cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

24.12.2009, 10:01

clock-img

tereza

pencil-img

784

денес ми е супер,убаво расположенаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
а и времето е сончево кај нас ммммммм суперрррр

clock-img

24.12.2009, 11:07

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

vezilka no utrogestan e hormonalen lek i znam deka se koristi vo bremenost. Koj ti go ima tebe dadeno

секогаш после кломифенската терапија во периодот од овулација па до следен циклус (или посакуваната бременост:) ми дава utrogestan, за потхранување на жолтото тело, во случај да сум бремена, ако не сум бремена, прекинувам веднаш штом ќе добијам..а ако сум бремена ќе треба да продолжам до трети месец..мојот гинеколог претпочита да ги преземе сите чекори превентивно, и ми има кажано дека utrogestanot, мене со мојата хормонска слика не можат да ми направат штета..

clock-img

25.12.2009, 08:09

clock-img

Еца

pencil-img

6692

возбуденоuser posted image во секој момент ќе ми дојдат сестрите, едната од Ниш (не сме се виделе од Велигденuser posted image ), другата од Пробиштип. Срцето ќе ми излета од среќа. Еве ви пуштам и на вас од мојата енергија денес бидејќи ја имам вишок, а секако е позитивнаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.12.2009, 08:31

clock-img

tereza

pencil-img

784

супер мила Еца,убаво да си поминитеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 08:59

clock-img

bojanas

pencil-img

187

Еца убаво да си пројдете!
Брат ми иако живее во Скопје овој период има толку работа што за прв пат го видов на Свети Никола од летотоuser posted image

Кајче мама тато дада јас и бато секој среќен пее дури ветре вее

clock-img

25.12.2009, 09:03

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

уф супер Еца..најубаво да си поминеш со сестричките...и поздрави ги од нас рингерајки..:)))

clock-img

25.12.2009, 09:10

clock-img

Iva

pencil-img

626

Eца да и казеш на сестра ти ( које е исто така рингерајка - Ноди), дека слабо не дружи. Поздрави ги сестрите!

Иначе денес би требало да се чувствувам одлично бидејќи вечер ќе одиме на новогодишна прослава од работа, а јас се осеќам мизерно.user posted image Кај мене нема пари од трудничкоuser posted image . Леле тапа ден без расположение.user posted image

clock-img

25.12.2009, 09:18

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

благодарение на сите вас, почнувам да се расположувам. Особено што можеби ќе се дружиме следната седмица!
Ива, и кај мене нема п од пари од социјалното. На картичка имам256 МКД и се чувствувам фантастично, затоа што ќе ми треба многу фантазија како да ги поминам празниците без пари... 

clock-img

25.12.2009, 09:23

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

збунето пред празниците, too much on my mind -треба да направам толку многу работи а веќе се ближи нова година.јас ништо немам испланирано.цели денови ми се исполнети и немам време за ништо. сите викаат незнам каде за нова година и после во 5 до 12 ќе трчам да спремам и купувамuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.12.2009, 09:35

clock-img

iki82

pencil-img

367

Јас оваа НГ не ја осеќам воопшто. Татко ми е болен во болница..и само се надевам да оздраве, така да овие денови се осеќам многу тажно user posted image Кога сум на рр успевам да си ги тргнам мислите малку

clock-img

25.12.2009, 09:39

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

На картичка имам256 МКД и се чувствувам фантастично, затоа што ќе ми треба многу фантазија како да ги поминам празниците без пари... 

ех, боља сиод мене, јас имам 220 откако прееска ја извадив последната илјадарка за да се раздужам кај колешката..и се плашам дека и фантазија нема да ме спаси..)

clock-img

25.12.2009, 09:41

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

iki82, немој да бидеш тажна, биди храбра..и ние се надеваме дека татко ти ќе оздрави и се ќе биде во ред..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 09:42

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ики му посакувам побрзо оздравување на татко ти и не се секирајuser posted image

clock-img

25.12.2009, 09:42

clock-img

Iva

pencil-img

626

Аааа па вие сте биле добри, јас сум -1,50ден на картичкаuser posted image user posted image user posted image . Ни за мастики нема пари. Веќе ми е срам, децата моите родители ми ги издржуваат.

clock-img

25.12.2009, 09:51

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

јас чекам д ами пуштат пари од школиве за часови а платата ќе почека после празниците.добро е што штедам па имам на страна.

clock-img

clock-img

Olga

pencil-img

25

A jas mislev deka sum edinstvenata sto ima c.ca 100 den. na kartica. Pa ako e za uteha- ne ima poveke!

clock-img

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Јас денес се чувствувам суперрррр и малку ненаспано синоќа бевме на предновогодишна журка со колегите од работа и изненадувачки добро си поминавме. Игравме пеевме до 2 сабајле.

love u all

clock-img

25.12.2009, 10:07

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

eh koj kolku ima nakartica jas sum najaka jas nemam ni karticauser posted image user posted image user posted image bas vo momentov sum bankrot user posted image user posted image user posted image ali nisto strasno super sum denes a za pari lesno e mazle e tuka da dadeuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.12.2009, 10:12

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

denes a za pari lesno e mazle e tuka da dadeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image е да си жива и здрава богданчанка ептен си во правоuser posted image user posted image user posted image

love u all

clock-img

25.12.2009, 11:48

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Смрзната сум од вчера, а и веке трети ден со главоболка..се прашувам до кога ке трае...ама сепак сум ок со расположениеuser posted image

clock-img

25.12.2009, 14:37

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

досега бев супер али нешто глава ме мавна аууууууу што во последно време многу зачести ако продолжи така ќе ја менамuser posted image

clock-img

25.12.2009, 14:39

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

цел ден сум во болница ни на работа неотидов

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2009, 14:41

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Што така мила?Што се случилоuser posted image

clock-img

25.12.2009, 14:41

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

цел ден сум во болница ни на работа неотидов

Што се случило?

clock-img

25.12.2009, 14:47

clock-img