cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Денес тагувам поради...

clock-img

07.11.2015, 22:57

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Денес не ми е денот user posted image
За два месеци требаше да се роди едно бебе ,една мала женска која многу ке ги радуваше мама и тато .
Ама се роди вчера user posted image и нејзините 1200гр не успеаа да се изборат за живот и малото сонце денес ја изгуби битката .

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

07.11.2015, 23:05

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

lukajana RRuser posted image strasno trogatelnouser posted image nema uteha vo ovoj moment

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

08.11.2015, 18:02

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Lukajana zal mi e mnogu jas vcera bukvalno rikav na glas placev posto bev na grobistata za zadusnica na grobot na tatko mi i na grobot na drugarka mi i oti minatata god na denesen den mi se sluci biohemiska bremenost imav dva embrioni vrateno i rikav na glas tatko mi imase 51 god koga umre drugarka mi 22god

clock-img

10.02.2016, 10:40

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Денес немам каде,Земјата ми е мала,претесна,небото ми е високо ,а душата претешка.Денес сакам да стане утре,сега во моментов и никогаш да не се повтори.
Понекогаш ете така се лажам дека времето залечува,трагите бледеат и животот продолжува.Но,потоа доаѓа 10 ти февруари и се се руши.Спомените се тука,не отишле ни чекор подалеку од мене,сликите во глава навираат како да било вчера,срцето стега,бара излез,а солзите се врели,болат до срж.
Каде е тоа проклето време да залечи?!?
Физичката болка поминува,крвавите рани зараснуваат,но кога душата боли ,лекот не постои.Кога срцето крвари ,проклето боли,не поминува.Тука не постои ден,месец,година .Тука нема ни време ,ни лек.Тука сум само јас ,здробена од болка и пет години талог на душава.
Мама ВЕ САКА,силно ве гушка,тука и сега,зашто немам каде.

clock-img

20.02.2016, 13:27

clock-img

bebebi

pencil-img

9

Taguvam za majkata rodilka od Prilep imala 21 god. zalosno, zad sebe ostavila kerkicka i novorodence kolku samo mi e zal za tie deca....dusata mi e rastreperenauser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img