cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

10.11.2009, 15:19

clock-img

nadica

pencil-img

4381

мис биди таква како што мајка ти знае дека можеш да бидеш среќна и насмеана со твоите ангелшиња и мислам дека ќе бидеш супер расположена user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

10.11.2009, 17:35

clock-img

denicka

pencil-img

620

sabajle:  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

porucek: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posle pregled: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sega: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

13.11.2009, 11:50

clock-img

Medo

pencil-img

250

Одлично!!!

user posted image

clock-img

13.11.2009, 12:02

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Sabajle bv super raspolozena no pred malce mi dojde svekrvami celata uspanicena od ovoj svinskiot grip, i pocna da zbori kako naviena i mi prekipe i i rekov da prestaneda kreva panika znaci zbesnav.user posted image
I vide nevide si poigra malku so Monika i si otide.Mi drzese predvanja kako ne sum trebala da ja nosam Monika na kontrola na fizijatar i ortoped a treba sega od ponedelnik da ja nosam,tamu ke zakacela virus.
Lele mi go digna pritisokot.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

13.11.2009, 12:36

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас денес сум супер некако исполнета и срекна а причина за тоа беше едно девојче што пред некој ден и дадов некоја кутија со алишта и денес излегов на кратко да прошетам и ја сретнав,носеше една јакна што и дадов и девојчето веке незнам по кој пат ми се заблагодарува и некако многу и се ирадував незнам некако многу убаво ми е чувството што девојчето е многу срекно за се што сум и дала а и кога гледам дека јас со тоа на некој начин сум ја исполнила.Дали вие некогаш сте го имале тоа чувство?

clock-img

13.11.2009, 12:53

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

така-така

clock-img

13.11.2009, 13:45

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

јас денес сум супер некако исполнета и срекна а причина за тоа беше едно девојче што пред некој ден и дадов некоја кутија со алишта и денес излегов на кратко да прошетам и ја сретнав,носеше една јакна што и дадов и девојчето веке незнам по кој пат ми се заблагодарува и некако многу и се ирадував незнам некако многу убаво ми е чувството што девојчето е многу срекно за се што сум и дала а и кога гледам дека јас со тоа на некој начин сум ја исполнила.Дали вие некогаш сте го имале тоа чувство?

da redovno podaruvam obleka...se sto nosam go davam ist i doma kaj mene majka mi posebno:)taka treba site da pravime...koga gi pravam drugite srekni ja sum uste posreknauser posted image
i ja se oseka super iako doma se gotbi i nuser posted image a naveliko..gosti na rucek

clock-img

13.11.2009, 14:00

clock-img

Еца

pencil-img

6692

па... убавоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

13.11.2009, 14:03

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Извини за будењето.user posted image

love u all

clock-img

13.11.2009, 14:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Sončevo ubavouser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

13.11.2009, 14:10

clock-img

ripce

pencil-img

2148

настинато... не знам веќе по кој пат настинувам оваа есен. Неделава имав колоквиуми, по цел ден учев и само основните работи по дома гледав да ги завршам. Сега имам еден куп работа, која треба да ја завршам денес и во недела пошто утре сме на свадба. Ама неможев, а да не ѕирнам што се случува на рр. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2009, 14:13

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Е сега се чувствувам преморено.user posted image

love u all

clock-img

13.11.2009, 14:15

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Super Petok e denes

clock-img

13.11.2009, 15:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Па откако се препалив сабајле заради температурата на Марио, се смирив дуууури по прегледот и потврдата од доктор дека не е во прашање свински грип user posted image
Потоа денот си доби некој нормален тек. Си ја видов Миаuser posted image  и се видов со луѓе кои ги немам видено долго време.
user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.11.2009, 15:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

Денот ми почна прекрасно- со пораката дека Срничка има ќерка..после се изнашетавме со Лука- мм е на работа, после си заспа- и уште спие, веќе 3 часа, јас си исчистив се во спална, ја раскренав собата каде моментално спие, пуштив 3 машини, измив садови..и конечно да се видам со васuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2009, 15:42

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

АУУУУУУУУ што изнакажа,јака ти душа хииххиих домакинка ,нема заеuser posted image  user posted image

clock-img

13.11.2009, 15:47

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image морам...за сега окга стана Лука да можам да бидам со него на раатuser posted image user posted image

clock-img

17.11.2009, 11:19

clock-img

mami

pencil-img

8680

не добро..некако чудно се осекам, како да ке ми се слоши, како да ми е потечено лицето и да сум плачела цела нок..

clock-img

17.11.2009, 11:30

clock-img

Bibi_S

pencil-img

94

мислам дека секој момент ќе повратам. ама на работа сум па некако се воздржувам. не можам да сфатам. таман се радував што првите три месеци од бременоста не ми се лошеше, и си реков нема да повраќам цела бременост. Сега сум во второ тромесечие и мене сега повеќе ми се лоши од претходно. user posted image само овошје јадам, тоа ме освежува. ај ќе си каснам сега еден портокал. 

Every cloud has a silver lining

clock-img

17.11.2009, 11:46

clock-img

Весна

pencil-img

771

Мрзливо. Еден спанаќ цело утро го чистам и мијам user posted image њњњњ!

clock-img

17.11.2009, 11:47

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

супер ,наспано,конечно да доживеам јас Марко да го разбудам за градинка, а не тој мене....user posted image

clock-img

17.11.2009, 11:48

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

не добро..некако чудно се осекам, како да ке ми се слоши, како да ми е потечено лицето и да сум плачела цела нок..

хаха и јас вака изгледам, ама се чувствувам топ, мислам имам енергија чуда да направам.user posted image штета мажле ми е на работаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

17.11.2009, 19:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

е сега се чувствувам ептен заникаде глава ми бучи,нозе ме болат,грб ме боли....секој мускул што постои на телото се се ме боли се осекам како да сум копала цел денuser posted image

clock-img

18.11.2009, 09:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како успорена снимка. Во живот не сум била олку мрзлива user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.11.2009, 09:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Momentalno sum nervozna uspejaa da me iznerviraat rano na rabota

Последни статии

article-img