cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

16.12.2009, 10:10

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Да биби, краен термин ми е за две недели...исплашена сум, јас веќе си почнав со непроспаните ноќи, тренирам user posted image
Само да биде се` во ред!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2009, 21:28

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Значи не сум само јас пенсионерка на страната user posted image Забележав дека вчера си подолго време тука, но помислив дека е само за тој ден. Регистрирана сум од пред 3-4 месеци, но не бев многу на нет, бев повеќе зафатена, сега се "отфатив", user posted image па повеќе ќе ве дружам user posted image Инаку периодот моментално ми е таков, морам да чекам, а знаеш како е кога чекаш нешто или некого и не е до тебе ... Малку нервозно, си бараш занимација и како-така поминува времето. Денес бев цел ден излезена, така ми се погоди денот user posted image - од кафе на кафе, се видов со некои пријатели, убаво си поминав. Ја запознав мојата user posted image со еден мој добар другар и, како што замислував - им се погоди муабетот, виде дека е добар дечко. Досега беше скептичен-плашлив user posted image и "малку" љубоморен user posted image Почнаа да се местат коцките и се да си доаѓа на свое место user posted image - "легна" на брашното user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Палешка опушти се овие дена, релаксирај се што повеќе: одморај во топла бања, запали свеќи, пушти си тивка музика - направи си мала романтика user posted image сигурно ќе ти помогне да заборавиш за миг на тоа и да уживаш пред да дојде новиот член во вашето семејство user posted image Сигурно се ќе биде во најдобар ред, без гајле user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:10

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Оооооо фала ти Битолчанка, комшивке, на убавите совети и желби. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.12.2009, 08:02

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекариuser posted image  

clock-img

17.12.2009, 08:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

леле од синока ме боли долниот дел од стомакот, ама ме сече ужасно..не треба да добијам, не сум шетала со гола половина..може само ќе си помине, ич не ми се оди по лекариuser posted image  

исто, баш се исплашив и сакам да одам на докторuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

17.12.2009, 08:18

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве сега пијам чај, планински, сум снемала брусница на работа, па ке одам после до рамстор да си купам, и таман да земам една желбичка од елката

clock-img

17.12.2009, 08:19

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

jas sum se poveke nenaspana , strav mi e da ne zaspijam nekoj den na rabota :)

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2009, 10:56

clock-img

tereza

pencil-img

784

денес се чувствувам убаво,пријатно некако,сега ке си сварам чајче од мајчина душичка го обожавам мирисот на тој чај плус и со медче мммм
и потоа терам со секојдневиетоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 10:58

clock-img

Iva

pencil-img

626

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

еве сега пијам чај, планински, сум снемала брусница на работа, па ке одам после до рамстор да си купам, и таман да земам една желбичка од елката

Јави ми се да одиме заедно, таман ќе правам пауза и плус треба да ги земам влезниците од Vittoria.

clock-img

17.12.2009, 10:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

договорено..јас еве им се виткам овдео д болки..ке одам ако не до рамстор и правец дома

clock-img

17.12.2009, 11:02

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

супер сум денес расположена,кога треба да се шетам јас сум раположенаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.12.2009, 11:05

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

јованке пак ќе трошип париuser posted image user posted image user posted image , и јас сум супер расположена денес.а и вчера бев таква, без некоја причина се осеќам вредно.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.12.2009, 11:05

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Prekrasno se cuvstvuvam i pokraj toa sto sum stanata od 5 i 30.Seta rabota si ja zavrsiv denes ne planiram da pravam rucek i ke pominam prekrasno vreme so kerka mi pa duri ke napravime edna prosetka so mm no sekako vo priroda daleku od zagadeniot vozduh vo gradot.

clock-img

17.12.2009, 11:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Планирам Ане ако мм ме носи на шуткаuser posted image user posted image user posted image ако не ме размане низ Скопјеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 11:07

clock-img

lilit

pencil-img

294

denes mi e bas super se spremam zapregledot vo Sistina i cel den mi e ubav si pivnav edno jakobs 2 vo 1 i sega si se spremam za banajne tintarenje mackanje super mie denot 

clock-img

17.12.2009, 11:09

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

прекрасноооооuser posted image

clock-img

17.12.2009, 11:20

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ништо посебно..треба сега да заглавам на компјутер со превод за сервер некој user posted image

clock-img

18.12.2009, 12:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Денес заникаде како фатена сум во рацете на кај и да се свтам лом правам,ништо не ми иде од рака ама ден пфффффф си сварв кафе сосе гезве го истурив лом направив во кујна море да не зборам денов ми е заникаде.........

clock-img

18.12.2009, 12:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

ми се спие..а треба да преведувам, да одам по работа нешто..уффф, ништо не ми се фаќа

clock-img

18.12.2009, 12:33

clock-img

majka 79

pencil-img

836

denes sum super. od rabota odam kaj majka mi na slava.
a najradosna me pravi toa sto so deckite ke ostanime na spienje, ke si spijam vo mojata detska soba. utre sabajle ke stanam i ke si pijam kafe so majka mi , toa ne sum go napravila odamna...prvo utrinsko kafe so mama...uzivancija. i sto e najvazno ubavo ke se odmoram samo boze zdravje.

clock-img

18.12.2009, 12:35

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Супер, супер....утре е викенд...ден за шетањеuser posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.12.2009, 12:37

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image ми фали она станувам од спиење и мамо ќе пиеме кафе? И јас варам кафе покрај шпоретот, врата отворена да влезе воздух, татко ми оди по леб додека јас го сварам кафето... леле се нажалив сега, навистина одмна не сум била домаuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.12.2009 12:40:01 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

18.12.2009, 12:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image ајде мила...ке одиш наскоро, не тажи..

clock-img

18.12.2009, 12:40

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Odlicno snegot ni dojde zaedno so slavata i so ova mozeme da oznacime i pocetokot na zimata iako kalendarski ima uste tri dena.Vecer odam na vecera svekrva mi slavi a utre kaj brat mi na rodenden i imenden.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Последни статии

article-img