cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

23.11.2009, 12:30

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

обавезно масажа здрвена сум , а одсабајле испив 2 чаја ама уште ме гребеuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

23.11.2009, 13:20

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

растрчано од сабајле на работа!user posted image како понеделничкиuser posted image

clock-img

23.11.2009, 13:27

clock-img

nadica

pencil-img

4381

без сила изнемоштеноuser posted image

ама затоа ќерка ми има сила за две деца неможам да ја стигнам user posted image user posted image user posted image сега ја успав па да седнам и јас

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

23.11.2009, 13:36

clock-img

talija

pencil-img

7

jas sum momentalno na rabota i pijam kafe so kolegite.bas super se custvuvam denes.ponedelnicki....pozdrav do site,ne bev aktivna poslednive denovi,drugarka ke mi se mazi,pa ucestvuvam vo podgotovkite.mozebi zatoa sum happy..user posted image

clock-img

23.11.2009, 13:39

clock-img

talija

pencil-img

7

denes se custvuvam super, ponedelnicki..pieme kafe so kolegite i se zezame koj kako si pominal vikendov.pozdrav do site, ne bev aktivna ovie denovi, zafatena sum so podgotovki za svadba kaj mojata najdobra drugarka.mozebi zatoa sum happy.user posted image

clock-img

23.11.2009, 13:41

clock-img

talija

pencil-img

7

ja izgleda vi pisav dvapati edna ista poraka,so vidoizmeneta sodrzina....bas sum blesava...

clock-img

23.11.2009, 13:50

clock-img

niki

pencil-img

4299

Лута сум, лута, лута,user posted image , уф но незнам на кого сум лута. Бевме да средам некои документи и со нас ги водевме керка ми и девојчето од пријателкава и стигаме дома, мм ги вади од кола и ги носи на тераса, јас собирам во кола, јакни, новчаници, документи и сл. и излегувам тој ме чека пред врата, а децата на тераса не гледаат над вратичката. И одеднаш вриска девојчето, јас се чудам што бидна, ќерка ми оддалечена од неа нема шански да ја закачнала. Кога мм наместо да ја затвори вратичката од терасата само ја притворил, а ќерка ми се обидува да ја дозатвори и прстот на малава приклештен. Лелеееее.
И инфрит сум лута што и после три години тој не знае да процени која е опасна ситуација и превентивно да делува, и инфрит сум лута на себе што сум дозволила да биде така, и лута сум што воопшто ги пуштив децата со него, наместо да му оставам нему да собира по кола се а јас со нив да одам. Уф, колку сум лута срцето ќе ми излезеuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

24.11.2009, 08:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

поспано...

clock-img

24.11.2009, 09:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

moze da se kaze dobro......

clock-img

24.11.2009, 11:39

clock-img

Enika

pencil-img

1480

kako da vi opisham...nekoja cudna vnatreshna temperatura iam 2 noki po red, pijam kafetin kold i se potam i deneska se razbudiv so edni mn ubavi herpesi (dva i toa ) na usta...i odvratno se osekam user posted image

clock-img

24.11.2009, 11:55

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Enika јас веќе еве два три дена ја имам таа чудна внатрешна температура,вчера се осеќав дури и како низ уши ми излегува оган се осеќам внатрешно како да горам али секој ден си викам подобро ми е чекам уште денес ако не ми помогнат супите чаевите одам на доктор

clock-img

24.11.2009, 14:39

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле луѓе многу сум среќна, сега ми кажа старосватицата дека ја примиле да работи во една фирма-бараше работи и најде user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 11:10

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ме боли глават и ми е затнат носот!другото е средно жалосно!

clock-img

25.11.2009, 11:20

clock-img

Enika

pencil-img

1480

se osekam ko ceshma...2 den dobieno (mi dojde porano 2 put mesecov dobivam)...tece vardar lajna vlece a ja nemozam da mrdnam nigde denes zs ke obelezam teritorija negde user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 11:23

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Нервозно.

love u all

clock-img

25.11.2009, 11:27

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

никакоuser posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

25.11.2009, 11:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image   user posted image   user posted image ние сме сите за у пичuser posted image ,со вакви дијагнози!хиихиххи

clock-img

25.11.2009, 11:31

clock-img

karla

pencil-img

224

user posted image Bi sakala site da se cuvstvuvate tolku ubavo kako sto se cuvstvuvam jas denes. Utrinava me razbudi mnogu ubava vest (drugarka mi se porodila) a denes i vnuka mi (od brat) polni 3 god. pa ke odime na rodendenuser posted image

clock-img

25.11.2009, 11:33

clock-img

Enika

pencil-img

1480

site koj od koj...ama ajde malku soncevo nadvor neka ve raspolozi...smile at the world and the world will smile at you user posted image

clock-img

25.11.2009, 11:43

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Dobro da se kaze....

clock-img

25.11.2009, 11:47

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

нервозна сум ептенuser posted image

clock-img

25.11.2009, 11:48

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

з`ш ма проф?кој те разлути толку многу?

clock-img

25.11.2009, 11:50

clock-img

Еца

pencil-img

6692

еј жениииииииииии што ви е на Вас бре! Ме боли глава, нервозно, не сум...user posted image па ни јас не сум ништо поарна ама не се давам...искрено веќе легнуваме и не знаеме дали ќе го дочекаме утрото, животот е непредвидлив, па ајде сите заедно да се потрудиме малку повеќе да внесеме позитивна енергија во нашите животи. Ајде сите да ми се насмеете, уште вие ми фали да ме нервирате.user posted image user posted image user posted image И наутро кога станувате кога ќе се погледнете во огледало убаво би било да си кажете, леле колку сум убава, ме чека уште еден убав денuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.11.2009, 11:51

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eh Elena sekogas znaes da nasmees poz i eve ti uste edna nasmevkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 11:52

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

И наутро кога станувате кога ќе се погледнете во огледало убаво би било да си кажете, леле колку сум убава, ме чека уште еден убав денuser posted image user posted image user posted image

Absolutno se složuvam!!!!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Последни статии

article-img