготино, и татко ми не можеше веќе да ја чува, знеч секојдневно четкање, шетање, а јас не можев да ја земам во кај мене во Скопје, во станот, и ја дадовме на една фарма. Еднаш ја каснало змија, успеалњ да ја спасат, вториот пат, пак отишла на истото место, и пак ја каснало змија, ама овој пат не ја спасија.
Мислам дел од срцето ми се искорна.
Ама после некое време , мислам дека ќе си земеме кученца, што ќе си ги сакаме исто така.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

14.07.2010, 10:25

clock-img

Bubuska

pencil-img

33

Ех, смејте ми се мене, јас не сум тажна, ама чим сте почнале со миленичињава, еве јас сум најголем љубител и кучето си го сакам повеќе од се и сите... Ма не бебиња, не родители, не баби и дедовци, ништо не може да ме раздели од него (сестра ми е алергична, моите и не се баш љубители, ама мене он ми е срцето, он ми е животот, а и он најсреќна ме прави, па баш ми е гајле :) )

clock-img

14.08.2010, 10:58

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Цела недела тагувам поради дијагнозата на татко ми, има рак на бели дробови.Секогаш се плашев од оваа болест.Незнаеме главата кај ние дома.Незнаеме од каде да почнеме. Од Понеделник почнува со терапија. Од сега па натаму сите ќе водиме борба за неговоит животuser posted image user posted image user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

14.08.2010, 11:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.08.2010, 13:38

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ах драга, наполно те разбирам како ти, ако една искрена пријателска прегратка може бар малку да ти го олесни периодов кој доаѓа, верувај постојано ќе ја имаш... user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

14.08.2010, 20:35

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Ви благодарам за утехата ве user posted image ијас. Тешки и напорни моменти се овие, почнуваме еден нов живот сега. Се соочуваме сите со најлошото.Ви посакувам здравје на сите, бесценето е. 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

14.08.2010, 23:48

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Денес тагувам поради тоа што една моја мноооогу драга особа ме навреди...ми нанесе преголема болка...мислам дека нема да можам да поминам преку тие зборови user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

05.09.2010, 20:44

clock-img

petra27

pencil-img

385

Denes taguvam poradi toa sto iako sum trudna so rizicna bremenost i moram da lezam,site uspevaat na ovoj ili onoj nacin da me iznerviraat.....a molev Boga barem ovie 9 meseci da me ostavat na raat,no definitivno na site im e gajle........

clock-img

25.01.2011, 08:22

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Денес тагувам...user posted image user posted image user posted image

денес тагувам поради две работи user posted image  тагувам поради недочеканиот роденден на нашиот Тоше, и поради смртта на вујко ми user posted image user posted image user posted image  кој денес го заврши својот живот user posted image user posted image user posted image
...ах вујко user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.01.2011, 09:36

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

и јас тагувам за Тоше денес о Надица мила жал ми е ама мора да се продолжи со животот user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

25.01.2011, 10:50

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

osekam deka denes ke placam po tose kako i sekoja godina

clock-img

25.01.2011, 11:26

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Денес е толку голем ден за сите нас,а тебе те нема.Денес требаше да наполниш 30 години,требаше да уживаш во животот,во младоста,а Бог те зема.Но денес сите ние се сеќаваме на тебе,сите ние те сакаме.Денес сите ние го славиме твојот роденден....ТЕ САКАМЕ ТОШЕ...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

21.08.2011, 00:18

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Денес тагувам поради смртта на две момчиња.Тагата ја делам со цел град, нема музика нема забава, нема две млади души.
Се случи страшна трагедија во близина на Неготино, се преврте автомобил во кој имало 5 момчиња на возраст од 20-22г на пругата на која неколку минути по настанатата несреќа помина „редовниот“ воз, и одзеде 2 млади живота.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.09.2011, 23:22

clock-img

petra27

pencil-img

385

Denes taguvam poradi toa sto doznav deka tatkomi ima karcinom na prostata.....se cuvstvuvam tolku tazno,prazno i pokraj borbata sto ja imase pred tri godini so izliv i uspesna operacija sega povtorno da e bolen.....go molam Boga da mi vozvrati na molitvite i bidejki  treba da pravi sken na koski,za da vidime dali metastaziral,neka e vo poceten stadium.....veruvam vo Boga i go molam da mi go ostavi tatko mi tuka so mene i so vnucinjata.....barem da porasnat i da mu se raduvaat.........user posted image

clock-img

13.10.2011, 23:35

clock-img

petra27

pencil-img

385

Pred nekolku dena go zagubiv tatko mi.....
Pocina od karcinom so progresivni metastazi....se se sluci nabrzina....edna nedela otkako doznavme.....
I sto da kazam osven deka srcevo me boli,dusava mi se kine.....imam praznina vo sebe,koja znam deka ke ja imam celiot zivot....
A bese tolku dobar covek....i eve vo momentov mi e negoviot lik pred mene,mi nedostasuva.....a posebno koga ke ostanam sama.....
Znam deka sekogas ke imam edna praznina vo srcevo,sekogas koga ke se raduvam ke zalam sto ne e kraj mene....te sakam tato

clock-img

13.10.2011, 23:44

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Петра, многу ми е жал, прими го моето сочувство, дознав пред неколку дена и сакав да ти се јавам, потполно разбирам како е кога исчекуваш таков момент во ситуација на болест... Кога и да било исто ќе било болно. Да сте здрави и живи вие, многу гушки од мене user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

14.10.2011, 06:19

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Прими најдлабоко сочувство Петра. Страшно е да изгубиш родител. За неколку дена ќе бидат седум години од смртта на татко ми, а огромната празнина за него никогаш и со ништо не се наполни.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.10.2011, 06:25

clock-img

kapina

pencil-img

4327

petra primi go moeto socustvo tocno znam kako ti e na dusata bidejki i jas go zagubiv tatko mi pred 5 godini nenadejno pocina od infarkt 

clock-img

14.10.2011, 08:36

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Петра жал ми е многу, прими сочувство user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

14.10.2011, 09:42

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Петра, мила, знам дека нема зборови што можат да те утешат или, пак, нешто што ќе ја надополни оваа празнина во твојот живот, но животот тече понатаму. Биди силна за твоето синче, биди му родител каков што ти бил тебе татко ти, воспитувај го да порасне во добар човек. Така споменот на татко ти вечно ќе живее. Прими и мое сочувств.

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 14.10.2011 9:43:29 >

Live and let live

Последни статии

article-img