cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

10.09.2009, 14:25

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Денес и вчера и завчера се чувствувам ужасно, ама ептен ужасно, ми иде да викнам да плачам да плачам или пак да легнам и да можам да заспијам ама одма и да не мислам на ништо...Незнам што ми е ама многу сум нервозна и ке пукнам од мака.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2009, 14:29

clock-img

Enika

pencil-img

1480

jas bev takva pred nekoj den...da ne si u pms?:)

clock-img

10.09.2009, 14:31

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Ne samo sto mi zavrsi, za zal ne e toa...

clock-img

10.09.2009, 14:37

clock-img

mami

pencil-img

8680

а што ти е мила? или само те фати онака тажно? можеме да помогнеме некако? во секој случај ова е за тебе
user posted image

clock-img

10.09.2009, 14:43

clock-img

Enika

pencil-img

1480

znaes deka pms znaci i postmenstrual sindrom...mislam mi se ima mene deseno pred da dobijam da neam nikakvi naci nitu za vreme na dobieno nego odposle:(kako i da e a hug for u i proshetaj na soncevo...mene sekogas me puni so pozitivna energijauser posted image

clock-img

11.09.2009, 09:04

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Мами дали ти воопшто знаеш колку позитивна енергија шириш околу себе?? Незнам јас барем така се чувствувам кога ке се приклучам на форумот..и кога ке има следна средба , сакам конечно да ве запознааам..
Инаку фала за гушките, денес сум малку подобро, спиев нокеска за разлика од претходниве денови и сум порелаксирана, ке бидам добро, фала ви во секој случај и јас ве гушкам вас

clock-img

11.09.2009, 09:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image немој така ке почнам да црвенеам..а што ти беше тебе последниве денови? има некоја посебна причина? ајде мило ми е што си денес подобра

clock-img

11.09.2009, 09:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мнооооооогу подобро од вчера user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

11.09.2009, 09:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image

мм се враќа попладнеuser posted image user posted image user posted image user posted image едвај си го чекам..ми недостигаше цела недела

clock-img

11.09.2009, 09:44

clock-img

bibi

pencil-img

124

Јас не сум многу најдобро.Вчера малку се уплашив добив некои болки и докторката ми рече малку полабаво, да одморам повеке.19 недела сум и ме фати некој страв. А не можам да одморам, ќерка ми душата ми ја вади , сабајле во градинка дури се спремиме, доцнам на работа и луѓе мои како да се одмори жената што е и мајка и сопруга?

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

clock-img

11.09.2009, 10:12

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

nikako me boli grlotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

11.09.2009, 12:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Денес сум катастрофа ме фати некоја нервоза и се ми смета user posted image user posted image user posted image ми иде да почнам да плачам ко мало дете ептен лош ден уф уф

clock-img

11.09.2009, 12:25

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image

clock-img

11.09.2009, 12:29

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

фала,фала mother 29

clock-img

11.09.2009, 12:47

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ajde be luge kade ste?jas denes sama sum?user posted image

clock-img

11.09.2009, 12:53

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Тука сме ние ама ти најактивна си изгледа.Јас сум fb на играм Farmville.Се заразив со играва.Кој има fb да му пуштам request.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

11.09.2009, 12:54

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

не си сама и јас сум тука и кажи како си ти денес?

clock-img

11.09.2009, 13:23

clock-img

Enika

pencil-img

1480

i jas sum tuka i denes neso ne mi e ok...ne e niso posebno samo se iznervirav poradi edna rab i taka tazno mi dojdeuser posted image ...ama zatoa posle ke si izlezam i ke si biram poklon za brdej zaso utre punam celi 26 goduser posted image toa ke me raspolozi vajda:D

clock-img

11.09.2009, 13:23

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Jas imam nov avatar a gledam i bogdancanka!suppp

jas bev super raspolozena ama sega se iznervirav do max...od glupavi zeni

clock-img

11.09.2009, 13:25

clock-img

bibi

pencil-img

124

зошто бе кој те изнервира толку?

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

clock-img

11.09.2009, 13:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

што бе само јас сум денес екстра расположена? извинете што не ве дружам, ама имам работа многу на работа...ако треба некој да се тепа кажувајте

clock-img

11.09.2009, 13:27

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

mother 29 кој те изнервира толку?Ајде немој сега да ти го расипуват расположениетоuser posted image

clock-img

11.09.2009, 13:29

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Леле мами ама ме насмеа фала баш убаво зашто цел ден сум скисната

clock-img

11.09.2009, 13:30

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ajde na kotek :)))

user posted image

clock-img

11.09.2009, 13:33

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Леле ве читам и си викам што им е на нашите форумашициuser posted image Е знаете што јас се чувствувам супееееееееееееееерuser posted image user posted image Да, да најсериозно, маж ми вчера доби отказuser posted image да ОТКАЗ! Ама што, животот продолжува, неочекуван стрес, ама сега да плачеме ли? Не не мили мои женски, денот е убав и покрај сите сраuser posted image . Затоа ајде ќе ве молам сите да ми пуштите по една насмевка да не ве мислам и Васuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Последни статии

article-img