cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

12.09.2009, 11:06

clock-img

Bile

pencil-img

440

Da so vtora bremenost a kerka mi ima 4 godini i eden mesec. kako ste vie so maliot

clock-img

12.09.2009, 11:06

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Мене деновиве многу ме боли глава и многу ме болат забите(под пломбите) ама не ми е нормално сите заби да ме болат толку, не е можно да ми се расипани.Се си мислам од притисокот од промена на време ме болат и забите и главата.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

12.09.2009, 11:12

clock-img

Bile

pencil-img

440

imas vospalenie na nepcata toa e sigurno zatoa te bolat site zabi

clock-img

12.09.2009, 11:15

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денеска јас сум супер ми се јави мајка ми да одам да го земам внук ми на сестрами детенце тука е речиси секој викенд со него никогаш не ми е досадно значи денес цел ден ке бидам разигранаuser posted image user posted image user posted image Елена баш ми е зал за маж ти се надевавам брзо ке му помине.Поз за сите

clock-img

12.09.2009, 11:56

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

nie sme super.Sega odime na gost.Pozdrav do site i neka denov vi donese mnogu radost. 
:)

clock-img

12.09.2009, 12:24

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

Sega za sega e dobro, plodot e ok , ima uste krvarenje ama poslabo.Pak na inekcija vo pon. a do togas da miruvam , samo sto uste ne znam kako da go izvedam delot so miruvanje so 2,5 god dete po doma :)

clock-img

12.09.2009, 14:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Денес сум полна со енергија, мислам така се чувствувам, имам гости од вчера па со три деца дома и Мила правиме журка.Златни се децата, викаат, трчаат, пеат, весело ни е нема штоuser posted image user posted image Инаку денот не е за шетање,нели, ама тоа не знали дека нема други работи кои може да ги правиме дома.Еве на пример, на кој му е досадно нека се дружи со пеглатаuser posted image мислам тоа да ми прави друштво, мене пак ме чекаат куп алиштаuser posted image а дали тоа јас многу перам?user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

12.09.2009, 14:14

clock-img

natasha

pencil-img

430

ha deneska sum se rascistila po doma,poso Luka e kaj zolva mi nagosti,pa go staviv na stand by FB pa i se frliv na kukata-inaku sum energicno tapa radi vremetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2009, 15:50

clock-img

Лејди

pencil-img

187

Заникаде, се разбудив со ужасни болку во грлото..
Ич не се чувствувам добро.

clock-img

12.09.2009, 16:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

ужасно поспано...Лука стана во 5 и презаспиваше на два пати што значи дека ние не спиевме ичuser posted image

clock-img

12.09.2009, 21:30

clock-img

denicka

pencil-img

620

odsabajle bev extra i raspolozena i polna so energija. posle toa padnav kompletno. brat mi cel den povrakal i temperatura i groznica. i sega se slusnav so majka mi i mi vika deka zavrsile na detska klinika na infuzija. vo 2 godini ednas mu se slucuva ova. a site ispituvanja gi ima napraveno i site mu vikaat nisto ne mu e. user posted image user posted image user posted image  mnogu se sekiram user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

12.09.2009, 22:50

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Се менувам на пола саат......user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

12.09.2009, 23:24

clock-img

niki

pencil-img

4299

Definitivno ne se cuvstvuvam dobro, neznam sto mi e????????????

clock-img

12.09.2009, 23:34

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Sega sum dobro.Razgovarame so mojata prijatelka bebica na skajp i veruvajte, tolku me smiruva razgovorot so nea,i  mnogu mi pomaga.Inaku bev mnogu razocarana i tazna

< Поракaта ја уредил STRUMFETA -- 12.9.2009 23:44:22 >

clock-img

12.09.2009, 23:42

clock-img

Викторија

pencil-img

105

не само денес и вчера катастрофаuser posted image user posted image сум незнам стомие мозеби иод времето надвор

clock-img

13.09.2009, 09:32

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

Osameno , mojve otidoa za Prilep maz mi da ja vidi baba mu i do vecer ke se seknam. 

clock-img

13.09.2009, 09:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

не си сама мила моја не имаш нас за да ти го разубавиме денот user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.09.2009, 09:38

clock-img

nadica

pencil-img

4381

а јас се чувствувам одлично станата сум од 6hсега керка ми се успа а јас да ве подружам па може ќе и се придружам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.09.2009, 10:24

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

Fala ti srcka , tocno taka ve imam vas, si gi pustiv i sex and the city na dvd i cistam po malku niz doma. Komedii sum izbrisav prozori u dnevna pa pola saat pauza pa drugite sobi vaka ako se cistelo jaoooo ke mi treba cela vecnost :)

clock-img

13.09.2009, 11:19

clock-img

Весна

pencil-img

771

user posted image  вредни мамички. Јас дури сега станувам, пред 10 минути отворив очи, гледам нема никој низ дома, а гунгула, се растурено, па не да ме фаќа мрза, се мислам уште малку да си прилегнам user posted image  па после ќе зачистам. Ах да го види ова мајка ми, ушното тушпанче ќе ми го пукне, па оди биди поспан. Ах, што ми е убаво вака user posted image

clock-img

13.09.2009, 11:21

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

Vesnic nikoj ne te brza uzivaj :) Ako treba pomos vikaj 

clock-img

14.09.2009, 00:12

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image денес сум ваква  user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

14.09.2009, 10:37

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

zdr, ringerajki!kako ste?jas dobro, ama mozam da bidam i podobro?!!:))))

clock-img

14.09.2009, 12:33

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

e sega e podobro:)

user posted image

clock-img

14.09.2009, 12:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас сум денес како типична трудница.user posted image
Од сабалје плачев user posted image , потоа бев лута user posted image и откако расчистив со шефот се смеам user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Последни статии

article-img