cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

02.01.2010, 11:53

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Женски напијте се по 1 чаша винце, ќе видите како ќе се расположите user posted image макар и сами и гледајте некое филмче-комедија, ќе се изнасмеете: вино + комедија = smile party user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

02.01.2010, 11:53

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас сум нервознаааааа,само како ли ми почна годинатаuser posted image

clock-img

02.01.2010, 11:54

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

јас сум нервознаааааа,само како ли ми почна годинатаuser posted image

и менеuser posted image со син ми сме за никаде... ни тече носот, кашламе, кивамеuser posted image

clock-img

02.01.2010, 11:55

clock-img

srekna mama

pencil-img

316

kako нервозна...па зар дозволи некој или нешто да те изнервира....лелееее немој така.....ајде мало осмех....

clock-img

02.01.2010, 11:59

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас обично не им ставам рецка на многу работи,ама некогаш се прелива чашатаuser posted image ке се оправам user posted image

clock-img

02.01.2010, 12:03

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

mother 29 јас баш за Нова Година водев војна со 2 типки. Едната другарка на дечкото, (болна од љубомора, што не не остави да дишеме откако сме заедно со него - ЗМИЈА) ми акна многу работи в лице - ми се пушти како ламја , а другата јатрва и, сакаше да ме удри, среќа мажот и ја тргна и дечкото мој ме одбрани. Мислам дека полош дочек немала никоја РР ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

02.01.2010, 12:06

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

Тереза јас и ти исто се чуствуваме што да правимеuser posted image Ептен ми е без везаuser posted image user posted image user posted image

мене од синоќа ми е така,ми ја прелија чашата некои дотични персониuser posted image
ми се плачеuser posted image ама нека се носат сите поќе не планирам да се осеќам јас за никаде заради некој безвезњаци 

clock-img

02.01.2010, 14:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде жени немојте така..Палешка рече дека денес билосв. Игнат, што ке правиме денес тоа ке биде цела година..затоа- гушнете си ги саканите, заботавете на нервозите, барем за денес и уживајте...
Ние цел ден си се гушкаме, си се галиме, се смееме и не ни планирам денес да се замарам за ништо

clock-img

02.01.2010, 14:42

clock-img

melody

pencil-img

743

Jas od vcera se osekam utepano.Pritisokov pak mi varira nesto mi se spie ,a nesakam da spijam,mi se pie kafe ,a nesmeam uste edno zosto dojam,koka kola nesmeam ,dojam, aj edna casa voda valjda ke me osvezi.user posted image

clock-img

02.01.2010, 15:10

clock-img

Bile

pencil-img

440

Denes ubavo se cuvstvuvam, se iznasetavme so pogolemata kerkicka a pomalata so baba i dedo ja ostavivme. Inaku se naspav ovaa nok i fala mu na boga za toa i gomolam vaka i da prodolzi.user posted image

Gorana i Stefani

clock-img

02.01.2010, 16:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Денес сум coooooooool, user posted image  само си ги гушкам Марио, Миа и мм и за ништо не ми е гајле user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.01.2010, 16:45

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

auuuuuu ova nerva denes sto me fati nikako da mi pomine sto ke bide ovauser posted image Kakov pocetok vo ova godinauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

02.01.2010, 16:46

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Se uste se cuvstvuvam praznicno a bidejki  miote i zolvica so smejstvoto ni e na gosti po vesela e atmosverata,se cuvstvuvam srekno..user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:53

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

нервозна сум денес али за разлика од вчера фала богу подобра сум,ме боли и стомакuser posted image user posted image user posted image
е ова година ептен заникаде ми почна ауууууу како ке заврши самоuser posted image

clock-img

04.01.2010, 11:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ке заврши .....со бебушко в рацеuser posted image

clock-img

04.01.2010, 11:55

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле немој да ми се нервираш, ајде немора да значи дека ако започнала лошо така и ќе заврши годината.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.01.2010, 11:57

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

уф се надевам дека по секое лошо доага и добро и дека почетокот на ова година ништо нема да значи.......

clock-img

04.01.2010, 11:57

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

чул те господ Кате...ајде мерак ми е за богданчанка и сите оние кои толку посакуваат бебче, конечно да си го држат во раце и да му се радуваат на секоја негова насмевка, секој поглед...

clock-img

04.01.2010, 11:58

clock-img

mis.

pencil-img

3845

леле уморна сум пакувај распакувај ми здодеа.Неможам крајот да си го најдам дома.ме чекаа бурен ден.

clock-img

04.01.2010, 11:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Мис дојдовте домче а?

clock-img

04.01.2010, 11:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

прекрасно, наспано, свежо..уште да ми се работеше ке беше убавоuser posted image

clock-img

04.01.2010, 12:00

clock-img

mis.

pencil-img

3845

дојдовме и сега можеш да замислиш што ме чека 3 дена како 30 да сум била алишта еден куп.Ќе ми биде интересно.

clock-img

04.01.2010, 12:02

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

епа мис така е кога одиш некаде, и мене ми е смрт така да се распакувам.али ќе бидне и тоа, ајде пуште некоја машина и седни да муабетиш после со насuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:06

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

чул те господ Кате...ајде мерак ми е за богданчанка и сите оние кои толку посакуваат бебче, конечно да си го држат во раце и да му се радуваат на секоја негова насмевка, секој поглед...

море слушајте ме вие ме мене,нели погодив за арх-диз!!!!!!!!!!!!!каде си да си кажеш!?????хахах како сум јас "крива"user posted image

clock-img

07.01.2010, 18:19

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Kako da me udril voz...Prvo,nosot mi e zatnat,taka da nemam cuvstvo nitu za miris,nitu za vkus...Vtoro,mi dojde crvenata armija(ako me razbirateuser posted image user posted image user posted image )...Treto,na kraj so nervi oti site sme doma i kukava e kako da padnala atomska bomba,zatoa sto vo ovie denovi na praznici samo se lezi i jade...Pa taka na site strani opakovki od izedeni cokoladi i smoki,rasflrni alista,pernici i kebinja...Ke puknam...

Love is in the air

Последни статии

article-img