за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас денес сум супер за разлика од вчера каков ден имав
11.12.2009, 11:11
profesorica
5709
ме боли стомак , добив утрово
11.12.2009, 11:12
Iva
626
Насекирано, разочарано, тажно, денес не ми е денот
11.12.2009, 11:14
profesorica
5709
што е работава ива????ако смеам да прашам
11.12.2009, 11:16
Iva
626
Па така, си имам такви денови, во последно време доста често. Муки , нервози, проблеми од сите видови и плус за Михајло се секрам ради температурата.
11.12.2009, 11:16
Bogdancanka
5422
еве Иза за тебе за што и да е не се секирај,не тагувај............
11.12.2009, 11:35
arh_diz
7198
Malku nervozno no ke pomine .
11.12.2009, 11:39
vezilka RR
4931
..им праќам позитивна енергија на сите кои денес не се чувствуваат баш најдобро..
11.12.2009, 11:49
Enika
1480
убаво после ке дојде внука ми.ке спијат кај нас а утре сите заедно ке китиме дома и еве една позотивна енергија од мене за Ива и сите кои денес не им е денот
11.12.2009, 12:09
Mucka
117
a ja sam jutros nenaspavana...glava me boli....a i kcerku dojih cijelu noc, neki napad gladi je strefio nocas...a sin mi je kidnuo kod pra bake....da se odmorim malo....ali ipak mi nedostaje da je samnom iako je samo jedan kat povise mene i cujem ga kako trcka i prababu rekreira....:)zena je super ima 80g ali vitalna i obozava ga....daj boze da pozivi jos dugooooo da doceka jos mnogo pra unuka...:)
11.12.2009, 12:11
Iva
626
Фала ви на сите, позитивната енергија веќе стигна до мене и веќе се чувствувам подобро.
11.12.2009, 12:20
Enika
1480
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mucka
a ja sam jutros nenaspavana...glava me boli....a i kcerku dojih cijelu noc, neki napad gladi je strefio nocas...a sin mi je kidnuo kod pra bake....da se odmorim malo....ali ipak mi nedostaje da je samnom iako je samo jedan kat povise mene i cujem ga kako trcka i prababu rekreira....:)zena je super ima 80g ali vitalna i obozava ga....daj boze da pozivi jos dugooooo da doceka jos mnogo pra unuka...:)
Еве Муцка и за тебе малку поситивн енергија да се освестиш
11.12.2009, 13:29
pacuvce
1289
E denes sum ...Od sabajle (11 casot) mi dojde edna takozvana komsika bozem na povojnica,a ustvari mi go proseta cel stan,mi vleze vo site sobi,kako nekoj inspektor,za da sobere materijal za ogovaranje...Lele kolku me nerviraat takvi luge...A bre jas koga odam na gosti voopsto ne mi e bitno dali e sredeno,dali se izbrisani prozorite,dali e sredena spalnata...Sekoj neka si go zivee zivotot kako saka...A taa koga pocna da se fali kako izbrisala prozorci,kako go krevala krevetot vo spalna sekoj vtor den,kako alistata i bile sneg beli...UF,UF,UF...Denes ke si puknam od nervoza cel den...A da se napijam nesto...
11.12.2009, 13:31
mother 29
4405
а да заборавиш хихи!оди гушка со детето и ке бидеш смирка,после трк ваму!ајдеееееее!
11.12.2009, 13:36
Anushka
1392
ех ма Пацувче, ме изнасмеа! Убаво те советува мотхер 29! Туку, ако пиеш несто, дај по едно пивце во кафебарот РР, а? П.С. јас пак, многу мразам повојници! Мисламдека се само глуп изговор некој да ти се ували дома додека незнаеш главата кај ти е.
11.12.2009, 13:37
arh_diz
7198
Pacuvce a da i recese posto si tolku vredna iscisi i kaj mene aj opusti se te molam ne si stvaraj nervoza za dzabe
11.12.2009, 13:40
BEBICA
2014
Jas denes sum odlicno raspolozen, pred malce mi bese popot mi krsti vodicka za slava i poleka da se spremam.I zatoa sum super raspolozena edvaj cekam da mi dojde slavata sv.Nikola.
11.12.2009, 13:42
arh_diz
7198
Bebica jas i ti imame ista slava .Nema da odime edna kaj druga
11.12.2009, 13:43
Anushka
1392
Нека ти е за многу години славата! Баш убаво! А имаш многу гости, што спремаш?
11.12.2009, 13:43
Enika
1480
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
E denes sum ...Od sabajle (11 casot) mi dojde edna takozvana komsika bozem na povojnica,a ustvari mi go proseta cel stan,mi vleze vo site sobi,kako nekoj inspektor,za da sobere materijal za ogovaranje...Lele kolku me nerviraat takvi luge...A bre jas koga odam na gosti voopsto ne mi e bitno dali e sredeno,dali se izbrisani prozorite,dali e sredena spalnata...Sekoj neka si go zivee zivotot kako saka...A taa koga pocna da se fali kako izbrisala prozorci,kako go krevala krevetot vo spalna sekoj vtor den,kako alistata i bile sneg beli...UF,UF,UF...Denes ke si puknam od nervoza cel den...A da se napijam nesto...
Бре не се замарај такви ги има милион..и незнам зашто си и дозволила да ти вчага во др соби...во дневна примаме гости и готово..си требала да и плеснеш тоа..иако од тоа ке извлече нешо за оговарање низ маало( не дека и ако си фина нема кога е таков човекот) ама барем боље ке се осекаш со си и плеснала нешто..уф колку сум алергична на такви..сите би ги обесила
11.12.2009, 13:44
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Bebica jas i ti imame ista slava .Nema da odime edna kaj druga
Ke si odime ne se sekiraj Ke ti dojdam na 20 tri dena e slava.Nie pocnuvame od 18, 19 i 20.Znaes kako po staro ide, 20 demek paterica, zavrsuva slavata.
11.12.2009, 13:45
BEBICA
2014
Anushka aj ke pisav vo temata chat room.Mislam deka ovde ne treba da prodolzam za slavata da pisuvam.
11.12.2009, 13:46
arh_diz
7198
Vo pravo si . Posna ja pravis slavata ili
11.12.2009, 13:47
Anushka
1392
[/quote]
Бре не се замарај такви ги има милион..и незнам зашто си и дозволила да ти вчага во др соби...во дневна примаме гости и готово..си требала да и плеснеш тоа..иако од тоа ке извлече нешо за оговарање низ маало( не дека и ако си фина нема кога е таков човекот) ама барем боље ке се осекаш со си и плеснала нешто..уф колку сум алергична на такви..сите би ги обесила
така е! велат: пред човека треба да си ги криеш доблестите, а не мааните (мислам, ако сакаш да се спасиш од такви напасти како соетката)
11.12.2009, 13:48
Bogdancanka
5422
А Бебица обавезно ќе части на св.Никола во барот една убава гозба ммммммм
А ти Пачувче не се нервирај а такви и убаво кажа Еника требало и ја плеснеш каде се примаат гости а не да ти шета по соби па ако е толку вредна што не и даде да ти забрише прозор и мене ме нервираат такви кога ќе ти дојдат не те гледаат тебе и да пијат кафе туку само шарат со погледот де во она коше де во другото