cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

20.10.2009, 10:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Ајде, ајде можеш ти што е тоа за тебе, јака си ти.user posted image
Гледај на тоа вака со две деца кои бараат внимание ќе немаш време да ја забележиш свеки, а камоли да и се нервираш.

точно!испробаноuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

20.10.2009, 10:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

инаку денес не сум расположена за ништо, ама баш за ништоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

20.10.2009, 10:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле јас денес сум 200 на саат уште во 7:30 сабајле ми дојде еден господин да зема роба на компензација и се расонив убаво со испратници.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.10.2009, 10:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mi se spie nemozam da otvoram oci

clock-img

20.10.2009, 15:02

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ишишана со нови чизми се чуствувам екстраuser posted image

clock-img

20.10.2009, 15:44

clock-img

Enika

pencil-img

1480

se nrviram a neznam kako da si go resham problemot...use polso so neznam kako da i soopshtam na majka mi...ke ima svadza:D

clock-img

20.10.2009, 15:47

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

што е еника?што те мачи,златна а?

clock-img

20.10.2009, 15:50

clock-img

Enika

pencil-img

1480

iam problem so neznam kako da go resham, se mucam so denovi  i celo vreme si praam rezija u glavata, mora da zboram so majka mi ama mislam deka poveke me plasi nejzinata reakcija nego li problemot.user posted image na moment mi izglea lesen, ama na momenti ne i se zgrcuvam cela i zeludnik me boli epten...i taka si drzam u sebe dur ne puknamuser posted image

clock-img

20.10.2009, 15:51

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ајде исфрли од тебе!

clock-img

20.10.2009, 15:54

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ah ne bi mozela...so nikoj neam bash zboreno i onaka mi e...ke mora da go resham a koga ke go resham ke vi kazam...vie samo molete se se da pomine ko sho trebauser posted image

clock-img

20.10.2009, 15:57

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Еника толку е страшноuser posted image , па затоа сме тука да поделиш со нас.полесно е да го пишеш него да го кажеш.сепак како ти одлучиш, но се надеваме на најдобро и наскоро чекаме ведрина од твоја страна повторно.

clock-img

20.10.2009, 16:03

clock-img

Enika

pencil-img

1480

pa neznam dal e strashno ama ete...ne se osekam da go spodelam:)

clock-img

20.10.2009, 16:07

clock-img

mis.

pencil-img

3845

а да не си ни малкуuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 16:11

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ahahahahaha mis me iznasmea imash pijacka o mene za ova:)ne mila da sum trudna majka mi ke viknese pleh muzika a i ja bogami:Dne sum mala krava od 26 goduser posted image

vaka problemot e so konecno zavrshiv se so fakultetov moj...se zianmaciv so edne profesor do lani polagav negov ispit, imav period kaj so se mucev so HPV visoko rizicen, pa intervencii, raskinuvanje na 4ipolgodishna vrska,...i cel toj period se trudev da zavrsham fax zaso i jas veke nemozev a ni moite doma...epa stigna i toj period ama u se toa so mi se desi(nemav fateno uslov na vreme) i ne zapisav redovno posledna godina(iam i treta plakano pokasno ama ne mi pravea problemi)...najiskreno sea se mi izleze na videlina deka gtreba da rascistam finansiski tamu...ama luge be indeksot nigde mi go nema se ubiv od baranje...ke se ubijam neam mir ovie denovi...dobiv 9ka posleden ispit nemozam da i se iznaraduvamuser posted image user posted image user posted image

ete kazav...

clock-img

20.10.2009, 16:22

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Леле еника ова било полошо но не се секирај сигурни си го сместила некаде на сигурно.Врати го филмот кај си го ставила последен пат,каде го виде за последно.Да не го заборави некаде,дане е кај некоја другарка за оценка потпис во библиотека оставен не знам друго размисли убаво.Да не ти е на студенски прашања........................

clock-img

20.10.2009, 16:24

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ne e se proveriv...posleden ispit polagav u februar a ova po sto dobiv ocenka e prevod predaden(kako ispit ni se racuna)...neznam so da pravam mn loso se osekam

nekoj sovet, pomosuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 19:54

clock-img

Лејди

pencil-img

187

Среќна сум конечно повторно имам интернет домаuser posted image
Ми недостасувавте сите.
Цел месец немав интернет ама да ви се пофалам се исплатеше го положив испитот кој најмногу ме мачешеuser posted image
И еве ме сега пакuser posted image

clock-img

20.10.2009, 19:59

clock-img

Mucka

pencil-img

117

e danas sam bas onako od volje....iako me kasalj drzi!!

clock-img

20.10.2009, 20:01

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Mucka добредојде на ррuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 09:11

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

ne e se proveriv...posleden ispit polagav u februar a ova po sto dobiv ocenka e prevod predaden(kako ispit ni se racuna)...neznam so da pravam mn loso se osekam

nekoj sovet, pomosuser posted image user posted image user posted image

не се секирај еника и јас губев индекс...не е страшно ништо,си поднесуваш барање и по испис во досие ти отвараат нов...
а ете и јас така ...на крајот кога ми го отворија досието ,ми најдоа еден куп за доплатаuser posted image ....па прво си платив ,па си бранев дипломска..

мојот случај е сличен со твојот..еј ако сакаш пиши пп,ке ти објаснам што те интересира и не се секирај..за се има решение...се стои во досие,ако не има пријави и кај проф. што си полагала...еј пиши

clock-img

21.10.2009, 09:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

Еника, провери убаво, ако не, правец на студентски, малку ке се помачиш знаејќи ги нашите референти на филилошки ама ке средиш се...

clock-img

21.10.2009, 09:19

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Еника имав колешка-го загуби индексот па одеше сите испити да и ги препишат.Се надевам ќе го пронајдеш, мора да ти е тука некаде.Јас обично така кога ќе зафрлам некоја работа, проверувам по чантите.Имам многу ташни и некогаш оставам работи во нив.

clock-img

21.10.2009, 14:05

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

еника ,како е?има нешто ново?

clock-img

21.10.2009, 14:10

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ej decki...fala vi na podrshkata....zborev vcera so moite im kazav...majka mi ziva srekna so konecno zavrsjiv se...i rekoa da ne se sekiram ke mi pomognat i oni ako mozat...ama poso poslednata ocenka ke mora da ja zeam sl nedea deka asistentot ne e tuka ovaa slednata ke sredam seuser posted image mn mi olesna da vi kazam epten bev pod stres i nemozev ni da spijam...se budev navecer se mucevuser posted image denes prvpat posle nekoe vreme stanav vo 10h bez da se razbudam sabajle ranouser posted image

taka da ke se sredi se ok...fala vi na site sto mi pisavte mn mi olesna sto imam na kogo da se obratam...pa ke ve isvestam kako proslo se...a i moze edna zenska sobiranka ponatamu...da ve pocastam

fali vi srcki uste ednasuser posted image user posted image

Последни статии

article-img