cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

18.11.2009, 09:40

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

одвај станав сабајле, ми се спиееее...

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

18.11.2009, 09:46

clock-img

niki

pencil-img

4299

Би требало да уклучам машина и да пакувам нешто, ама ме мрзииииииииии

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

18.11.2009, 09:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

исто како вчера, ама не се давам..денес на терапија- витамини user posted image

clock-img

18.11.2009, 09:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

малку мутаво,дека од сабајле ми се фати турбо,ама сега покроце и  ке се стабилизирам!user posted image

clock-img

18.11.2009, 09:54

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

никако како времетоuser posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

19.11.2009, 15:24

clock-img

mami

pencil-img

8680

тажно...

clock-img

19.11.2009, 15:27

clock-img

Iva

pencil-img

626

Зошто мами?

clock-img

19.11.2009, 15:29

clock-img

delfinka

pencil-img

416

jas denes se custvuvam kako celiot svet da mi se rusi
mislev ovoj mesec ke bide so bebce ama nistooooooooooo
me boli strasno stomah znam deka do vecer ke dobijam
aman veke

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

19.11.2009, 15:30

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

зошто тажно, мами? Јас сум во одвратна пост породилна депресија, само јадам, само чистам, децава на глава ми се качуваат, ама ... сега ќе ви кажам виц:
што с случило кога вонземјани сецирале череп на плавуша и нашле само лента во средина? (мислеле дека е некој вреден запис, чип, па го исекле да земат примерок)?
- и` паднале ушите.

clock-img

19.11.2009, 15:30

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image ајде делфинка немој неубави мисли само позитивноuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 15:32

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image размислувај малку позитивно,па уште не ти е дојдена!може и нема!мене се така како да ми дојде ме болеше мевот, а јас трудно!ајде малку ведринаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 15:33

clock-img

Iva

pencil-img

626

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Добар ти беше вицот Анушка. Иако сум плавуша ги обожавам вицовите за плавуши.

clock-img

19.11.2009, 15:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

Зошто мами?

денес е погребот на една бабичка моја од Крива паланка, јас за жал неможев да присуствувам, а ми беше мила, една од сестрите на дедо ми...пробувам да бидам позитивна цел ден, ама низ глава ми се само сите оние претци мои кои ги нема веќе а страшно ми недостигаат, и страшно ми е жал што не дочекаа правнуче да видат...ај сега ме расплакавтеuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mami -- 19.11.2009 15:45:29 >

clock-img

19.11.2009, 15:46

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mami znam kako ti e mojata baba pocina pred edna nedela isto jas nemozev da dojdam na pogrebot . No se tesam so toa sto ja vidov za posleden pat vo Oktomvri

clock-img

19.11.2009, 15:48

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ме стегна уште толку главатаuser posted image

clock-img

19.11.2009, 15:53

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

мене денес нетот ми иде на нерви и ми руши расположениеuser posted image а и мускулите ме болат има некој лек за воспалени мускулиuser posted image едвај се движам како стара баба сум и дедо ме примети и ми вика оди на доктор немој да фатиш свински грипuser posted image user posted image user posted image а воспалението го добив садејки кромид бев пред некој ден кај сестра ми на помош.

clock-img

19.11.2009, 16:23

clock-img

bordan

pencil-img

96

Mami mnogu mi e zal za tvojata babicka neka pociva vo mir.No sepak jas mislam deka e podobro lugeto da gi pametime onakvi kakvi sto bile dodeka bile zivi a ne spored  poslednoto viduvanje taka da ne se nerviraj i na mene i na mm ni se sluci slicno nesto negovata baba koja mnogu sakase od nas paravnuce nemozese da doceka.Samo sto doznavme deka sum bremena taa padna vo koma i po nekolku dena umre nie i kazavme dodeka bese vo bolnica i znam deka ne ima slusnato oti koga i kazavme taa samo togas me stisna za raka sto bese mnogu zalno oti toa i bese edinstvena reakcija za tie nekolku dena.    

Oleg e zlato na mama i tato!!!

clock-img

19.11.2009, 16:38

clock-img

Medo

pencil-img

250

Прими сочуство за бабичката. Јас пак, многу често мислам на татко ми овој месец (и тој е, исто така, починат) и многу ми е криво што нема да ја види ќерка ми кога ќе се роди user posted image

Инаку, денес се чуствувам прилично ок. Дури земав да правам милиброт, па се уморив. Сега лежам тука во дневна. Деветти месец не е шала. Мислиш дека можеш многу работи да направиш, ама телото откажува.

(За воспалени мускули помага ориз - свари си ориз или направи си сутлијаш user posted image )

< Поракaта ја уредил Medo -- 19.11.2009 16:40:24 >

clock-img

19.11.2009, 17:35

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Јас се чувствувам супер,нема што...ма катасторфа сум...user posted image Де сум среќна, де сум нешто безвезе се ме нервира, па ништо не ме нервира.Анушке ќе дае и ја мене ова постпородилната, викаат после третиот месец знае да здрма, а јас и ти сме тука некаде четврти .user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

20.11.2009, 09:20

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

убаво, наспано, задоволноuser posted image

clock-img

20.11.2009, 14:49

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Преморено...бев во шопинг па на кафе...али добро се подновивuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

20.11.2009, 14:59

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Iako denes imam premnogu rabota ama se tesam sto e denes Petok i utre ke mozam da uzivam

clock-img

20.11.2009, 15:12

clock-img

mami

pencil-img

8680

убаво, задовоно, во очекување на моментот Лука да заспие вечер па да си правиме приватна журка со ммuser posted image user posted image

clock-img

20.11.2009, 15:18

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

јас сум во депресија... цел ден во пижами... дури и Скопско не помага...  
ама помислата дека во недела ќе одам на Водно со супер друштво+деца, е тоа ми ѓи брка сите темни облаци!!!! Позз.до друштвото за Водно.

clock-img

20.11.2009, 15:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде немој да ми се депримираш..мавни една вотка ако не помага Скопскоuser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img