cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

11.12.2009, 11:11

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Јас денес сум супер за разлика од вчера каков ден имавuser posted image

clock-img

11.12.2009, 11:11

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ме боли стомак , добив утровоuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

11.12.2009, 11:12

clock-img

Iva

pencil-img

626

Насекирано, разочарано, тажно, денес не ми е денот

clock-img

11.12.2009, 11:14

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

што е работава ива????ако смеам да прашамuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

11.12.2009, 11:16

clock-img

Iva

pencil-img

626

Па така, си имам такви денови, во последно време доста често. Муки , нервози, проблеми од сите видови и плус за Михајло се секрам ради температурата. 

clock-img

11.12.2009, 11:16

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image еве Иза за тебе за што и да е не се секирај,не тагувај............

clock-img

11.12.2009, 11:35

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Malku nervozno no ke pomine .

clock-img

11.12.2009, 11:39

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

..им праќам позитивна енергија на сите кои денес не се чувствуваат баш најдобро..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 11:49

clock-img

Enika

pencil-img

1480

убаво после ке дојде внука ми.ке спијат кај нас а утре сите  заедно ке китиме домаuser posted image user posted image user posted image и еве една позотивна енергија од мене  за Ива и сите кои денес не им е денотuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 12:09

clock-img

Mucka

pencil-img

117

a ja sam jutros nenaspavana...glava me boli....a i kcerku dojih cijelu noc, neki napad gladi je strefio nocas...a sin mi je kidnuo kod pra bake....da se odmorim malo....ali ipak mi nedostaje da je samnom iako je samo jedan kat povise mene i cujem ga kako trcka i prababu rekreira....:)zena je super ima 80g ali vitalna i obozava ga....daj boze da pozivi jos dugooooo da doceka jos mnogo pra unuka...:)

clock-img

11.12.2009, 12:11

clock-img

Iva

pencil-img

626

Фала ви на сите, позитивната енергија веќе стигна до мене и веќе се чувствувам подобро.user posted image

clock-img

11.12.2009, 12:20

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mucka

a ja sam jutros nenaspavana...glava me boli....a i kcerku dojih cijelu noc, neki napad gladi je strefio nocas...a sin mi je kidnuo kod pra bake....da se odmorim malo....ali ipak mi nedostaje da je samnom iako je samo jedan kat povise mene i cujem ga kako trcka i prababu rekreira....:)zena je super ima 80g ali vitalna i obozava ga....daj boze da pozivi jos dugooooo da doceka jos mnogo pra unuka...:)

Еве Муцка и за тебе малку поситивн енергија да се освестишuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 13:29

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

E denes sum user posted image user posted image user posted image ...Od sabajle (11 casot) mi dojde edna takozvana komsika bozem na povojnica,a ustvari mi go proseta cel stan,mi vleze vo site sobi,kako nekoj inspektor,za da sobere materijal za ogovaranje...Lele kolku me nerviraat takvi luge...A bre jas koga odam na gosti voopsto ne mi e bitno dali e sredeno,dali se izbrisani prozorite,dali e sredena spalnata...Sekoj neka si go zivee zivotot kako saka...A taa koga pocna da se fali kako izbrisala prozorci,kako go krevala krevetot vo spalna sekoj vtor den,kako alistata i bile sneg beli...UF,UF,UF...Denes ke si puknam od nervoza cel den...A da se napijam nesto...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

11.12.2009, 13:31

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

а да заборавиш хихи!оди гушка со детето и ке бидеш смирка,после трк ваму!ајдеееееее!user posted image

clock-img

11.12.2009, 13:36

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ех ма Пацувче, ме изнасмеа!
Убаво те советува мотхер 29!
Туку, ако пиеш несто, дај по едно пивце во кафебарот РР, а?
П.С. јас пак, многу мразам повојници! Мисламдека се само глуп изговор некој да ти се ували дома додека незнаеш главата кај ти е. 

clock-img

11.12.2009, 13:37

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Pacuvce a da i recese posto si tolku vredna iscisi i kaj mene aj opusti se te molam ne si stvaraj nervoza za dzabe

clock-img

11.12.2009, 13:40

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Jas denes sum odlicno raspolozen, pred malce mi bese popot mi krsti vodicka za slava i poleka da se spremam.I zatoa sum super raspolozena edvaj cekam da mi dojde slavata sv.Nikola.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

11.12.2009, 13:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bebica jas i ti imame ista slava .Nema da odime edna kaj druga user posted image

clock-img

11.12.2009, 13:43

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Нека ти е за многу години славата! Баш убаво! А имаш многу гости, што спремаш?

clock-img

11.12.2009, 13:43

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

E denes sum user posted image user posted image user posted image ...Od sabajle (11 casot) mi dojde edna takozvana komsika bozem na povojnica,a ustvari mi go proseta cel stan,mi vleze vo site sobi,kako nekoj inspektor,za da sobere materijal za ogovaranje...Lele kolku me nerviraat takvi luge...A bre jas koga odam na gosti voopsto ne mi e bitno dali e sredeno,dali se izbrisani prozorite,dali e sredena spalnata...Sekoj neka si go zivee zivotot kako saka...A taa koga pocna da se fali kako izbrisala prozorci,kako go krevala krevetot vo spalna sekoj vtor den,kako alistata i bile sneg beli...UF,UF,UF...Denes ke si puknam od nervoza cel den...A da se napijam nesto...user posted image user posted image user posted image

Бре не се замарај такви ги има милион..и незнам зашто си и дозволила да ти вчага во др соби...во дневна примаме гости и готово..си требала да и плеснеш тоа..иако од тоа ке извлече нешо за оговарање низ маало( не дека и ако си фина нема кога е таков човекот) ама барем боље ке се осекаш со си и плеснала нешто..уф колку сум алергична на такви..сите би ги обесилаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 13:44

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Bebica jas i ti imame ista slava .Nema da odime edna kaj druga user posted image

Ke si odime ne se sekirajuser posted image user posted image Ke ti dojdam na 20 tri dena e slava.Nie pocnuvame od 18, 19 i 20.Znaes kako po staro ide, 20 demek paterica, zavrsuva slavata.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

11.12.2009, 13:45

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Anushka aj ke pisav vo temata chat room.Mislam deka ovde ne treba da prodolzam za slavata da pisuvam.

clock-img

11.12.2009, 13:46

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Vo pravo si user posted image user posted image . Posna ja pravis slavata ili

clock-img

11.12.2009, 13:47

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

[/quote]

Бре не се замарај такви ги има милион..и незнам зашто си и дозволила да ти вчага во др соби...во дневна примаме гости и готово..си требала да и плеснеш тоа..иако од тоа ке извлече нешо за оговарање низ маало( не дека и ако си фина нема кога е таков човекот) ама барем боље ке се осекаш со си и плеснала нешто..уф колку сум алергична на такви..сите би ги обесилаuser posted image user posted image user posted image  

така е!user posted image user posted image user posted image
велат: пред човека треба да си ги криеш доблестите, а не мааните (мислам, ако сакаш да се спасиш од такви напасти како соетката) 

clock-img

11.12.2009, 13:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

А Бебица обавезно ќе части на св.Никола во барот една убава гозба мммммммuser posted image user posted image user posted image

А ти Пачувче не се нервирај а такви и убаво кажа Еника требало и ја плеснеш каде се примаат гости а не да ти шета по соби па ако е толку вредна што не и даде да ти забрише прозорuser posted image user posted image user posted image user posted image и мене ме нервираат такви кога ќе ти дојдат не те гледаат тебе и да пијат кафе туку само шарат со погледот де во она коше де во другото

Последни статии

article-img