cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како се чувствувате денес ?

clock-img

09.07.2009, 08:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

мене ми е тапа некако..и вчера од 12 попладне ми беше така и сеуште ме држи, не знам некако сум тотално без воља за било што

clock-img

09.07.2009, 21:58

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Многу убав ден.......

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

09.07.2009, 22:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еве ме драги мои, значи денес денот ми беше лудница. Се чувствувам дека пагам во транс и гледам, а не гледамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

12.07.2009, 08:53

clock-img

mami

pencil-img

8680

уууууу ужасно...нервозно, ке потепам некого..

clock-img

12.07.2009, 08:56

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мами јас сум ти најблиску, мене потепај ме, немој случајно свекрвати да си ја допрела user posted image  user posted image  user posted image  

Убаво се чувствувам, иако се разбудив во 6,30, ама ќе надокнадам покасно user posted image  user posted image   user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

12.07.2009, 09:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

неможам веќе сериозно, секојпат имам се помалку живци, на крај еден ден ке си пукнам

clock-img

12.07.2009, 13:21

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Многу лошо, немам воздух, се гушам, имам страшна главоболка и сега станав да се мијам малку да се освежам, инаку лежам, нешто не ми е доброuser posted image

clock-img

12.07.2009, 13:26

clock-img

mami

pencil-img

8680

па ти трчај уште малку низ дома по цел ден..лежи таму одмарај денес не се зафркавај и јади само свежо нешто да те крене

clock-img

12.07.2009, 13:52

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Стварно Елена и јас се чудев вчера кога читав колку работиш. Одмарај што повеќе, чувај си ја силата.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.07.2009, 00:44

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Откако ви јавив дека не се чувствувам добро прво се озвежив со лубеница и праски, па нешто подоцна маж ми ми направи шопска салата ама добро големаuser posted image За да ме поштеди нарача фамилијарна пица и потоа сум легнала(сре0ка и Мартина со мене) и сме спиеле до 19 часот.Не памтам последен пат кога толку многу сум спиела. Кога станав не можев да се освестам.Еве и на слава бевме и дојдовме, а јас мислам дека уште сум во сонuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 08:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

ми се спиеееееее. вчера бевме во Варвара и цел ден таму, после дома, дур средам алишта, јадење за Лука, да го спакувам за цела недела кај моите, па пеглање, па бањање - 1 ме фати.и сега ми се спие ми се плачеuser posted image

clock-img

13.07.2009, 08:49

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Mami кај е тоа Варвара? Ме збуни има и едно тетовско село Варвара!

And this is my beautiful life ...

clock-img

13.07.2009, 08:52

clock-img

mami

pencil-img

8680

не не тоа, ова се наоѓа пред Марков Манастир...таман работа да отидевме дури до тетово, сега немаше да ви пишувам ке спиев сигурноuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 09:20

clock-img

natasha

pencil-img

430

bidejki vcera mi bese rodenden,denes se custvuvam postaro nego vcerauser posted image user posted image user posted image user posted image ama sepak imam nasmevka na liceto-propratena so nekoja brckauser posted image user posted image user posted image pozdrav do siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

clock-img

13.07.2009, 09:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image   user posted image само што ми кажаа дека добра другарка ми се породила утровоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image толку сум срекна што сакам сега да и отрчам да ја видам тука ми е на 2 чекора од работа.  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

clock-img

15.07.2009, 21:53

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Денес се чувствувам најнормално, ниту сум нешто посебно расположена, но ниту пак нешто ми фали.Времето е онакво какво е, за овој период нормално и се нешто нормално ми функционираuser posted image user posted image user posted image Е дефинитивно ова не  е мој нормален постuser posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 15.7.2009 22:11:12 >

clock-img

15.07.2009, 22:10

clock-img

dani85

pencil-img

103

denes se custvuvam radosno a vo isto vreme i tazno oti ovoj mesec mi dojde. si ja vidov vnukata koja stasa vcera od germanija zaedno so mama i tato mnogu e izmenete od koga bea pred 4 mes ne mozam da ja prepoznam uste nekoja nedela ke polni 1 god

clock-img

16.07.2009, 01:40

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

убаво....одморено....

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

16.07.2009, 09:23

clock-img

mami

pencil-img

8680

си земав 5 дена одмор од работа и денес сум си дома..супер ми е...

clock-img

16.07.2009, 09:25

clock-img

srnicka

pencil-img

413

i jas sum super, denov mi pocna extra so mmuser posted image user posted image user posted image . uste edna nedela sum na rabota pa posle domce na zasluzen godisen odmor.

clock-img

16.07.2009, 09:41

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Jas sum happy...uste utre sum na rabota i od ponedelnik na porodilno user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

16.07.2009, 15:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

цел ден си се гушкам со Лука..не можам да ви опишам колку сум си срекнаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 15:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Денес не знам како се чувствувамuser posted image Денот ми почна убаво, ама не се секогаш како што си замислуваш и сакаш да биде.Не сум нервозна ама бев толку некако напната што со стомакот до заби сум се напикала во вц и сум го чистела до пред малку.Мислам подобро исфрлање на негативната енергија не постои.user posted image

clock-img

16.07.2009, 15:46

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Велат дека бремена жена најмногу чисти во моменти кога и надоаѓа терминот за породување..пааа..????!?!?!?!

Me, Myself and You..and our Baby too...

clock-img

16.07.2009, 15:59

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

katastrofalno, bidejki e mnogu toplo, a jas veke vo 8 mesec od bremenosta.Ke pocne da me faka panika okolu poroduvanjeto, zasto ginekologot mi rece deka e dve nedeli ponapredno bebeto.
P.S. denes mu kupiv obleka za od bolnica, bodi , kapce, banjarka, i mnooooogu sum happy

Последни статии

article-img