cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

30.06.2009, 15:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ајде мила, до времево е..мене ме боли глава од сабајле, ужасно е надвор, тешко...проба на најдиработа да бараш, јас мојата таму ја најдов...

clock-img

30.06.2009, 15:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Е мене знаете како ми е...екстра, лудница, се тркалам, времето ме убива ама јас си трчкам ваму таму, влезена во девети само си мислам којзнае кај ке се породам, user posted image значи без разлика на се, е па убаво се осеќам и покрај се...user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.06.2009, 15:57

clock-img

srnicka

pencil-img

413

Jas sedam na rabota i edvaj cekam da zavrsi i toj raboten den, pa ke odam na kozmeticar i na depilacija pa normalno tusiranje i spienje, e na se ova koga mi teknuva sum neverojatno srekna user posted image

clock-img

30.06.2009, 15:57

clock-img

natasha

pencil-img

430

FALA MAMI GLEDAM SEKOJ DEN PO OGLASITE AMA ZNES LJUBOVTA MI E VO GRADINKTA,POSO TOA IMAM ZAVRSENO A I TOA NAJMNOGU ME ISPOLNUVA,AMA VO MEGUVREME BARAM NESO BILO SO,SAMO CEKAM LEON DA NAPRAI 1GOD I KE GO DADAM VO GRADINKA PA KE MI BIDE POLESNO ZA RABOTA

clock-img

30.06.2009, 16:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

ех...знам
и јас сакав да работам како професор ама со мојот јазик тешко..затоа морам да се задоволам што со оваа работа барем некогаш зборувам руски...за почеток најди било што а во меѓувреме барај си и во градинката..леле колку сакам да работам со деца, поубаво нешто нема од тоа

clock-img

30.06.2009, 16:01

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Еј женски јас ве напуштам, завршува мојот работен ден..kisce za site i se slusame utreeee.
Ви посакувам убава вечер на сите заљубении. чаоооо

clock-img

01.07.2009, 11:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

тапа ми е..времево ме убива..ама ме радува помислата на вечер...едвај чекам да ве видам

clock-img

01.07.2009, 16:38

clock-img

Iva

pencil-img

626

Денес сум посебно расположена, си ги завршив сите обврски и плус се израдував кога видов дека сум го положила и вториот испит сесијава. А уште повеќе се радувам на вечерашното дружење. Денес денов ми е суууууууупееееееееер.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 21:49

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Браво Ива...значи ти и БилјанаМ сте ни идоли, ем мамички ем студираат успешно..Браво, само така продолжете

clock-img

02.07.2009, 07:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Па со оглед на обврските кои ги имам денеска, убаво се чувствувам, не, не, нема да паднам во депресија user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.07.2009, 07:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Палешка повеќе обврски,причина плус да се радуваш,значи не си безвреднаuser posted image user posted image

А јас како за почеток на денот се чувствувам супееееееееееееерuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 2.7.2009 7:47:36 >

clock-img

02.07.2009, 07:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

Елена ти секогаш се чувствуваш супер и турбоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image мене денов ми почна со гушкање со Лука и ми е така убаво, и сакам само побрзо да помине денов да си одам дома да го гњавамuser posted image

clock-img

02.07.2009, 08:00

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Е па ти Мами, само што дојде веднаш да си одиш,гушкај, го гушкај уште малку мила, потоа тој ќе си најде убава замена , мислиш за некое време со тебе ќе се гушкаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 08:01

clock-img

mami

pencil-img

8680

па јас за тоа сега да искористамuser posted image user posted image user posted image после ке дојде некоја и ке треба да фрлам со дрва и со камења по неаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image јас ке го галам додека е малечко, кога ке порасне ке си најде некоја да го гали и задоволуваuser posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле денов ми е катастрофа...не функционирам никако..ми се спие..не контам зафрканции, спора сум во секој поглед...

clock-img

07.07.2009, 18:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ми се вртат бројки, димензии, граматури и формати низ главата user posted image  user posted image  user posted image . Кој ги измисли овие шестмесечни пресметки user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.07.2009, 18:47

clock-img

Iva

pencil-img

626

Denes treba da mu bide barem malku poseben bidejki mi e imenden, a jas totalno go zaboraviv. Da ne pocnea da mi se javuvaat da mi cestitaat ke zaboravev skroz.

clock-img

07.07.2009, 18:49

clock-img

denicka

pencil-img

620

Cestit imenden Ivance. ajde da nazdravime i za toa vo barot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

07.07.2009, 20:50

clock-img

none

pencil-img

491

kako se custvuvam??pa cposle pregnilot vera valjda puknaa ,pa denes prodolzuvame da vidime sega sto ke bide ,mada nikoj ne mi kaza zosto od terapijata me boli pri odnosi kako nikogas do sega

clock-img

07.07.2009, 21:27

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

одлично....многу ми се спие

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

08.07.2009, 08:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

утрово ме држи расположението од вчера, мускулите на лицето ме болат од смеење- прво девојката која ја учев руски извадила 95 поени од можни 100, колегата на работа доби најдобра можна стипендија, Анушка ни се породи, Лука вечерта кај кумовите почна да трча, не да одиuser posted image и залијте го тоа со едно прекрасно, нежно водење љубов...ммммм не да сум добро расположена, ми доаѓа да врискам од среќа

clock-img

08.07.2009, 22:31

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Уморно
user posted image

clock-img

09.07.2009, 08:33

clock-img

none

pencil-img

491

jas posle karanje vcera so momceto i toa mi bese naj ploden den nie go utnavme no vazno e deka se smirivme i ddeka sega rabotime pa koga najmalce ocekuvas se slicuva cudouser posted image

clock-img

09.07.2009, 08:35

clock-img

mami

pencil-img

8680

така е миличка, без нервози..кога ке се опуштите и двајцата убаво ке си дојде сам бебушот...

clock-img

09.07.2009, 08:39

clock-img

srnicka

pencil-img

413

Mene mnogu mi se spie denes

Последни статии

article-img