cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

08.01.2010, 14:25

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislam deka ova kazuva se...

Love is in the air

clock-img

08.01.2010, 14:29

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Пацувче....ти пракам позитивна енергија...што и да е ќе поминеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.01.2010, 14:30

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

донекаде добро сум досега бев во Гевгелија за тоа што требаше да завршам речиси се ми остана за во понеделник ништо не завршив и се изнервирав секаде гужви и турканициuser posted image а потоа продолживме со сестра ми малку на шопинг има некое наление user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

08.01.2010, 14:30

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Ti blagodaram,draga penelopa...Navistina mi treba...

Love is in the air

clock-img

08.01.2010, 14:33

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Слично како пасувче...ама и со главоболка и некако омалаксаноuser posted image

clock-img

08.01.2010, 14:59

clock-img

majka 79

pencil-img

836

loso, voznemireno

clock-img

08.01.2010, 15:07

clock-img

majka 79

pencil-img

836

imam edno prasanje: kako se otvaraat temi za razgovor i dali sekoj moze da otvori tema ili ne?
sakam da porazgovarame za pobeduvanje na stravot od vozenje. 10 godini imam polozeno a premnogu malku imam vozeno. sakam da vozam, bidejki mi e potrebno za polesno izvrsuvanje  na sekojdnevnite obvrski, no nikako da resam i hrabro da sednam zad volanot. pomos kako da go pobedam stravot

clock-img

08.01.2010, 15:11

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Женски еве ви нешто да ве расположи барем за миг.

user posted image

Ова мора да го видите, мене ми помага кога сум во депресија, изнервирана, тмурна user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=O3I7G-w3hTY&feature=fvsr

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

08.01.2010, 15:28

clock-img

Матеа

pencil-img

180

Bitolcanka баш се изнасмеавме го викнав и мажот ми да се приклучи. Инаку јас денес се чувствувам многу одморено. Мажот ми зеде одмор и јас сега си уживамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 15:29

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас не знаев како се отвора нова тема. Сега разгледував и најдов user posted image
Оди на ФОРУМ, па влези во некоја тема на форумот, избери тема од таму и оди на - НОВА ТЕМА - лево означено со лист со црвени букви и извичник. Ти се отвора рамка за порака, како кога ќе одговараш на нечија порака (кога коментираш на било која тема од форумот), па си пишуваш наслов-прашање на темата и ја објавуваш со ПОТВРДИ, како и обично што правиш.
Инаку јас немам возачка сеуште и не ни планирам некогаш да полагам баш поради тоа што нема да возам - се плашам многу. Подобро ми е друг да ме вози user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

08.01.2010, 15:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Баш ми е мило Матеа што се насмеавте user posted image Јас тоа често си го практикувам, ми помага навистина...Еднаш и со дечкото си гледавме клипчиња со Мр.Бин, бевме навистина тажни претходно - се изнасмеавме user posted image user posted image user posted image Некои ги имав гледано, но кога го гледам него (и самиот како појава ми е смешен) никогаш не сум рамнодушна user posted image

Инаку јас сум добро денес, иако може и подобро, се разбира-како и секогаш user posted image
Се регистрира и дечкото на рр, сам, без да знам јас - не ми се веруваше. user posted image Ете колку е убава, пријателска, прекрасна нашата рр user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 15:36

clock-img

srcence_25

pencil-img

180

denes se custvuvam pospano i umorno!user posted image

clock-img

08.01.2010, 15:40

clock-img

Матеа

pencil-img

180

Да оваа наша РР е навистина супер, јас искрено да ви кажам дека со душа чекам да ви се придружам а гледам и мажот ми ѕиркаuser posted image
Ајде едно големо user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите мамички кои не ни се добро расположени денес да ги расположиме малкуuser posted image

clock-img

08.01.2010, 16:54

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

супер....утре го носам Марком кај мама на цел ден ,па јас уште сега почнав да се спремам за низ продавници..и ке си се гостамuser posted image

clock-img

11.01.2010, 14:27

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес нешто грлото ме гребе....уфффф мразамммм

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

11.01.2010, 14:31

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Одморено,наспано,расположено...

clock-img

11.01.2010, 14:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

поспано, нешто налик на мамурлук ама важно супер и задоволноuser posted image

clock-img

11.01.2010, 14:44

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Super, pred pola saat se vrativme so Eva od setanje i super si pominavmeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2010, 14:51

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Dobro e za prv raboten den po praznicive. Opusteno i mirno. Samo sto mi falat Petar i mm

clock-img

12.01.2010, 08:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле луѓе ме болат нозете од вчера некако чудно, како да немам сила во нив, едноставно ми се тресат. Вчера едвај Лука го носев, ке го кренам и се си мислам дека ке се струполам, синока исто и еве утрово пак истата болка. Ништо не ми е, ама како да ми се земени нозетеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 08:50

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Napravi vezbi so niv razdvizi gi malku
Jas utrovo sum dobro fala bogu ne mi se spie i ne mi se povraka samo do kogauser posted image

Биди тоа што си

clock-img

12.01.2010, 08:54

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас сум истоштена ептен, вчера заглавив на работа до 6, дома со децава што попрво, Михајло болен, ми треба малку повеќе сила за денес.

clock-img

12.01.2010, 09:25

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

mi ide ufffffffffff !ke eksplodiram od nervozauser posted image pa ne mozam nis da rabotam,se mi e vo nego pamettauser posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 18:31

clock-img

tereza

pencil-img

784

леле денес цел ден го поминав со главоболкаuser posted image

clock-img

14.01.2010, 12:32

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Супер...вчера ми се падна паричката, а само што дознав дека една блиска и сакана другарка е трудна...user posted image user posted image user posted image мн сум срекна и и предложив нормално да ни се придружи на ррuser posted image

Последни статии

article-img