cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

23.06.2009, 01:37

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

добар ми беше денот...само што времето не беше убавко за шеткање со синето

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

23.06.2009, 09:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

подобро за разлика од вчера...верувам дека се се случува со некоја причина и на крај ке живееме среќно засекогаш како Пепелашка и снежана

clock-img

23.06.2009, 10:03

clock-img

katence

pencil-img

222

mami pred da iskocam samo morav da proveram dali si tuka user posted image
mnogu mi e milo sto rabotite pocnaa da se sreduvaat,tuka sme site za tebeuser posted image

clock-img

23.06.2009, 11:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Одлично, а еве сега заминувам на гинеколог да го видиме бебто, нешто мооооооогу е активно деновивеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

23.06.2009, 11:20

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Мене ми е многу досадно, и секогаш кога се чувствувам така го отворам форумот да видам сто правите, ве обожавам, немате појма колку многу се релаксирам со вас.Иако не сум многу активна, и вие не знаете ама ве следам скоро секој ден.Бас сте супер ситееееееее.ПОздрав од менеuser posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 11:30

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес малку се изнервирав бидејќи немав интернет user posted image , инаку сум супер, на Г.О. одмарам, шеткам, уживааам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

23.06.2009, 12:01

clock-img

niki

pencil-img

4299

Fino se cuvstvuvam, pred malku me iznervira sto od nikade mi se zatvori stranava na sred citanje tema, ama sekogas koga sum si na forumov se cuvstvuvam opusteno. lek za site maki mi e.

clock-img

23.06.2009, 12:03

clock-img

lide78

pencil-img

128

многу подобро за разлика од претходните денови

Колку убав ден!

clock-img

23.06.2009, 12:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ники те разбирам..и јас вчера ја отворав милион пати, не пишував ама барем читав што се пишува и полесно ми беше...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ние сме си едно големо сложно семејство што шири позитивни вибрациии

clock-img

23.06.2009, 12:08

clock-img

niki

pencil-img

4299

Da mnogu si vo pravo. Eve edno user posted image user posted image user posted image  za site nas

clock-img

23.06.2009, 12:11

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

добро се чувствувам само ми се спие.....user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

23.06.2009, 12:14

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

подобро за разлика од вчера...верувам дека се се случува со некоја причина и на крај ке живееме среќно засекогаш како Пепелашка и снежана

user posted image

clock-img

23.06.2009, 12:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

Агенс тука сум јас, не те оставам без преводuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 09:46

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Е денес се чувствувам баш супер, прво се расположив тука на форумот, а сега син ми ми донесе свидетелство полно петкиииииииииииииии user posted image  user posted image   user posted image

Ајде сега сите во кафе-барот да ве честам за одличниот ученик user posted image

clock-img

26.06.2009, 10:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

после напорен ден, каков што беше вчера со часови и трчање и се, малку плачење од Лука и на крај кога заспа ние си се посветивме еден на друг..толку ми недостигашеuser posted image user posted image user posted image user posted image сабајлево станав со огромна насмевка на лицево и  сум си полна со позитивна енергија user posted image  

clock-img

26.06.2009, 10:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image За убав ден на ситеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

26.06.2009, 13:14

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Пресреќна, исполнета user posted image

Си го видов бебушот, а и син ми беше радосен кога ги виде сликичките и ми вика "Мамо, ова мене на машко ми личи" user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

26.06.2009, 13:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image мило бе, си чека друштво за фудбал уште од сегаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 14:25

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Овие два дена сум баш нерасположена. Можеби премногу се опуштив додека бев на одмор, па сега се на работа ми е тешко и тоа ми влијае и на расположението. user posted image

clock-img

30.06.2009, 14:28

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ме боли заботuser posted image а моб ми е дома и немам број од забарката..ке чекам до утре за да отидам, уф уште цел ден болка...

clock-img

30.06.2009, 15:11

clock-img

meruska

pencil-img

11

Sekogas koga sum so vas se cuvstvuvam prekrasno, mi go razubavuvate denot , koga sum taznauser posted image

clock-img

30.06.2009, 15:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image затоа сме тука мерушка...да го направиме денот на сите да им биде убав

clock-img

30.06.2009, 15:17

clock-img

meruska

pencil-img

11

Vi Blagodaram na site od srce...

clock-img

30.06.2009, 15:22

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Meruska, сега и нас ни е поубав денот што ни се придружи и твојата енергија сит еја чуствуваме, добре ни дојде, поздрав од Рингераја!

And this is my beautiful life ...

clock-img

30.06.2009, 15:37

clock-img

natasha

pencil-img

430

ME DRMA NEKOJA DEPRESIJA DALI OD VREMEVO SO E VAKVO ZA NIKADE ILI PAK MI SE IZMESALE CAMLIITE POVTORNO,OVA MI SE SLUCUVA SEKOGAS KOGA MI ODMINUVA MESECOT A JA SUM SI PAK NA STARATA TOCKA STANDART SO DECATA PO CELIIIIIIIIIIIIIIIIII DENOVI DOMA A RABOTA BARAM AMA NEMAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img