cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

09.03.2010, 11:19

clock-img

Весна

pencil-img

771

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Рака под рака ни растат, милите тие user posted image
Јас морам и во раце да ја држам оти што е една гласовитааа, комшиите ги буди, а не бато.

Ауф, неверојатно! Исто, исто и Јана така. Инаку, ние сме на осми кат, а едни соседите од четврти ми викаат: О, синојќа се изнаслушавме песни од Јана! А јас user posted image и извинете.
Нека се живи и здрави!

clock-img

09.03.2010, 11:23

clock-img

ikipp

pencil-img

432

mene mi se spie mnogu,taman sum zaspala ednoto se razbudilo,pak sum zaspala,drugoto mu se cica,ke puknam,samo da se zdravi i zivi

clock-img

09.03.2010, 11:32

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:36

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Mami si imala ubava vecer vcera a?

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

09.03.2010, 11:38

clock-img

mami

pencil-img

8680

хехех, ма и вечер и утро и спиење и се...ме фаќа еден од оние денови кога се чувствувам како прв пат да го гледам мм и тоа со мноооогу љубов..

clock-img

09.03.2010, 12:09

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Поспано, смрзнато од вчера...бирајки поклони и цвеке ми се напунија чизмите со вода...ако се разболам тешко мене user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

09.03.2010, 13:07

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Денес сум мрзоволна, нешто главата ме боли, најверојатно од времево-ладно и дува силен ветерuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

12.03.2010, 08:36

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image user posted image user posted image Веќе преку глава ми е од овие афти кои ми излегуваат внатре во устата...Вчера бев во аптека,ми дадоа Бетадине за плакнење на устата,меѓутоа аптекарката ми рече обавезно да одам на лекар и да направам некои испитувања,затоа што очигледно е дека ми е намален имунитетот...Вака веќе еден месец...Едно ќе се изгуби,друго ќе се појави...А,што болииииииии..

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 08:40

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

user posted image user posted image user posted image Веќе преку глава ми е од овие афти кои ми излегуваат внатре во устата...Вчера бев во аптека,ми дадоа Бетадине за плакнење на устата,меѓутоа аптекарката ми рече обавезно да одам на лекар и да направам некои испитувања,затоа што очигледно е дека ми е намален имунитетот...Вака веќе еден месец...Едно ќе се изгуби,друго ќе се појави...А,што болииииииии..

ако ти е очигледно намален имунитетот, работи на него, нема потреба да одиш да правиш испитувања...купи си имунал капки, повеќе витамин Б, витамин Ц, мед со цимет, овoшје и зеленчук...ова од искуство user posted image и земи си проафтол, ти спомнав и пред извесно време, колку-толку ја намалува болката...see you tomorrow user posted image

< Поракaта ја уредил April -- 12.3.2010 8:41:08 >

clock-img

12.03.2010, 08:48

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: April
see you tomorrow user posted image

Cant wait!!!
user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 08:59

clock-img

natasha

pencil-img

430

Denes se custvuvam super,so ogled na toa sto vcera ja dobiv prvata plata od moeto novovrabotuvanje,pa ako imam vreme ke se posveteam malku na izloziteuser posted image i da gi podnovam moite momciuser posted image Inaku da sec nadovrzam pacuvce na tvojata tema vo vrska so aftite izmai beli i stavaj gi na samite afti,ima golem efekt

clock-img

12.03.2010, 10:02

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Наспано user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

12.03.2010, 10:05

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Denes podobro, me popusti malku grloto, inace predhodnite dva dena edvaj zborev, pa i useto me fati, ama denes sum skoro kako novauser posted image

clock-img

12.03.2010, 10:08

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

проафтол спреј се прска на афтите боли и пече малку па создава заштитен слој над афтите така што си јадеш и пиеш нормално без болка а побрзо заздравуваат бидејќи не се иритираат со храна.

love u all

clock-img

15.03.2010, 20:00

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

денес се чуствувам
user posted image

clock-img

17.03.2010, 08:30

clock-img

April

pencil-img

1257

Некако убаво...

user posted image

clock-img

17.03.2010, 08:34

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Jas katastrofa. Imam nova koleska od 60 godini koja napisala deka znae angliski ama nema vrska. Lele lugje sto sve primaat za visoki plati i sto ne pisuvaat vo CV.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

17.03.2010, 08:41

clock-img

viksa

pencil-img

220

ауууу Цаци20. многу добро те разбирам како ти е. И кај мене има еден тон такви. Си викам леле породилново отсуство што убаво ми дојде, раат 9 месеци од нив.

Инаку денес се чуствувам убаво. Силна сончева светлина кај мене секогаш предизвикува убаво расположениеuser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

17.03.2010, 09:23

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

шубе ми е некако...го пратив Марко в градинка,а можеби не требаше....

clock-img

17.03.2010, 10:16

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

не баш најдобро, Дамјан ми е настинат но сега добив информација дека братучетка ми се породила и се расположив!!!имам внук се вика Емил, ај нека е жив и здравuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.03.2010, 10:18

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Нека е жив и здрав profesorica, и голем да расте :)

clock-img

17.03.2010, 10:19

clock-img

viksa

pencil-img

220

професорица, нека е жив и здрав!!!

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

17.03.2010, 10:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

станав сабајле нешто нервозна, ама кога го видов сонцето надвор се расположив.

Професорица нека ти е жив и здрав внукот !!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.03.2010, 10:24

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

фала ви другарки ајде да ве честам во барот

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.03.2010, 10:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ајде за мене едно убаво нескафе!! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img